Spovednica
Posted 18 September 2011 - 05:06 PM
Posted 19 September 2011 - 08:25 AM

Posted 19 September 2011 - 11:50 AM
trenutno sem v KOŽU - vsi klepetajo, telefonirajo, en tip se bo zraven mene zadušil, ker je bolan in kašlja.
Ugotavljam, da najbolj uživam
v samoti.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 September 2011 - 12:10 PM
pa po eni strani komaj lakam sredo, da spet zapadem v moj ritem, čeprav zna bit prve dni mal drame.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 September 2011 - 01:07 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 19 September 2011 - 03:27 PM
Posted 19 September 2011 - 09:30 PM
Tudi jaz. Nasploh ugotavljam, da imam toleranco glede marsičesa na nuli.
Mizantropija - sooo me! XD

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 September 2011 - 09:59 PM
Fluff, se razmisljam sama pri sebi, kaj bi s to oznako, se kar sem sokirana sploh, ker je prisla od bliznje osebe. Fcuk, I feel like shit no. Neko cudno minestro oznak sem dobila v glavo - po eni strani, da sem neprilagojen cudak (s tem se strinjam, ceprav .. kdo je na tem svetu cuden, bi se dalo debatirati, pustimo to..), po drugi strani pa slehernik. Go figure.
Posted 20 September 2011 - 01:51 PM
Za eno napako, storjeno v preteklosti, si še zdaj ne morem odpustiti in me še danes tepe!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 September 2011 - 02:00 PM
BOŽE MILI kako sem lena. To je res že skrajnost. In trpim za ogromnim in kroničnim pomanjkanjem motivacije. Delovna uspešnost je v minusu. Zagon tudi. Mislim, da sem za v penzijo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 September 2011 - 04:04 PM
Pričakovala sem danes plačo, a je ni.
Jaz pa en teden in tri tedne nazaj, še vedno je ni. Niti odgovora od prfoksa. Ne vem, če kaj sovražim bolj od čakanja..
edit: Prfoks me je poklical čez par minut. ˆ-ˆ
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2011 - 04:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2011 - 05:09 PM
Nič še, rekla sem, da bom poslala, kar sem delala v Pristopu (sem že), se mu je zdela ideja fajn in je rekel, da se bova zmenila, ko pogleda.

― V. Van Gogh
Posted 21 September 2011 - 05:11 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2011 - 05:23 PM
Jaz pa sem mislila, da te Sarah sprašuje, klko plače si dobila.

Posted 21 September 2011 - 05:25 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 September 2011 - 06:58 PM

Saj so se mi opravičili, ampak kaj mi to pomaga.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users