Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1821 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 September 2008 - 05:44 PM

Ja, bo treba sprobat. tongue.gif Ampak kako je možno, da v UK ljudje zapravijo v Lushu 20 funtov, pa dobijo kar zastonjsko Vanishing cream (ki je vredna 15 funtov)? To je meeeegaaaaaa! biggrin.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1822 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 03 September 2008 - 06:38 PM

Najbrž gre le za reklamno potezo (krema je pač komaj prišla ven), čeprav neverjetno velikodušno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1823 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 September 2008 - 08:14 PM

Rub rub rub in ostale kreme so tudi že na voljo...ampak za kreme se mi zdi cena kar malce pretirana. No pa vseeno bo treba spet kmalu v akcijo imam spet nekaj stvari na WL oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1824 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2008 - 08:20 PM

Jeeeeeeej, v ponedeljek naročim Rub, Rub, Rub in Yummy, Yummy, Yummy. wub.gif
Porridge mila ne bom, še imam dve trdi mili doma, se pa odločam še za nakup onega zelenega čistila za obraz.

Edit: Neeee, vidim, da ga pa zdej kr naenkrat ni na spletni strani. cry.gif Pa ne spomnim se, kak se že imenuje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1825 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 September 2008 - 08:26 PM

Misliš Herbalism ali nekaj takega? Pa ga res ni, čudno...

Jaz pa upam da grem v soboto v Lj., dugače bom pa tudi naročila. smile.gif
  • 0

#1826 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2008 - 08:43 PM

Ja, Herbalism. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1827 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 05 September 2008 - 02:46 PM

ohh, Vanishing Cream je ful cenejša od drugih dveh. smile.gif
Sem brala na tujih straneh, da se prodajajo mini izvedbe tega, a je v trgovini v LJ tud to? ker pač, 30 € je ohoho denarja zavrženega, če ti krema ne ustreza.

YYY in RRR nujno sprobat laugh.gif na srečo pilinga za telo še nimam laugh.gif
Na srečo se ne kopam, drugače bi še za kopalne kugle trošila. ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1828 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 05 September 2008 - 02:51 PM

Danes sem bila v LUSHu. Spet sem malo bankrotirala.... Nabavila sem:

Olive Branch (za fotra - rojstni dan)
Happy Hippy (za brata - rojstni dan)
Yummy yummy yummy - ZAME biggrin.gif
Love Lettuce - zame
Brazened Honey - zame

zraven sem dobila testerček nove Vanishing kreme. Malo mi je draga (29.90€) Bomo videli, kako se obnese pa jo mogoče kupim...
  • 0

#1829 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 05 September 2008 - 03:39 PM

Ančka, bodi pridna in opiši vonj Yummyja happy.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1830 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 September 2008 - 03:43 PM

Jaaa, mene tudi zanima!
Jaz bom naročala šele po 15. ker sem zdle brez keša. rolleyes.gif
  • 0

#1831 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 05 September 2008 - 05:12 PM

Imam samo eno besedo: JAGODEEEEE w00t2.gif Kot bi nekdo pekel jagodno pito - tak topel jagodni vonj wub.gif

Baje se vonj FUL dolgo obdrži (bojda tudi na posteljnini). Zaenkrat sem ga vohala samo v trgovini. Bom naslednjič napisala kako se obnese tudi po lastni uporabi.

Če bi želela stvar za bolj vsakdanjo uporabo, bi kupila Rub Rub Rub (zaradi morske soli je hkrati tudi piling, vendar se sol res takoj stopi. AMPAK pa je treba zadevo "pošejkat", da se sol ne nabere na dnu, kot se je to zgodilo prodajalki (mislim, da sem naletela na šefico - zlo fajn bejba).
  • 0

#1832 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 05 September 2008 - 05:25 PM

Oo če so pa jagode je pa to definitivno nekaj zame biggrin.gif . Joj jaz pa nevem če bom jutri uspela priti do Lj. pa si zelo želim imeti Love lettuce masko cry.gif
  • 0

#1833 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 05 September 2008 - 07:44 PM

Jaz sem tudi bila v Lushu, kupila Rub rub rub, Yummy yummy yummy, Pooridge milo in Spice curls milo.

Noro dobro vse 4. Boljšega nakupa naenkrat pa še ne biggrin.gif Yummy res diši kot smetana z jagodami, a ima neko aromatično esenco. Rahlo spominja na Rock star, a ni enak. Rub rub rub je po teži ful težji od Yummya, ima nežen piling, na koži diši kot mešanica Sandstonea (limona) in morske vode. Ful njam, tudi za tiste, ki citrusov ne marajo, je spet neka tipična Lush aromatična nota. Porridge je kot vanilija s kosmiči, kot škatla piškotov. Spice curls, bi pa najraje kar pojedla, pa ga nisem imela namena kupit, a ko sem ga povonjala, je moral biti moj. Ful cimeten, aromatičen, rahlo sladek. Nič ni podobe Wiccy muscles masažni, če katera pozna. Mene ful spominja na Wriglej's žvečilne (tiste cimet v listku). Njaaam vse štiri. Aja, pa mili sta ful kremni, še papirček je bil ves masten in je pronicalo čez.

• 0

#1834 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 05 September 2008 - 07:58 PM

Super Ančka in Klavdija thumbup.gif Hvala. Sta mi pa ravnokar umorile denarnico biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1835 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 September 2008 - 11:35 PM

Jaz bom tudi kupila te štiri, ki jim ima Klavdija. Somebody just kill me please. huh.gif
Do 15. moram čakat, fentalo me bo. Komaaaaaj čakam, da povoham vse skupaj. Ou yea, baby.

Mika me še vanishing cream, pa tisto milo za faco, Herbalism.
  • 0

#1836 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 September 2008 - 10:56 AM

Ali so se kateri po Sonic death monkey naredili taki majhni izpuščaji? Jaz imam skoraj po celem telesu neke majhne pikice in sumim ravno ta gel... ermm.gif
  • 0

#1837 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2008 - 11:45 AM

šla v Lusha po ono platneno taško in ovohavanje novitet - k sreči me nič ni pritegnilo (YYY mi je bljak, ne maram takih vonjev, RRR mnogo bolje, res po morju in na limonco potegne).

tyasa, meni SDM ni naredil nobene škode, pa ga mam tut za umivanje obraza.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1838 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 September 2008 - 11:48 AM

Jaz bom pa počakala da mi tele pikice izginejo, pa ga bom potem še 1x uporabila, da se prepričam če je res to to. Res nimam ideje od česa bi lahko bilo pa še dokaj srbi me vse skupaj cry.gif
  • 0

#1839 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 11:50 AM

Tyasa, jaz tudi s SDM nisem imela problemov, sem ga pa ravno tako kot Špela, uporabljala tudi za umivanje obraza oz. ga še vedno, pač občasno ko mi zapaše.
Imam pa grozno alergijo na Flying Fox gel za prhanje, sploh mu ne upam blizu, čeprav me mika, ker mi krasno diši.
Do zdej sem ga uporabila dvakrat in vsakič sem ful otekla v obraz, pa po obrazu in telesu sem imela polno temno rdečih lis, ki grozno srbijo in skelijo.
  • 0

#1840 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 September 2008 - 11:54 AM

Joj mogoče pa ravno jaz nimam sreče in mi kakšna sestavina ne odgovarja. Po kolikšnem času pa ti potem oteklina in lise izginejo? Jaz imam te pikice že več kot en dan in nič ne kaže na bolje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users