Posted 07 July 2009 - 11:57 AM
Dragica ni rdeča po rjavi kani, ampak ima lepo temno rjavo, je pa verjetno odvisno kolk rdečega pigmenta imaš v laseh.
Mladoletna, meni je tvoja natur barva res dolgocajtna, imam jaz naravno dokaj podoben odtenek in mi ful ni všeč. Tale kana mi tudi zdej ni več všeč, deluje sprano in pusto. Meni se zdi, da bi tebi pasala taka bogata, čokoladno rjava, mogoče bi res lahko poskusila Casting Creme Gloss preliv, ali pa Movido (ta preliv je baje najbolj nežen za lase, na sosednjem forumu ga ful hvalijo). Samo ne glej na škatlico, ker te zadeve ponavadi primejo temneje, tako da jaz na tvojem mestu temno rjave ne bi vzela, kvečjemu kakšno srednje rjavo. Moja mami uporablja od Casting Creme Gloss temno blond preliv in dobi ven ful lepo rjavo barvo, daaaaaaaleč od blond.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.