Končala sem maraton Desperate Housewives.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 22 December 2014 - 11:49 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 December 2014 - 02:55 PM
Gleda katera Black sails?
Mene ni slaba, me pa tudi ni preveč potegnilo.Prvo sezono bom pogledala do konca,ker sem ravno na sredini potem bom pa videla.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 02 January 2015 - 03:24 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2015 - 06:06 AM
^ S tem da mi še gre vedno Gillian na živce
, a ji priznavam primernost za vlogo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 January 2015 - 01:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 January 2015 - 06:04 PM
Jaz sem pogledala tri dele - ta Christmas special mi je bil noro všeč, tisti del z medvedkom Waldom mi je bil nekaj srednjega, un del, ko žensko lovi moški s puško in vsi samo gledajo in snemajo zraven, sem morala pa ugasnit, ker je bil čist preveč psiho za moj okus. Ziher bom pogledala še kaj.
After all this time?
Always.
Posted 05 January 2015 - 06:10 PM
Meni je bil The Waldo Moment najmanj všeč, pa The National Anthem. Najboljši deli so mi White Christmas, White Bear, The Entire History of You in Fifteen Million Merits. Pri White Bear sem zadnji del prav večkrat zavrtela. Mindfuck. Poglej še ostale, res!
― V. Van Gogh
Posted 05 January 2015 - 10:42 PM
Zanimivo, jaz sem pa ravno zdajle se The Waldo Moment pogledala, in sta mi z National Anthem do zdaj najboljsa. Dva dela moram pa se pogledat.
Posted 13 January 2015 - 02:50 PM
Twin Peaks bodo spet snemali.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 January 2015 - 09:28 AM
Danes zacnem z The missing.
Baje je dobra The Affair.
http://www.imdb.com/...0/?mode=desktop
Posted 08 February 2015 - 06:54 PM
Še ena odlična britanska kriminalistična miniserija; The Missing. Sem jo v tem tednu pogledala po Fluffyjinem priporočilu in človek kar ne more nehat gledat. Stalno te drži v napetosti, konec je pa eden boljših, kar sem jih videla v tovrstnih zgodbah. Najprej twist, potem pa totalno nepričakovan konec, ki pa še vedno pusti odprtih več interpretacij. Priporočam.
Émilie Dequenne mi je ful simpatična, že iz filma Our Children. Čeprav je tam imela res grozno žalostno vlogo. Julien mi je pa sploh super:
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2015 - 07:02 PM
Baje je dobra The Affair.
Dominic West mi je všeeeeeč (še iz The Wire, ki je btw najboljša serija ever ).
Zdaj sem do konca pogledala The Fall , Broadchurch (angleško) tudi sproti gledam, jutri začnem še z The Missing. Keep them coming
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 February 2015 - 03:51 PM
The Blacklist so postali izjemno dolgočasni, v primerjavi s precej zanimivo 1. sezono je 2. dolgočasna in nezanimiva. Sem prav razočarana. Spader še nekako drži zadevo pokonci, a sumim, da bodo kmalu zaključili. Tudi ratingi so menda slabi.
Posted 20 February 2015 - 08:46 PM
Two and a half men
Ste že pogledale series finale? Včeraj je prišel ven. Jaz bom zdaj pogledala.
Edit: Pogledala in sem izjemno razočarana. Se mi zdi da so se celotno serijo (12 sezon!!!) izogibali nekemu napletanju na nekaj "velikega", potem pa so v celotnem zadnjem delu (no, dveh strnjenih) počeli ravno to. Vedno so bili čisto preprosto smešni, vsak karakter je bil res dobro izdelan (razen Walden na začetku), potem pa oživijo Charlija in tik pred koncem na njega pade klavir. HALLO!?
Posted 21 February 2015 - 04:22 PM
Sicer nikoli nisem redno gledala tega, ampak po opisu sodeč je malo beden konec.
Je katera pogledala The Mentalist series finale?
[Napoleon]
Posted 25 February 2015 - 09:46 AM
Penny Dreadful Gleda/je katera gledala?
Jaz sem prišla do tretjega dela pa se mi zdi trapasto.Oceno ima pa kar visoko.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Posted 25 February 2015 - 04:15 PM
Jaaaaaa. Meni je zakon serija, komaj čakam drugo sezono.
[Napoleon]
Posted 02 March 2015 - 12:38 PM
Tole deluje obetavno:
Posted 04 March 2015 - 10:26 AM
Jaaaaaa. Meni je zakon serija, komaj čakam drugo sezono.
Aja...zanimivo. Mogoče bom ob priliki pogledala še kakšen del.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users