Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1841 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 September 2008 - 12:01 PM

Meni tvoje ne deluje tak, kot alergija. Mogoče se motim.

Meni koža zlo burno reagira takorekoč v momentu, potem pa se poleže po kakih dveh ali treh urah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1842 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 September 2008 - 12:06 PM

Ma saj jaz tudi ne vem kaj je to. Bom počakala da izgine potem ga pa še 1x uporabila in potem videla kaj bo smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1843 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 06 September 2008 - 12:19 PM

Evo, moram dat updejt biggrin.gif Vem, da bi bolj pasalo med ocene, a raje pišem kar v skupno Lush temo. V tem času sem se uspela 3x stuširat (ja, vem, nisem mogla da ne bi šla takoj probat). Najprej Spice curls....ful ful aromatično. Tok diši, da ko je bil moker, mi je dišala cela soba, da ne govorim o kopalnici. Na koži je bolj nežen vonj. Izpušča oranžno barvo in te tonira za časa tuširanja,.kot da si rahlo porjavel biggrin.gif In ima grelni učinek. Močan cimet, sladko aromatičen, pa tudi mentolast. Kljub vsemu me ne spominja na Wiccy tablico, čeprav je res, da sta iz iste cimet skupine. Fantastično milo, zelo kremasto, meni osebno še najbolj aromatično od vseh do sedaj preizkušenih. Ko sem šla spat, sem ga morala zapreti v posodico (ker imam drugače raje odprte, tiste, ki jih redno močim-uporabljam, da rahlo odišavijo prostor)....ker mi je ob odprtem oknu in sapici ves čas nosilo vonj pred nos, in mi je bilo že tečno. Tudi dobrega se nasitiš, a ne smile.gif

Potem zvečer sem preizkusila Rub rub rub. Malo sem spremenila mišljenje, v flaški, in ko sem si umila roke, je dišal na Sandstone+morsko vodo. Ob tuširanju me pa močnooo spominja an limone in Olive branch (tista moška nota). Kar verjamem, da bo navdušilo večino, mene pa ravno ne. Mi je pa ravno zaradi limonc okej, ker OB ne maram.

Danes zjutraj pa še Porridge. O my God oops.gif Torta, piškoti, čeprav je na koži nežen. Se lepo kremi, spušča malo rumene barve, čeprav sam ni rumen. Težko bi opisala vonj, najbolj so kosmiči, mleko, vanilija, mogoče samo hint Sonic monkeya (tisti hint s kavo). Uau.

Čaka me še Yummy. Sploh ne dvomim, kako bom trapasta tudi nanj.

• 0

#1844 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 September 2008 - 09:37 AM

Ugotovila da sem pikice dobila od neke hrane, tako da bom vseeno lahko uporablja SDM thumbup.gif

Dilema če se ne motim si ti imela tudi njihov balzam Coolaulin? Predvsem me zanima vonj - se res voha kokos? Sicer bi ga kupila mami, ki ima dokaj suhe lase ampak bi ga tudi sama preizkusila seveda oops.gif
  • 0

#1845 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2008 - 09:46 AM

Je možno, da sem imela od Love Lettuce maske zdaj ene 2 tedna tko bolj grozno kožo in se mi šele zdaj začenja v "normalnejšo" spreminjat? Jo uporabljam na vsake 3 dni, ostali izdelki so bolj ali manj enaki in pomoje niso bili krivi za mozolje. hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1846 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 September 2008 - 09:52 AM

Coolaulin nikakor ni za suhe lase. Jaz imam nebarvane lase, a vseeno po naravi malenkost suhe, pa mi je bil premalo. Če se že odločaš za Lushev tekoči balzam, ti 1000x bolj priporočam American Cream, je po učinku (in vonju) miljonkrat boljši. Meni ima Coolaulin tak čuden, precej neposrečen vonj - sem pričakovala bolj nežen, sladkast in kremasto/mlečen kokosov vonj. Tle sem ti napisala oceno:

http://www2.cudovita...showtopic=14572

Mladoletna, je možno. Meni je LL ful nečistoč potegnila iz kože, sem bila ene 14 dni grozna v fris, cela flekasta in mozoljava.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1847 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2008 - 09:56 AM

Ok, hvala smile.gif .
  • 0

#1848 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 September 2008 - 10:26 AM

Hvala že berem oceno wink.gif

American cream že imam, vendar sem mislila da bi Coolaulin kupila mami ker na Lusheni strani piše da je za suhe lase, sem bom verjetno odločila za Retread ali pa ji bom tudi kupila American cream.
  • 0

#1849 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 September 2008 - 10:35 AM

Ja Love Lettuce naredi ravno to - globinsko spuca kožo, zato imaš kakšen teden ali dva ful mozoljev. Potem je pa OK. Meni je "držalo" 3/4 leta, preden so se mi znova začeli pojavljat mozolji.
  • 0

#1850 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 September 2008 - 10:37 AM

Tyasa, jaz navijam za Retread! Meni je čudovit, eden najboljših regeneratorjev sploh.
  • 0

#1851 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 September 2008 - 10:47 AM

Je že na seznamu biggrin.gif

Sicer so mi pa na splošno zelo všeč Lushevi izdelki. Moram pohvaliti tudi masko Cupcake - prekrasen vonj (jaz bi jo kar pojedla) in tudi njen učinek je viden, sicer jo kombiniram z Cosmetic warrior (ki pa mi strašno smrdi, komaj zdržim tistih 10 min), ampak po 1 tednu uporabe je moja koža že v veliko boljšem stanju.
  • 0

#1852 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 September 2008 - 11:03 AM

Nabavi Retread.
Sicer nima sladkega vonja, ki te zna zasvojiti, a njegova Lushevo zeliščna aroma nič kaj ne zaostaja za tisto od AC. Retread mi je po učinku in vonju eden izmed najboljših regeneratorjev, ki sem jih preizkusla!

Edit: Ste se že zmenle. Ok biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1853 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2008 - 11:45 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 9. 2008 - 11:35) View Post

Ja Love Lettuce naredi ravno to - globinsko spuca kožo, zato imaš kakšen teden ali dva ful mozoljev. Potem je pa OK. Meni je "držalo" 3/4 leta, preden so se mi znova začeli pojavljat mozolji.

Kaj ti je to držalo med redno uporabo ali po začetnem obdobju redne uporabe? Mislim si jo takrat pri 3/4 leta še uporabljala ali ne več? biggrin.gif
  • 0

#1854 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 September 2008 - 04:23 PM

Jaz bom LL uporabljala med počitnicami. Ker nočem 2 tedna v šolo hodit čisto zapacana.
  • 0
Viens, reste ici!

#1855 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 September 2008 - 06:31 PM

Mladoletna: uporabljala sem jo kakšne 2 tedna (vsak 2. dan). V tem času se mi je tako zrihtala koža, da je nisem rabila uporabljati 3/4 leta.
  • 0

#1856 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 September 2008 - 07:15 PM

Jaz imam pa zdej spet tako obupno kožo, da mi gre na jok, ko se pogledam v ogledalo. Natančneje - imam grozno brado, ostalo je lepo. Ko rečem grozno, ne pretiravam, častna beseda. Trenutno imam dva konkretna podkožna mozolja, poooolno temno rdečih flekov po celi bradi in čist razpraskano. Tako hudo pomoje še nisem imela, sploh zato, ker sem drugače navajena res lepe kože, tole je pa grozno. Še doma se čudijo, kaj hudiča me je napadlo. Daleč najbolj mi pomaga Suki glina kot over-night treatment, res posuši mozolje u nulo, dobesedno čarobna je. No, ampak mi je na žalost zmanjkuje, nove pa niti podrazno ne kupim, ker stane pošastnih 45€.

Totalno sem nesrečna. Odkar sem pred enim letom nehala jemat kontracepcijske, mi je čist zjebalo hormonsko ravnovesje, menstruacije nisem mela vmes skor pol leta, zdej jo spet mam, pa je ful močna. Koža je krneki, sploh je ne morem spravit v red. Imam včasih en teden lepo, pol pa spet kaastrofa, dobesedno čez noč. Drugače kože ne matram preveč, uporabljam samo nežen čistilni gel, potem pa na suh obraz posprejam Murad tonik, vsak drugi dan pa še kvalitetno čistilno masko. Kreme nobene, ker imam dokaj mastno kožo in mi nič ne paše za čez. Če uporabim kremo, sem čez eno uro cela mastna v faco.
  • 0

#1857 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 September 2008 - 07:24 PM

Dilema meni je daleč od vseh teh "anti-mozolji-zadev" pomagala Paula's Choice, samo je pač tako da se je tu ne dobi žal.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1858 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 September 2008 - 07:27 PM

Kaj pa si imela?
  • 0

#1859 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 September 2008 - 07:29 PM

Tole, klik smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1860 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 September 2008 - 07:41 PM

Kje si ga pa ti dobila?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users