Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1821 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 21 June 2009 - 11:20 PM

Zdej sem probala neki slikat, pa pride preveč nerealna barva. Bom jutri na naravni svetlobi, i promise sleep.gif
So pa ful trdi lasje, ker sem se po celi dolžini barvala po skor enem letu (narastek 30min+celotna dolžina 10 min). Pomoje si jih bom jutr še 1x prala, uporabla še rekonstruktor, pa v bližnji prihodnosti morm strižt špice zdej pred morjem. Ampak dobra novica je, da nimam nčč razceplenih konic, čeprov je od zadnjega striženja prb. 2mesca. Yea cool.gif Upam da se mi ne bojo zdej po barvanju pojavle biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1822 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 05 July 2009 - 10:21 PM

ŠIT, naveličala sem se te posrano rdečkaste kanine barve down.gif .

Tole mam dej
IPB Image

Približno taka je bla naravna
IPB Image

In rada bi se pobarvala z nečim, s čimer bi se vsaj približala naravni. Katero barvo priporočate?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1823 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 06 July 2009 - 07:59 PM

Anyone? hmm.gif
  • 0

#1824 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2009 - 08:07 PM

Men maš krasne lase. sleep.gif V vsakem primeru.
  • 0

#1825 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 06 July 2009 - 08:15 PM

ITAK laugh.gif . Ne, dej res, ta barva je obupna ermm.gif .
  • 0

#1826 aichy

aichy

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 07 July 2009 - 08:08 AM

Kar se odtenka tiče ne vem. Jaz sem se tudi naveličala kane in sem se pobarvala z rjavo L'Oreal Casting Creme Gloss barvo in mi je popolnoma prekrila rdečo. Sicer se spira, ker ni barva stopnje 3, ampak še vedno nikjer nimam več tiste kana rdeče barve. Sedaj imam rjavo z pridihom rdeče.
  • 0

#1827 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2009 - 09:19 AM

Pomoje ti čisto prekrila v prvem barvanju nebo nobena barva/še manj preliv.
Izberi enega takega čimbolj hladnega, mogoče kaj od Castinga, ja ali pa Schwarzkopf country colors, Movida...
  • 0

#1828 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 07 July 2009 - 09:34 AM

Kaj pa če se pobarvaš z rjavo kano?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1829 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2009 - 10:23 AM

Vse kane imajo zraven rdeč pigment, vseeno bo ji prišla rdeče rjava ;)
  • 0

#1830 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 July 2009 - 11:28 AM

QUOTE(november.rain @ 7. 7. 2009 - 10:19) View Post

Pomoje ti čisto prekrila v prvem barvanju nebo nobena barva/še manj preliv.
Izberi enega takega čimbolj hladnega, mogoče kaj od Castinga, ja ali pa Schwarzkopf country colors, Movida...

Sem včer gledala mal ja, kšne hladne odtenke rjave. Samo bi me iz prve roke zanimala kakšna določena barva, ker me je strah, da bo prišla pretemna. Sem se enkrat barvala s temno rjavo in je prišlo ven OBUPNO. Črna z rdečim odbleskom, jst sm pa čist svetla in je res grdo izpadlo. cry.gif

QUOTE(Frčica @ 7. 7. 2009 - 10:34) View Post

Kaj pa če se pobarvaš z rjavo kano?

Res je, gotov bo skor enak rdečkasta ostala down.gif
  • 0

#1831 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 July 2009 - 11:57 AM

Dragica ni rdeča po rjavi kani, ampak ima lepo temno rjavo, je pa verjetno odvisno kolk rdečega pigmenta imaš v laseh.

Mladoletna, meni je tvoja natur barva res dolgocajtna, imam jaz naravno dokaj podoben odtenek in mi ful ni všeč. Tale kana mi tudi zdej ni več všeč, deluje sprano in pusto. Meni se zdi, da bi tebi pasala taka bogata, čokoladno rjava, mogoče bi res lahko poskusila Casting Creme Gloss preliv, ali pa Movido (ta preliv je baje najbolj nežen za lase, na sosednjem forumu ga ful hvalijo). Samo ne glej na škatlico, ker te zadeve ponavadi primejo temneje, tako da jaz na tvojem mestu temno rjave ne bi vzela, kvečjemu kakšno srednje rjavo. Moja mami uporablja od Casting Creme Gloss temno blond preliv in dobi ven ful lepo rjavo barvo, daaaaaaaleč od blond.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1832 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 July 2009 - 12:07 PM

Eto, tale barva po prvem barvanju s kano mi je bla kr lepa. Sem se pa 3x.

IPB Image

Alpa ne, no. Kr mal mi slabo rata, k na tople rjave, rdečkaste pomislm, lol laugh.gif . A ma kšna sliko kšne primerne barve/odtenka?
  • 0

#1833 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 July 2009 - 12:11 PM

Ta barva ni bla slaba, ampak skor mal na oranžkasto/rumeno potegne (ta lesk) in ti to pomoje ni všeč. Če bi bila barva nekoliko temnejša, bolj 'globoka', bi bilo pomoje stokrat lepše. Bom nalimala par slikc iz moje mape čez kako uro, zdle sem na fantovem compu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1834 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 July 2009 - 12:12 PM

Najbrž res, ja. Pomislim na drisko laugh.gif .

• 0

#1835 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 14 July 2009 - 07:29 PM

Ej, a tele barve so ok? A tak odtenek bi mal temnej na laseh pršu?

IPB Image
  • 0

#1836 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 July 2009 - 07:30 AM

Js sem se s točno tole barvo (in odtenkom #555)pobarvala ko sem si sama posvetlila lase.Barva sama je lepa, obstojna je pač tolko ko približno vse trgovinske farbe torej nekje 1m potem začne izgubljati tisto bogat ton.
Všeč mi je ker barva ne potegne na rdečo ali bakreno ampak na zlato(lesk, ane).
Pride pa barva takšna kot je na škatlici.
I say go for it, pomoje bi ti pasal tudi tale odtenek ali pa temnejši čokoladen.
  • 0

#1837 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 15 July 2009 - 09:38 AM

Ful si ne upam temnejšo barvo vzet, ker takoj pomislim, da se bo približala črni hmm.gif . Na škatlci mi je pa ful lepa barva tudi ta.

• 0

#1838 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 July 2009 - 12:41 PM

Jaz tudi ne bi na tvojem mestu vzela temnejše. Če bo zdej presvetla, lahko še vedno čez kak mesec vzameš malenkost temnejšo, če pa bo zdej ful pretemna, pa si v riti.
  • 0

#1839 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 15 July 2009 - 12:48 PM

Zbiram jajčka. Hahaha. Tak zlatkast odtenek paše na svetlo polt, kodrlajstajste oči, obrvi hladno rjave barve, sicer ne preveč močne? Cvikam laugh.gif

Pol se mi bojo pa še lasje v slamo deformiral. Njama! Samo res ne prenesem več te barve.

Najbrž se bom enkrat do nedelje pobarvala. Ne sej, pomoje nov pretemna, ker zdele nimam ful temnih las, pa tud takrat, ko je ratala pretemna, je bla na škatlici ful temnejša (no ja, ene tok, k ta sredinska http://shrani.si/files/1pa0g.jpg)
  • 0

#1840 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 July 2009 - 12:49 PM

Oo, najdla sem. S to sem se takrat barvala, k mi je skor črna pršla in sem bla k smrt pa čudna.

IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users