Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1841 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 22 December 2014 - 11:49 AM

Končala sem maraton Desperate Housewives.  :hooray:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1842 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 December 2014 - 02:55 PM

Gleda katera Black sails?

Mene ni slaba, me pa tudi ni preveč potegnilo.Prvo sezono bom pogledala do konca,ker sem ravno na sredini potem bom pa videla.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1843 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 02 January 2015 - 03:24 AM

Moram povedati, da se mi zdi The Fall edina (kriminalisticna/triler) serija, ki pride blizu oz. se kar lahko kosa s True Detective. Sicer sta samo 2 sezoni, skupaj le 11 delov, ampak popolno zaokrozenih, primernih za zahtevnega gledalca. Mene redko katera serija se pusti odprtih ust, ta me definitivno je. Na zacetku mi je sla sicer Gillian Anderson na zivce, sploh njena mimika, ampak je popolna za vlogo sofisticirane in inteligentne detektivke.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1844 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2015 - 06:06 AM

^ :yes: S tem da mi še gre vedno Gillian na živce :cry: , a ji priznavam primernost za vlogo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1845 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 January 2015 - 01:54 PM

Cez vikend sem pogledala Black Mirror do konca. Genialno.
  • 0

― V. Van Gogh

#1846 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 January 2015 - 06:04 PM

Jaz sem pogledala tri dele - ta Christmas special mi je bil noro všeč, tisti del z medvedkom Waldom mi je bil nekaj srednjega, un del, ko žensko lovi moški s puško in vsi samo gledajo in snemajo zraven, sem morala pa ugasnit, ker je bil čist preveč psiho za moj okus. Ziher bom pogledala še kaj.

• 0

After all this time?

Always.

#1847 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 January 2015 - 06:10 PM

Meni je bil The Waldo Moment najmanj všeč, pa The National Anthem. Najboljši deli so mi White Christmas, White Bear, The Entire History of You in Fifteen Million Merits. Pri White Bear sem zadnji del prav večkrat zavrtela. Mindfuck. :D Poglej še ostale, res!

• 0

― V. Van Gogh

#1848 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25903 posts

Posted 05 January 2015 - 10:42 PM

Zanimivo, jaz sem pa ravno zdajle se The Waldo Moment pogledala, in sta mi z National Anthem do zdaj najboljsa. Dva dela moram pa se pogledat.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1849 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 13 January 2015 - 02:50 PM

Twin Peaks bodo spet snemali.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1850 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 January 2015 - 09:28 AM

The fall je res super,danes imam za pogledat zadnji del.Pa Gillian mi je bila full huda,celo sexy v tej vlogi.
Danes zacnem z The missing.
Baje je dobra The Affair.
http://www.imdb.com/...0/?mode=desktop
  • 0

#1851 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 08 February 2015 - 06:54 PM

Še ena odlična britanska kriminalistična miniserija; The Missing. Sem jo v tem tednu pogledala po Fluffyjinem priporočilu in človek kar ne more nehat gledat. Stalno te drži v napetosti, konec je pa eden boljših, kar sem jih videla v tovrstnih zgodbah. Najprej twist, potem pa totalno nepričakovan konec, ki pa še vedno pusti odprtih več interpretacij. Priporočam. 

Émilie Dequenne mi je ful simpatična, že iz filma Our Children. Čeprav je tam imela res grozno žalostno vlogo. Julien mi je pa sploh super:

BBC-One-The-Missing-Characters.jpg

• 1

― V. Van Gogh

#1852 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 08 February 2015 - 07:02 PM

Baje je dobra The Affair.

Dominic West mi je všeeeeeč (še iz The Wire, ki je btw najboljša serija ever -_-).

Zdaj sem do konca pogledala The Fall :thumbup: , Broadchurch (angleško) tudi sproti gledam, jutri začnem še z The Missing. Keep them coming :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1853 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2015 - 03:51 PM

The Blacklist  so postali izjemno dolgočasni, v primerjavi s precej zanimivo 1. sezono je 2. dolgočasna in nezanimiva. Sem prav razočarana. Spader še nekako drži zadevo pokonci, a sumim, da bodo kmalu zaključili. Tudi ratingi so menda slabi.

• 0

#1854 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 February 2015 - 08:46 PM

HT_two_and_a_half_men_sk_140514_16x9_992

Two and a half men

Ste že pogledale series finale? Včeraj je prišel ven. Jaz bom zdaj pogledala. :)

Edit: Pogledala in sem izjemno razočarana. Se mi zdi da so se celotno serijo (12 sezon!!!) izogibali nekemu napletanju na nekaj "velikega", potem pa so v celotnem zadnjem delu (no, dveh strnjenih) počeli ravno to. Vedno so bili čisto preprosto smešni, vsak karakter je bil res dobro izdelan (razen Walden na začetku), potem pa oživijo Charlija in tik pred koncem na njega pade klavir. HALLO!?   :o

• 0
Viens, reste ici!

#1855 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 February 2015 - 04:22 PM

:lol: Sicer nikoli nisem redno gledala tega, ampak po opisu sodeč je malo beden konec. 

Je katera pogledala The Mentalist series finale?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1856 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 25 February 2015 - 09:46 AM

Penny Dreadful Gleda/je katera gledala?

Jaz sem prišla do tretjega dela pa se mi zdi trapasto.Oceno ima pa kar visoko.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#1857 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 25 February 2015 - 04:15 PM

Jaaaaaa. Meni je zakon serija, komaj čakam drugo sezono. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1858 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2015 - 12:38 PM

Tole deluje obetavno: 

• 0

#1859 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 04 March 2015 - 10:26 AM

Jaaaaaa. Meni je zakon serija, komaj čakam drugo sezono. :)

Aja...zanimivo. Mogoče bom ob priliki pogledala še kakšen del.

• 0

#1860 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 23 March 2015 - 06:49 PM

Spremlja kdo Jane the Virgin

https://youtu.be/bgDz0s7xw8A

• 0

0 user(s) are reading this topic