Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

• Guests

Posted 06 December 2010 - 03:54 PM

IPB Image
IPB Image

Kakšna je razlika med tema dvema kremicama?
  • 0

#1822 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 December 2010 - 04:23 PM

Trenutno se dobi tele kremice, morda je zadnja stara verzija. Te so pa zdaj:
IPB Image

V prodaji je pa še tole in Pure maska:
IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 06 December 2010 - 04:38 PM

Pri nas v Mullerju imajo tisti zgornji dve kremi in tudi to spodnjo. Zdaj pa se ne morem odločiti katero bi izbrala.
Sem prodajalko malo povprašala kako je s tema kremama pa mi sploh ni znala nič povedati. Žal sad.gif
  • 0

#1824 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 December 2010 - 04:44 PM

Aja, potem pa očitno nista prisotni povsod.
Zakaj pa ne kupiš kreme iz te nove linije? Baje je kul. http://www2.cudovita...h...c=16785&hl=

Drugače pa od une svetlo modre Pure:
http://www2.cudovita...h...ic=3850&hl=

• 0

• Guests

Posted 06 December 2010 - 04:56 PM

Saj mislim, da bom kar to iz nove linije vzela, ker vidim, da jo punce kar hvalijo.
Hvala ti za pomoč smile.gif
  • 0

#1826 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 December 2010 - 05:21 PM

Ja, meni je ena stranka zadnjič rekla, da ji je ful všeč, tako da najbrž je... jaz ne uporabljam zaenkrat take kozmetike, tako da ti iz svojega vidika ne znam povedat, kako pa kaj.
  • 0

#1827 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 December 2010 - 12:33 PM

QUOTE(_M_ @ 2. 12. 2010 - 20:46) View Post

Jst imam super kožo zdej po nekajdnevni uporabi Baleinega seruma z ureo, res je neverjeten učinek, koža ni več suha in groba, ampak mehka in gladka, taka napeta in nahranjena, res... dam si kapljico zvečer in zjutraj, fajn vmasiram in občutek na koži je najboljši! thumbup.gif

Jaz sem tudi kupila, in sem zaenkrat tudi zelo zadovoljna. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1828 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15772 posts

Posted 07 December 2010 - 03:54 PM

Jst mam že kako leto tole Kneippovo in mi nenormalno odgovarja. Pa tak lepo diši. Je pa res, da mam ful ok kožo že od nekdaj.

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1829 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 December 2010 - 04:04 PM

Jaz pa že pol leta tole dvoje uporabljam in je super - predvsem zdaj, ko je bolj mrzlo:

IPB Image

Pa vonj je tudi božanski. love.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1830 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 07 December 2010 - 09:07 PM

QUOTE(Huda Nina @ 6. 12. 2010 - 16:38) View Post

Pri nas v Mullerju imajo tisti zgornji dve kremi in tudi to spodnjo. Zdaj pa se ne morem odločiti katero bi izbrala.
Sem prodajalko malo povprašala kako je s tema kremama pa mi sploh ni znala nič povedati. Žal sad.gif

Tista obicajna Pure je na trziscu najdlje (zagotovo ze 15 let), Pure A je prisla na trg pred nekaj leti; ce se prav spomnim A pomeni Adults in so jo takrat oglasevali kot kremo za odrasle s problematicno kozo, medtem ko naj bi bila tista brez oznake A namenjena najstnikom.

Na PureActive se ne spoznam, sem pa pred casom na enem forumu zasledila (morda celo na tem), da je krema agresivna in niti slucajno primerljiva z obicajno Pure.

Koliko se zgornje kreme razlikujejo po sestavinah sem ze pozabila in se mi trenutno ne da brskati.

In res je - v Milerju imajo vse tri, najbrz edina trgovina pri nas, kjer se se dobi klasicno Pure kremo - vem, ker jo uporabljam ze mnoogo let in sem pred casom ze mislila, da je sla iz prodaje (takrat sem iskala alternativo in skoraj ze kupila PureActive, vendar sem si po prebiranju ocen premislila) potem jo pa vsa srecna odkrijem v Milerju. Meni dosedaj daaalec najboljsa krema za mojo mesano/mastno kozo na obrazu, vmes poskusila ze marsikaj, ampak se vedno vrnem k tej.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1831 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 10 December 2010 - 01:15 PM

Moj naslednji nakup bo Murad-ov Skin Perfecting Lotion:
IPB Image
klik

Ga slab teden uporabljam preko testerja, in ga ne morem prehvalit - naredi mi čisto popolno kožo, svilnato gladko, brez vsakega mozolja, super navlaži, pusti ugoden občutek na koži.
Pa malo se ga porabi, tako da IMO upraviči ceno - nekaj čez 30 € za 50 ml.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1832 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2010 - 03:39 PM

mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1833 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 10 December 2010 - 03:47 PM

A misls da bi bil primeren za normalno/mesano kozo, z izsuseno povrhnjico? Pa to se v lekarni kupi, ane? smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1834 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 10 December 2010 - 04:13 PM

woot.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1835 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 10 December 2010 - 05:21 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 10. 12. 2010 - 15:47) View Post

A misls da bi bil primeren za normalno/mesano kozo, z izsuseno povrhnjico? Pa to se v lekarni kupi, ane? smile.gif

Ja, jaz imam nekaj takega. In ja. -)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1836 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 11 December 2010 - 10:26 AM

No supr, pol grem pa kr ta teden po tester. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1837 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 18 December 2010 - 12:45 PM

Meni je zdaj rekordno hitro zmanjkalo te vichyjeve kreme za suho kožo, pa ne vem, ni mi took všeč kot recimo cosmerba (sam tok pa spet ne bi dala za kremo). Lahko bi bila za ponoči maleenkost mastnejša, po drugi strani se pa ne vpije tok dobr kokr cosmerba, pri kateri zjutraj nimaš občutka, da si dal zvečer kremo gor, pri tej vichyjevi ga pa imam. Mozoljev mi pomoje ne povzroča.

Je še kakšna taka krema (nežna, neK, nedraga), podobna recimo cosmerbi?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1838 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 December 2010 - 02:05 PM

Neytiri malo se pozanimaj za tole ki jo je Immortelle ravnokar omenila, ali pa ono od Dragice.
Jaz ti druge ne znam svetovat ker dejansko že eno leto samo Vichyjevo uporabljam konstantno.

Morem samo povedat da so se mi v zadnjih dneh mali mozoljčki beli po licu spustli ven, verjetno zaradi enormnih količin peciva in čokolade ki ju vnašam v tem mesecu. Sem si 3 večere zaporedoma namazala Avene Cleance K in so se vsi posušili smile.gif Super!
  • 0
Memento mori.

#1839 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 18 December 2010 - 02:30 PM

Meni pa zdaj ta Avene samo stoji v omarici down.gif .

To od Immortelle sem imela, pa je bila tak alverdovska, čeravno ne slaba. Bi jo lahko še enkrat poskusla, ja.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1840 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 December 2010 - 07:13 PM

Kaj pa kakšna cenejša krema kot tale Murad-ova? Prav tako normalna/mešana koža, suha povrhnjica.
Iščem nekaj, Neutrogena visibly Clear mi je postala malo premalo vlažilna, pa zdaj že nekaj časa uporabljam navadno Kanciljino kokos univerzalno kremo, lol.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users