Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1841 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 17 July 2009 - 02:19 AM

Palette barve meni naredijo slamo iz las, tko da če maš ful suhe lase... hmm.gif
  • 0

#1842 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 17 July 2009 - 08:15 PM

Suuper down.gif . Pismo, jutr bom šla najbrž po barvo, zdej pa ne vem kero cry.gif cry.gif cry.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1843 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 July 2009 - 02:05 PM

Pobarvala sem se biggrin.gif .

• 0

#1844 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 July 2009 - 09:05 PM

S temi dvemi sem se pobarvala IPB Image
  • 0

#1845 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 July 2009 - 05:17 AM

kako si se pobarvala?
A si ju zmešala al kako?
  • 0

#1846 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 July 2009 - 06:47 AM

Ja. Itak rabim dve škatlici in se nisem mogla odločit, pa sem obe vzela. smile.gif

• 0

#1847 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 20 July 2009 - 09:51 AM

In? biggrin.gif Poročilo, slikovni material?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1848 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 July 2009 - 01:37 PM

Že kar nekaj časa v primerni temi biggrin.gif
  • 0

#1849 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2009 - 07:56 PM

Mladoletna, barva je full full lepa. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1850 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 21 July 2009 - 07:16 AM

Hvala, čeprav zdaj vidim, da mi je še preveč rdečkasta, čeprav je pa vsaj temneje poenotena. Itak je pisal v navodilih, da se ne sme čez kano barvat ( oops.gif ), tko da me je mal strah, da se mi bo ta abrva takooj sprala.
  • 0

#1851 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 July 2009 - 07:25 AM

Rdeča je grozna, jaz se je sploh ne morem rešit, pa sem imela pred enim letom, ma še veš, gor od Loreala ena barvo zmešano, pol rdeča pol rjava, pa ta rdeča še vedno buta ven. grrrrr verymad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1852 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 21 July 2009 - 05:33 PM

Ehh, dej počasi se sprijaznujem s tem, da bom samo konkretnih 40 mesecev čakala, da mi zdajšnje lase preraste twisted.gif twisted.gif .

wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
  • 0

#1853 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 July 2009 - 05:52 PM

Zame je blo to, da sem čakala, da so mi lasje prerasli, nekaj najboljšega ever. Na začetku je hudo, sčasoma pa se nehaš sekirat in enostavno pozabiš na vse skupaj. Fajni feeling je, ko imaš na koncu po celi dolžini lase, ki dobesedno žarijo od zdravja, niso več frizzy, izsušeni in grobi, ampak svetleči, mehki in gladki tudi če po šamponiranju ne uporabiš 5 kil regeneratorja. Poleg tega pa se čisto nič več ne cepijo in lomijo in jih lahko mirno pustiš rast, brez da bi skos moral strižt konice.

Mene muči edino to, da imam naravne, nebarvane lase ultra svilene in nimam več praktično nič volumna. Ok, sej se še vidi, da so gosti, ampak ni pa več tiste krošnje, ki sem jo imela, ko sem se barvala na blond in kasneje na črno (ko sem bla črna, se mi zdi, da sem imela največ volumna). Zato me še tolk bolj mika it na jesen na blond (z gostimi prameni), sam po drugi strani pa mi je ful škoda las.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1854 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 July 2009 - 06:14 PM

Ja, mladoletna meni je tud barva ful všeč smile.gif

Dilema, jebiga sam brezveze da skos študiraš kk boljše bi ti bilo z blond lasmi in se sekiraš.Itak jih boš lepo negovala pa špice vsak mesec centimeter, dva stran pa bojo vredu.Pa tak al tak se samo po narastku barvaš.

Men je zdele ful žal da sem se postrigla pa čeprav sem mela uničene lase.Butasta sem, res...ko bi lahko postrigla magari 10 cm pa bi bili še vseeno do tam ko se modrc zadi zapre.Ampak neeee....nevem kaj me je pičilo.Ni dneva da nebi poštudirala kak dobra sem bla z dolgo čupo.Zdej sem ko ded piss.gif down.gif
  • 0

#1855 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2009 - 07:52 PM

Dilema meni je ta štorija z blond prameni nekam znana laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1856 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 July 2009 - 07:57 PM

Ne vem točno na kaj ciljaš. Mogoče na to, da se že 100 let odločam če bi ali ne bi? Nekak se ne morem odločit dokončno. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1857 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 23 July 2009 - 09:11 PM

Jaz se tudi že od novembra nisem barvala, pa sem preživela.
Moj plan je pa, da se enkrat jeseni spet štrihnem na blond. Ful jo pogrešam. Čist možno da si še kaj premislim, ampak mislim, da ne. Imam pa svoje tak grdo sivo-rjave, s posameznimi prameni čisto belo sive, da je groza.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1858 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46112 posts

Posted 23 July 2009 - 09:13 PM

Eli ne blond. Rjava si huda.
  • 0

#1859 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 23 July 2009 - 09:18 PM

Res, ja. Ej, mislim, temno rjava ti je pisana na kožo, na oči, na vse. K vidš slike z blond pa rjavo, sploh ni primerjave.
  • 0

#1860 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2009 - 10:22 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 7. 2009 - 20:57) View Post

Ne vem točno na kaj ciljaš. Mogoče na to, da se že 100 let odločam če bi ali ne bi? Nekak se ne morem odločit dokončno. oops.gif

Ja, to da si že prejšnje leto cel čas govorila da greš pa jeseni 100% na blond. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users