Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#18561 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 October 2011 - 05:23 PM

v čigavi pa? blink.gif thumbup.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#18562 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 22 October 2011 - 01:07 PM

V fantovi, seveda biggrin.gif Danes prekinjam, ker je bolan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#18563 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19149 posts

Posted 23 October 2011 - 05:27 PM

Spet sem se nažrla pečenih kostanjev. Jutri bom to obžalovala.
  • 0

#18564 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 23 October 2011 - 06:11 PM

QUOTE(Podgana @ 22. 10. 2011 - 14:07) View Post

Danes prekinjam, ker je bolan.

Kaj se je zgodilo z "v dobrem in slabem"? cry.gif : D

Zadnje case se mi dostikrat zgodi, da ob pogledu na mularijo, ki se drzi za roke pomislim ""fcuk koncalo se bo z otrokom in kaosom". wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#18565 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 23 October 2011 - 06:18 PM

laugh.gif staraš se. biggrin.gif

aaaahhh, kok paše mal razvajanja, love.gif. nardila sem full ponovitev 'bojevnika' (moja najljubša figura pri jogi, še danes pred tekom sem jo delala), se stuširala z vanilijevim gelom+masaža z oljem, maska, mmmmmm. paše!

fant ima full občutek za malenkosti in to me neizmerno veseli. thumbup.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#18566 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 23 October 2011 - 06:22 PM

I know. AJEBES.jpg

Kako je slo na teku?

Faus fanta, moj ga nima ravno, on ima vedno neke medgalakticne posle, little things pa ....

• 0

#18567 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 23 October 2011 - 06:25 PM

http://www2.cudovita...h...11&st=28240

eh, bv bit fous fanta, moj ma pa druge stvari, ki mi niso glih blizu (raznorazni rituali pri hindu duhovnikih ipd ... laugh.gif).

• 0

#18568 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 23 October 2011 - 06:28 PM

Imas prav, pa v lastno skledo se ne pljuva. : ) Grem brat. : ) Edit: thumbup.gif
  • 0

#18569 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 23 October 2011 - 10:46 PM

QUOTE(Barbarina @ 23. 10. 2011 - 18:27) View Post

Spet sem se nažrla pečenih kostanjev. Jutri bom to obžalovala.

Zakaj bi obžalovala?

Zdaj se spravim jaz k učenju. Fizike. Pišem pa zjutraj ob 8.30. Jaz sem taki fenomen da to ne moreš verjet. Vsedem se za mizo ob 11 dopoldan in mi do zdaj ne uspe nič naret, skoz prelagam. In bolj kot je ura pozna, slabše se počutim, me obdajajo depresivne misli, imam slabo vest, ampak še vedno nič ne nardim. huh.gif Jaz še slišala nisem za besedo zicleder, častna. In v tem trenutku si grem tak hudo na živce, kot da se borim sama s sabo, ne vem kaj mi preprečuje da se končno spravim k stvari. In zdaj se spet ne bom naspala, v glavo mi ob taki uri nič ne bo šlo, noben ne bo zdaj več na voljo da mi razloži če kaj ne bom razumela, grooza! Pred enim tednom sem bila trdno odločena da bom ta test pisala vsaj 4, zdaj bom bogu hvaležna če bom spravila skupaj za pozitivno, resnično.

Je mela kdaj katera take probleme z učnimi navadami? Jaz moram nekaj ukrenit glede tega, ker me ubija.
  • 0
Memento mori.

#18570 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2011 - 10:51 PM

Pomojem vse. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#18571 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 October 2011 - 10:52 PM

Meni se je oz. se mi še vedno isto dogaja. V srednji sem sicer na tak način brez problemov furala, letos se mi je pa zalomilo ane. Je pa res, da bolj kot mi teče voda v grlo, bolj se v ekstremno kratkem času ekstremno velik naučim. Ko se enkrat ZARES spravim zraven se lahko naučim v 8 urah za boljšo oceno kot nekdo, ki se uči 2 tedna. Se mi je zgodilo, večkrat. Se mi je pa tut večkrat zgodilo, da enostavno ni bilo dovolj in sem pušnila na celi črti.

Pa sem padla, pa me kljub temu očitno ni dovolj prizemljilo, sem letos spet ista. down.gif

• 0

After all this time?

Always.

#18572 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 23 October 2011 - 11:03 PM

Ja, meni se zaenkrat tudi na koncu še vedno posreči, se nekak izmažem, ampak vem da se mi bo enkrat to maščevalo, zato bi rada nekaj naredila glede tega (čeprav globoko v sebi vem, da se tega zdaj, v tretjem letniku srednje šole ne da več izkoreninit, ker tak način prakticiram že odkar vem za učenje - zato se pomoje tudi pri tebi ni letos nič kaj spremenilo). Pa tud vem da bi se sama bolje počutla če bi šla lepo počasi, na ziher, ampak mi to nikdar ne uspe. Je pa pri meni enako, sploh zdaj v srednji se opazi, ko se eni že dober teden pred testom o tem pogovarjajo, delajo izpiske, vsak dan učijo lepo postopoma po poglavjih - jaz vse naenkrat zadnji dan.. in se večinoma zgodi da imam jaz potem enako oceno, nemalokrat tudi boljšo. Mi te punce tud večkrat rečejo, da imam srečo, da mi grejo stvari hitro v glavo. Ampak jaz pa mislim, da je ravno dejstvo, da se tega zavedam, krivo, da delam vse na zadnjo minuto - ker se zanašam na to, da mi je še do zdaj vedno uspelo.
  • 0
Memento mori.

#18573 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19149 posts

Posted 24 October 2011 - 08:49 AM

QUOTE(Zlatolaska @ 23. 10. 2011 - 23:46) View Post

Zakaj bi obžalovala?

Ker sem vedno tak napihnjena, kot da sem 4 mesece noseča in me ful napenja.

Upam, da ti je uspela fizika. smile.gif
  • 0

#18574 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 24 October 2011 - 09:09 AM

Ja, ravno sem se prišla razjokat sem. Test sem znala rešit, ful mi je šlo, sem mela super občutek in ciljala na štirko. Nakar profesor minuto pred zvonenjem reče, naj odložimo pisala in nam na prosojnico da rešitve celega testa. Ko pride do zadnje naloge (ki je vredna 6 od 18) vidim, da imam VSE številke nasprotne. (cifre so prave ampak nasprotni predznaki) ... Ni mi blo jasno kak, zakaj, moje številke so mi bile logične, ampak jaz v tistem navalu panike spremenim vse predznake, iz minusov naredim pluse, pred ostale pa dam minus. To sem naredila dobesedno pred njegovim nosom, reskirala ogromno (ampak 6 od 18točk!) in me na srečo ni videl. Nakar začnemo odhajati iz razreda in se začnejo pogovarjat, da je imel ON narobe rešitve. Če je to res, ne vem, če pa je, sem svojo pravilno rešeno nalogo ki predstavlja tretino testa, totalno zafukala, zato ker nam on zadnjo minuto spusti napačne rešitve. In na koncu se niti ne bom smela sklicevat na to, ker takrat več ne bi smeli pisati. Ampak kdoooo za vraga ne bi spremenil, če bi imel možnost in imel 'rešitve' pred seboj? Tak sem ipična, da mi gre na jok. Kar domov bi rada šla. cry.gif
  • 0
Memento mori.

#18575 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 October 2011 - 09:13 AM

QUOTE(Barbarina @ 24. 10. 2011 - 9:49) View Post

Ker sem vedno tak napihnjena, kot da sem 4 mesece noseča in me ful napenja.

Upam, da ti je uspela fizika. smile.gif

Jaz mam isti problem!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#18576 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 24 October 2011 - 09:49 PM

PMS v blažji obliki: žrem skoraj vse od kraja. tečna pa nisem - no, vsaj sama sebi se ne zdim, morda kdo iz okolice misli/čuti drugače. laugh.gif
in, ja, ziher bom menstro dobila za vikend, juhuhuhu! down.gif evil.gif

• 0

#18577 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 24 October 2011 - 11:09 PM

Najboljšo taščo imam, danes je prišla in odnesla gromozanski kup opranega perila, mi ga zlikala in ga lepo zloženega prinesla nazaj thumbup.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#18578 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 25 October 2011 - 12:19 AM

Jao, kako se to perilo nabira, ne? wacko.gif
  • 0

#18579 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 October 2011 - 07:37 AM

Pa kdo še lika , no? biggrin.gif
Seriously?
Ne rečem kake srajce, drugače pa res ni nobene potrebe po likanju vsega možnega.
To je taka stara šola, moja babica primer, k nogavice, spodnje hlače in kuhinjske krpe lika....
  • 0

• Guests

Posted 25 October 2011 - 07:42 AM

Jaz tudi likam kuhinjske krpe, ker se jih potem ful lepše zloži. Pa še mimogrede so zlikane. Nogavic in spodnjih hlač pa res ne. biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users