So pa ful trdi lasje, ker sem se po celi dolžini barvala po skor enem letu (narastek 30min+celotna dolžina 10 min). Pomoje si jih bom jutr še 1x prala, uporabla še rekonstruktor, pa v bližnji prihodnosti morm strižt špice zdej pred morjem. Ampak dobra novica je, da nimam nčč razceplenih konic, čeprov je od zadnjega striženja prb. 2mesca. Yea
Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 21 June 2009 - 11:20 PM
So pa ful trdi lasje, ker sem se po celi dolžini barvala po skor enem letu (narastek 30min+celotna dolžina 10 min). Pomoje si jih bom jutr še 1x prala, uporabla še rekonstruktor, pa v bližnji prihodnosti morm strižt špice zdej pred morjem. Ampak dobra novica je, da nimam nčč razceplenih konic, čeprov je od zadnjega striženja prb. 2mesca. Yea
After all this time?
Always.
Posted 06 July 2009 - 07:59 PM
Posted 06 July 2009 - 08:07 PM
Posted 06 July 2009 - 08:15 PM
Posted 07 July 2009 - 08:08 AM
Posted 07 July 2009 - 09:19 AM
Izberi enega takega čimbolj hladnega, mogoče kaj od Castinga, ja ali pa Schwarzkopf country colors, Movida...
Posted 07 July 2009 - 09:34 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 July 2009 - 10:23 AM
Posted 07 July 2009 - 11:28 AM
Pomoje ti čisto prekrila v prvem barvanju nebo nobena barva/še manj preliv.
Izberi enega takega čimbolj hladnega, mogoče kaj od Castinga, ja ali pa Schwarzkopf country colors, Movida...
Sem včer gledala mal ja, kšne hladne odtenke rjave. Samo bi me iz prve roke zanimala kakšna določena barva, ker me je strah, da bo prišla pretemna. Sem se enkrat barvala s temno rjavo in je prišlo ven OBUPNO. Črna z rdečim odbleskom, jst sm pa čist svetla in je res grdo izpadlo.
Kaj pa če se pobarvaš z rjavo kano?
Res je, gotov bo skor enak rdečkasta ostala
Posted 07 July 2009 - 11:57 AM
Mladoletna, meni je tvoja natur barva res dolgocajtna, imam jaz naravno dokaj podoben odtenek in mi ful ni všeč. Tale kana mi tudi zdej ni več všeč, deluje sprano in pusto. Meni se zdi, da bi tebi pasala taka bogata, čokoladno rjava, mogoče bi res lahko poskusila Casting Creme Gloss preliv, ali pa Movido (ta preliv je baje najbolj nežen za lase, na sosednjem forumu ga ful hvalijo). Samo ne glej na škatlico, ker te zadeve ponavadi primejo temneje, tako da jaz na tvojem mestu temno rjave ne bi vzela, kvečjemu kakšno srednje rjavo. Moja mami uporablja od Casting Creme Gloss temno blond preliv in dobi ven ful lepo rjavo barvo, daaaaaaaleč od blond.
Posted 07 July 2009 - 12:11 PM
Ta barva ni bla slaba, ampak skor mal na oranžkasto/rumeno potegne (ta lesk) in ti to pomoje ni všeč. Če bi bila barva nekoliko temnejša, bolj 'globoka', bi bilo pomoje stokrat lepše. Bom nalimala par slikc iz moje mape čez kako uro, zdle sem na fantovem compu.
Posted 07 July 2009 - 12:12 PM
Posted 15 July 2009 - 07:30 AM
Všeč mi je ker barva ne potegne na rdečo ali bakreno ampak na zlato(lesk, ane).
Pride pa barva takšna kot je na škatlici.
I say go for it, pomoje bi ti pasal tudi tale odtenek ali pa temnejši čokoladen.
Posted 15 July 2009 - 09:38 AM
Posted 15 July 2009 - 12:41 PM
Posted 15 July 2009 - 12:48 PM
Pol se mi bojo pa še lasje v slamo deformiral. Njama! Samo res ne prenesem več te barve.
Najbrž se bom enkrat do nedelje pobarvala. Ne sej, pomoje nov pretemna, ker zdele nimam ful temnih las, pa tud takrat, ko je ratala pretemna, je bla na škatlici ful temnejša (no ja, ene tok, k ta sredinska http://shrani.si/files/1pa0g.jpg)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users