Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1821 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 15 January 2023 - 10:59 AM

Ministry.for.wtf lepo pokomentira dogajanje v zdravstvu.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1822 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19186 posts

Posted 15 January 2023 - 09:14 PM

Jaz ne vem, a je Barbi na kakih zdravilih al drogah al kaj, malo mi je sumljiva. 😆
  • 0

#1823 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 15 January 2023 - 09:44 PM

Katja Grudnik in njen okus za oblacila.
A so vam taksne obleke vsec?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1824 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16846 posts

Posted 15 January 2023 - 10:10 PM

Kaj pa je narobe z Barbi? Taka kot vedno :lol:
Obleke so grde kot satan, spominjajo me na une halje k so jih zenske nosile pol stoletja nazaj. Se ruto na glavo pa gasa....vzorci so grozni....
Tist moder plasc je ko kopalni plasc :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1825 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17008 posts

Posted 16 January 2023 - 08:38 AM

Sploh ne, meni so te obleke taka ciganija. Totalno niso moj stil, pa ne vem a ženske to res tako masovno kupujejo ali imata ravno 5kom vsake in potem dela celi hype na IG. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1826 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 16 January 2023 - 09:01 AM

Pa pri vzorčastih stvareh se res hitro vidi slaba kvaliteta. Kroji pa čisto nič posebnega. Pri pleteninah se pa kar vidi kako je vse iz akrila.

Meni ful grdo zgleda dolga obleka pa krajši plašč, ki je pogosto še drugega vzorca.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1827 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19186 posts

Posted 16 January 2023 - 09:04 AM

A ona tud zdaj svoja oblačila prodaja? 🤦‍♀️
  • 0

#1828 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 16 January 2023 - 09:33 AM

Ne, niso njena. NIma svoje znamke.

• 0

#1829 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 16 January 2023 - 09:49 AM

Grozni vzorci, material se mi zdi dober kvečjemu za firtoh.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1830 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86011 posts

Posted 10 February 2023 - 02:59 PM

😂😂

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1831 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27358 posts

Posted 10 February 2023 - 03:05 PM

🤣
  • 0

#1832 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16846 posts

Posted 10 February 2023 - 03:13 PM

Who d fak is this.
Znabli so smeh.
Kaj pa njen tip dela da lahko na takole veliki nogi zivita. Doing nothing
... umetna pa cela.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1833 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16846 posts

Posted 10 February 2023 - 03:22 PM

Aha...tip je bil v aferi maske. Vse jasno :lol:
  • 0

#1834 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86011 posts

Posted 10 February 2023 - 03:23 PM

:D Nje ne poznam, saj ima ful malo sledilcev. Ce si lahko ze slo influencerke kupujejo torbice v rangu 1 - 5k € pa polno omaro jih imajo. Mi je padlo v oci, ker poznam modele pa ne gre za sponzorske zadeve.
  • 0

― V. Van Gogh

#1835 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16846 posts

Posted 11 February 2023 - 02:44 PM

Haha en star barbijin story sem videla, kjer je napisala da ob gledanju angleskih risank bo otrok samo razumel, ne pa govoril.
Ne vem od kje ji ta ideja, ker jaz imam doma obratne izkusnje....B govori tekoce.
  • 0

#1836 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86011 posts

Posted 11 February 2023 - 02:47 PM

Ma ravno prej sem gledala njene storyje od včeraj, da manipulacija in izsiljevanje v predšolskem obdobju nista možna ... Živ bog me v to ne prepriča, lahko pa da imamo samo drugačne izraze ... in otroke. Pa to ne pomeni, da jih imamo za moralno pokvarjene. 

• 0

― V. Van Gogh

#1837 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 February 2023 - 03:14 PM

Ma ja valda. :butl: Kolega se je izključno z risankami naučil govoriti nemško, mi smo pa vsi zrasli z italijanskimi in se naučili italijansko na tak način. Govoriti, ne samo razumeti.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1838 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27358 posts

Posted 11 February 2023 - 04:16 PM

Ma meni se zdi,da imamo ful razlicne otroke 😁 pac kot kolesa ne speljejo vsi hkrati.
  • 0

#1839 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 11 February 2023 - 04:29 PM

Moja je tud neverjetna v angleščini (uciteljica jo je ustavljala, da je za 5 že zdavnaj dovolj), pa si ne bi upala trdit, da je to zaradi spremljanja video vsebin v tem jeziku. Pomoje ima vseeno neke zasnove za to, gledanje in poslušanje angleščine pa samo pripomore k vsemu skupaj.
Grilogang je bil danes v woopu.
  • 0

#1840 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27358 posts

Posted 11 February 2023 - 04:36 PM

E se je pozdravila in je zdaj ze na enem praznovanju,jutri praznuje se ona.

Ja M pa vs kakor ima preddispozicije,ker tudi tebi to bolj lezi...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users