Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1844 replies to this topic

#1821 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 18 December 2025 - 12:28 PM

Coco, hvala!!! Ti me razumes.
Mirnes je taki car, ga spremljam ze dolgo....vceraj sem ga poslala mami in decu kot primer cloveka za kerega bi bila vesela ce ga hci pripelje kot bodocega zeta.
Vsa cast in spostovanje mu, res. Tako dobro govori slovensko, spostuje kulturo, ko bi bili vsi taki.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1822 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 18 December 2025 - 12:34 PM

Da bomo vedeli o kom je govora.

https://www.facebook...e/r/1ZBz5EtNzv/
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1823 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 18 January 2026 - 08:39 AM

Mal spremljam to amerisko tragikomedijo, ki se odvija po svetu in nekako ne razumem, ali je potem biti clan NATO pakta samo brezvezen papir. NATO je poslal vojsko na Grenlandijo, USA je clanica NATA in ce napade, napade samo sebe...what then?

Anyho, ta video je kar bister.

https://www.instagra...GQxOHo2ZzNkcg==
  • 0

#1824 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46523 posts

Posted 18 January 2026 - 09:41 AM

Sploh nimam komentarja na trenutno dogajanje v svetu. Se mi zdi, da vsak dan sem bolj wtf nad tem kar naumi oranzko na drugi strani luze.
  • 0

#1825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 18 January 2026 - 11:16 AM

Jaz tudi. Moz skos spremlja pa skoraj vsak dan glede neke satisticne oddaje o dogajanju tam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1826 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 18 January 2026 - 11:29 AM

Jaz spremljam enega ameriskega veterana, je kr on point s predvidevanji.
Drugac pa tko, oranznoglavega ne maram.
Moram pa vseeno rect, da je edini, ki na sahovnici premika figure. Ostali samo sedijo in cakajo na smrt. A so ti premiki dobri ali slabi, je debatable.
Baje naj bi vsakemu Grendlancu dal 100.000 ameriskih dolarjev ce se odlocijo da bi bili pod Ameriko.
Tip ma tok denarja, da bi se ze pred desetletji lahko upokojil na nek otok in zivel dalje brezskrbno zivljenje do smrti.
Ampak mislim, da je njegova agenda ena sama - priti v zgodovino, da bodo se cez 500 let vedeli kdo je bil, tako kot vemo se danes kdo je bil Đingiskan, Napoleon, ali brkatez iz Avstrije. In trenutno mu kr dobro uspeva!

Veteran o katerem govorim: https://www.instagra...XNpeW1nMHBsNTVr
  • 0

#1827 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 18 January 2026 - 12:05 PM

https://www.instagra...no3aXN3bW10eQ==
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1828 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 27 January 2026 - 11:14 AM

Ta mi je car. Drugac pa, ta ICE je gestapo, resno. Me zanima ce se bo v USA skuhala drzavljanska vojna.

https://www.instagra...zY3N2Y4NWtqcnB1
  • 0

#1829 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 29 January 2026 - 07:58 AM

https://www.instagra...zd5NWVuYnJhdGdp
  • 0

#1830 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 03 February 2026 - 08:53 AM

Eppstein files so soet releasali delno.Lep je ta svet ce si neveden!
  • 0

#1831 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18281 posts

Posted 03 February 2026 - 09:03 AM

Peter Attia se je npr. izkazal za prvoklasnega idiota. Pa takooo ga vsi cislajo in imajo za neverjetno faco. V resnici je bil pa totalno odvisen od JE, zaljubljen vanj celo :o
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1832 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12861 posts

Posted 03 February 2026 - 09:04 AM

Ja, Peter Attia je velik pujs. In vceraj je imela Ana storije na to temo. Kao, sej smo vsi vedeli, da ima tip osebnostno motnjo, ampak midve s prijateljico si deliva subscription, ker ima vrhunske goste in nasvete za dolgozivost. Pac, je pedofil in pedofilijo obsojamo, ampak smo sami odgovorni, ko nas nekdo razocara. Pri teh storijih sem pa res podvomila v njeno normalnost.
  • 0

#1833 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18281 posts

Posted 03 February 2026 - 09:09 AM

Jap. Zato pa ne bo posledic, ker se opravicuje vse. Pa ne mores rect, da si razocaran, da je nekdo pedofil. Razocaran si, ce vara zeno ipd. To je pa za na kol nataknt.

Zasledila sem sicer samo se tisto, da je Sarah Ferguson bila tudi zaljubljena vanj pa da mu je enkrat pisala, da caka, da hcerka pride s fuk vikenda domov, haha. Ni bil samo ata Edward izprijen.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1834 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 03 February 2026 - 09:13 AM

Pri teh storijih sem pa res podvomila v njeno normalnost.

Vau, imaš pa res visoko toleranco, da si do zdaj mislila, da je normalna. 

• 0

#1835 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12861 posts

Posted 03 February 2026 - 09:14 AM

Jaz sem bila prepricana, da ga bo vec ljudi odsledilo, ga je pa samo 200.000. In Ana je komentirala kako grdi komentarji so pod njegovimi objavami na IG. Ja halo, kaj pa? Ampak ziher ne bo komentiral, onemogocil bo komentarje, tako kot Bill Gates pa zadeva zakljucena. Ce bi bil nedolzen, bi se takoj oglasil, dlje kot je tiho, slabse je. Kreten.
  • 0

#1836 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12861 posts

Posted 03 February 2026 - 09:16 AM

Barbarina :D
Saj sem ze dlje casa skepticna :D se vedno trudim razumet drugo plat in dojemanje necesa, ampak vceraj mi je bilo pa res WTF.
  • 0

#1837 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27956 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 February 2026 - 09:22 AM

Jap. Zato pa ne bo posledic, ker se opravicuje vse. Pa ne mores rect, da si razocaran, da je nekdo pedofil. Razocaran si, ce vara zeno ipd. To je pa za na kol nataknt.

TO.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1838 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 03 February 2026 - 09:37 AM

Jaz sem res neverjetno sokirana. No ne vem ce sem, ker ze nekaj casa hodim po svetu z obcutkom da zivim v svinjaku od sveta ampak pi da da me vsak dan nove stvari sokirajo.
Tko da, iskreno, nimam vec slabega feelinga da z I sedim na urah klavirja in da ko od junija naprej ne bom vec, bo septembra spet dobila natancne litanije o tem, kaj je dovoljeno in kaj je absoluten red alarm s strani ucitelja.
Pa je najvecja faca in car but I don't care, videla, slisala in prebrala sem dovolj, da bosta moja otroka o teh stvareh ne samo obvescena ampak preobvescena.
Nazadnje me je v svoj prav preprical tudi tednik prejsnji teden, ko je punca pri sosedu jahala konje pa jo je spolno zlorabljal. Posnela pogovor in res, neverjetno, kako ti predatorji to zapakirajo, zmanipulirajo in artikulirajo, neverjetno. To obvladajo narest. Cist se spustijo na nivo otroka.
  • 0

#1839 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4663 posts

Posted 03 February 2026 - 09:39 AM

Zasledila sem sicer samo se tisto, da je Sarah Ferguson bila tudi zaljubljena vanj pa da mu je enkrat pisala, da caka, da hcerka pride s fuk vikenda domov, haha. Ni bil samo ata Edward izprijen.

Uf ne Edward, on je ta dobri brat! Andrew Podgana!

• 0

#1840 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18281 posts

Posted 03 February 2026 - 09:48 AM

Ups, ups, ups. Imas prav. Se posipam s pepelom. Ze dolgo je, kar sem redno brala Lady :lol:

Za dve se spekulira, da ju je prodal na evropske dvore. Mette-Marit pa se eno. Obe sta bili v stiku z njim.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users