Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#1841 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 December 2010 - 02:46 AM

Nutella, a maš za mešan tip kože?
Mene tud ful mika, gel za obraz mi je nor!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1842 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 05:29 PM

QUOTE(Sinnaia @ 19. 12. 2010 - 19:13) View Post

Kaj pa kakšna cenejša krema kot tale Murad-ova? Prav tako normalna/mešana koža, suha povrhnjica.

• 0

#1843 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 December 2010 - 05:31 PM

Sem potem včeraj kupila to dnevno in nočno alverde pasijonka kremo... Sta pomoje boljši kot pa vichyjeva, sploh ta nočna, ki je mastnejša, za zdaj mi je vichy premalo, mam zjutraj čist suho, kar zategnjeno kožo.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1844 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 December 2010 - 08:15 PM

Sinnaia, morda bi ti bila v redu tudi tale, je 9,90€.
http://www2.cudovita...mp;#entry810985
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1845 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 08:51 PM

Kaj pa Loccitane fluid Riž? Sem zasledila, da tega tudi uporabljaš. Kakšna je npr. razlika med Rižem in prejšnjim predlaganim fluidom?
  • 0

#1846 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 December 2010 - 08:55 PM

Meni se zdi rižev fluid malo bolj izsušujoč kot tale EC. Bi pa mogla oba probat. EC ima namreč tudi malo oljčka notri in ne izsuši kože, vsaj meni je ne. Zdi se mi, da pomaga proti mozoljem zaradi čajevca. Moraš pa probat, baje, da ti je lahko ali ful všeč ali pa sploh ne. Ti ga bom malo stisnila v lonček in poslala. Za Loccitane pa povprašaj kar v trgovini, meni so brez panike dali testerje. Ta fluid od Loccitane mi je bil všeč, ker naredi en tak perfekcijski smooth, ampak zoper mozoljev mi pa ni nič pomagal.
Še ena razlika pa je, da je EC naraven proizvod.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1847 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 December 2010 - 08:57 PM

Super, hvala za info. In seveda prijaznost odstopu malo svoje kreme. ;)
  • 0

#1848 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 December 2010 - 03:24 PM

Jaz sem nasla perfect kremo za svojo mesano kozo s suho povrhnjico. Balea sos urea fluid. Po vsaki kremi,tud nekomedogeni so se mi na bradi nardil mozolji slej ko prej.odkar to kremo uporabljam nic od nic,se prem M. ne. Koncno krema ki mi odgovarja.
  • 0

#1849 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 23 December 2010 - 04:23 PM

Meni pa ta serum verjetno malo maši pore. Lahko uporabim sem ter tja, ne pa vsak dan, ker se mi zaradi olj naredijo podkožni mozolji. Če imam zelo suho kožo in ga nanesem zvečer, se mi zjutraj nikjer več ne lušči. Res je sos smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1850 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 23 December 2010 - 10:00 PM

Men je tud zakon ta serum. Mam ful suho kožo, ampak po nekaj minutah, ko se namažem z njim, rata pa super mehka in gladka.
  • 0

#1851 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 February 2011 - 03:54 PM

a je katera že probala kakšno Melvitino kremo za obraz?
mene rahlo mika Apicosma krema za suho kožo - po hitrem pregledu sestavin se mi zdi še najboljša od štirih, ki so na voljo (imajo še različice za občutljivo, normalno/mešano ter zelo suho kožo). vidim, da je sicer K in parfumirana - a je sicer ok?
sestavine:

Aqua [Water], Aloe Barbadensis Extract [Aloe Barbadensis Leaf Extract]*, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cera Alba [Beeswax], Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Betaine, Parfum [Fragrance], Mel [Honey], Butyrospermum Parkii Butter [Butyrospermum Parkii (Shea Butter)]*, Cetyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil [Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil]*, Rosa Moschata Oil [Rosa Moschata Seed Oil]*, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Perilla Ocymoides [Perilla Ocymoides Seed Oil]*, Triticum Vulgare Germ Oil [Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil], Sodium Benzoate, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Linalool**, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Sclerotium Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Potassium Sorbate, Hydrogenated Lecithin, Royal Jelly, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol, Lavandula Stoechas Extract, Hordeum Vulgare Extract*, Castanea Sativa Extract [Castanea Sativa (Chestnut) Leaf Extract]*, Pectin, Limonene**.
*Ingrédients issus de l'Agriculture Biologique / Ingredients from Organic Farming.
**Constituants naturels du concentré aromatique / Natural components of fragrance.

IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1852 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 March 2011 - 03:00 PM

Daj jo v sestavine, da jo sonchika oceni.

Meni se zdi na prvi pogled ok (če odmislim K in parfumiranost, kar že sama ugotavljaš).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1853 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 March 2011 - 03:05 PM

ma, men je vseen, sem si jo že kupila. laugh.gif zaenkrat mi je v redu, verjetno mi je nardila dva mini mozolja, ampak se ne sekiram.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1854 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 March 2011 - 03:50 PM

Aja, omfg, saj zdaj datum vidim. butl.gif

Ok, potem pa čestitam za dober nakup. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1855 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 March 2011 - 06:49 PM

Joj, sploh ne vem, a sem zamešala, ko ste omenjale to balea ureo kremo za obraz z balea aqua serumom za obraz. cry.gif

Sem to zadnjo kupila, fuul je lahka, meni zadosti samo za zjutraj. Pa zdaj ne vem, a ta je K? A jo je katera uporabljala? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1856 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27662 posts

Posted 16 March 2011 - 07:09 PM

Kolikor sem zasledila se na forumu glede Baleiinih vlazilnih krem/serumov najvec omenjajo Balea Aqua Serum, Balea Urea SOS Serum ali pa Balea Urea krema (obstajata dnevna in nocna):

Balea Aqua Serum: http://www2.cudovita...=...st&p=720785

Balea Urea SOS Serum: http://www2.cudovita...p;hl=balea urea

Balea Urea dnevna krema: http://www2.cudovita...=...st&p=841423

Jaz ravno preizkusam Balea Urea SOS Serum, ni K, ceprav je Podgana pisala, da ji nekaj v njem masi pore:

http://www2.cudovita...=...st&p=843995

Aha, ne bo drzalo, Podgana je za Balea Aqua Serum pisala, da ji nekaj v njem masi pore, komedogenost v oceni ni omenjena:

http://www2.cudovita...h...c=16793&hl=

Podgana ti je v sosednji temi priporocila Balea Aqua Serum, tako da ocitno si kupila pravo rec: ;)

http://www2.cudovita...=...st&p=834139
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1857 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32301 posts

Posted 16 March 2011 - 07:10 PM

Balein aqua serum imam jaz samo za poleti, ker je čist prelahka reč in dejansko poleti rabim sam mal vlage;
SOS serum z ureo je pa super za zimo, nekaj čisto drugega po učinku thumbup.gif
  • 0

#1858 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 16 March 2011 - 07:26 PM

Aqua serum je tudi meni prelahek za pozimi, za poleti mi je bil ok.
  • 0

#1859 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 16 March 2011 - 08:19 PM

SOS urea serum ni K. Tudi Aqua serum ni. Sta pa urea nočna in dnevna obe K (se mi zdi).

Aqua serum meni ne maši por, čeprav sem na začetku res mislila tako. Mi jih pa urea serum (zaradi olja). Ampak jaz nisem nikakršno merilo, ker imam ekstra mastno kožo, ki ji vse maši pore smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1860 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27662 posts

Posted 16 March 2011 - 09:10 PM

QUOTE(Podgana @ 16. 3. 2011 - 20:19) View Post

Aqua serum meni ne maši por, čeprav sem na začetku res mislila tako. Mi jih pa urea serum (zaradi olja).

Aha, makes sense. : ) Bomo videli, kaj bo pri meni, lahko torej se vedno poskusim Aqua serum, ce se SOS urea serum izkaze za premastnega. Trenutno je moja koža po uporabi SOS urea seruma ravno na meji, da se se ne sveti, zacuda se nic ne masti, pore pa tudi niso povecane. Zaenkrat. Sumim, da bo v toplejsih mesecih tale serum prevec. We'll see. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users