Kinky & Fluffy, dajta mi svetovat. Meni Tarantinovi filmi niso najbolj všeč, ampak Inglourious Basterds me mika pogledat zaradi tematike, ki pa mi je res všeč, tako da sem zdaj malo v dilemi. Bojim se, da bo preveč špricanja krvi in da bo preveč za lase privlečen, da bi mi bil všeč. Vem, da si je celotno zgodbo Tarantino sam zmislil, vse te barabe so izključno plod njegove domišljije, pa se bojim, da bo vsa zgodba izpadla preveč nerealno, preveč butasto,da bi lahko bila resnična. Ok, zdaj pa vprašanje.. ali naj grem gledat v kino ali naj raje počakam, da bo dostopen na torrentih, pa si ga takrat pogledam, da ne bom trpela v dvorani, če mi slučajno ne bo všeč?
Niso ti npr. všeč Pulp Fiction, Kill Bill I. in II., Reservoir Dogs? Ti si čudna.

No, šalo na stran ... Zgodba ni izpadla butasto, to zagotovo. Prikazana je na hm ... rahlo "umetniški, tarantinasti" način, ne znam drugače povedat. -) Če ti stil Tarantina ni všeč, predlagam, da počakaš na torrente. Me pa zanima, kako ti bo všeč. Meni je bil, kot sem že napisala, slabši, kot sem pričakovala (vendar moja pričakovanja so zelo visoka, sploh glede takih majstrov) ... sem pač pričakovala več od Tarantina.