Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#18181 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 July 2011 - 10:32 AM

A jst? Hmm, dons po dolgem času, da sm še v postli smile.gif drugač pa športam 5x tedensko, 2 dni počivam.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#18182 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2011 - 10:34 AM

Sem ciljala na Adriane, ampak je tudi tvoj odgovor dobrodošel;).
  • 0

#18183 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 July 2011 - 10:50 AM

En dan v tednu sigurno ne delam NIČ. Drugače pa ti ne vem povedat, ker ni nekega plana. Si sproti zmišljujem. Gledam edino, da nimam 2 dni zapored nekih težkih kondicijskih. Sem takrat fraj ali pa lahkotnih 30-45 min.
Za prebavo in splošno zalaufanje telesa sem se odločila, da vsako jutri pred zajtrkom odtečem še en mini krogec. Nekje 13-14'. Danes sem prvič. Me zanima, kako mi bo zneslo.
Vaje za krepitev mišic pa delam, ko si zmislim. Magari med kuhanjem enih 30 sklec, lol. Kak se mi da.
Poskušam pa ne za vsako ceno športa podrejat vsakdanu, ker je nepredvidljiv. Včasih po par dni nič ne naredim. Pride tako. Se izogibam stresu in prezategnjen urnik zame definitivno je.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#18184 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2011 - 01:20 PM

Hvala. Me je zanimalo, ker je res petsto različnih teorij glede razmerja med vadbo in počitkom. Sama namreč zadnje 4 dni vsak dan kar fino telovadim, pa sem se odločila malo povprašati. Skrbi me, da mišice na primer ne bi dovolj počivale.
Ampak sem se potem spomnila, da se na vsake toliko itak zgodi, da se počutim malo "švoh" in ne ravno pri močeh za vadbo, verjetno je to klic telesa po počitku, že samo ve, kaj je najbolje. Takrat ne forsiram, nikakor, in pustim telesu, da si malo odpočije.
Pravzaprav ne vem, čemu sem sploh rabila spraševati, itak mi telo vse samo pove. butl.gif Je pa res, da kakšna dodatna informacija lahko samo koristi.

• 0

#18185 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 July 2011 - 01:32 PM

Več glav, več ve. ;)
Mene bolj prehrana baše. Nikoli ne vem, če dam telesu dovolj. Sploh po kakih ekstra naporih. Se kar precej lovim.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#18186 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 July 2011 - 02:14 PM

Pridne ste vse, ful!!

Spet sem si kopalke kupila, že 6. letos. Kill me. wacko.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#18187 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 19 July 2011 - 02:39 PM

Če nauš velik plavala in se preoblačila, je vse skupaj mrtva investicija. tongue.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#18188 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 July 2011 - 02:48 PM

Blagor tebi, da jih najdeš. Jaz hočem ene kupit, pa ne najdem nobenih lepih. Lahko bi me kam napotila? Mela bi kake pink, bele, al pa kake druge žive barve.
  • 0
Memento mori.

#18189 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 July 2011 - 02:53 PM

Ma ja, na morju bom čist premalo glede na zalogo kopalk. laugh.gif Upam, da septembra kam rata še it, zdej grem za deset dni sicer v Umag (naslednji teden). Bomo vidli. biggrin.gif

Nutella, vse sem kupila čist "mimogrede" na razprodajah. Dvoje sem kupila v Tallyu, podložene bikinke, košarica se ne premika- ene električno modre in ene pink, oboje majo tut mal bleščic notri. Za oboje skupaj sem dala okrog 20e, tko da za preoblečt bodo. Pol sem bila pa še v Palmanovi v Calzedoniji, lanska kolekcija, kopalke po 6€ in sem si še tam troje nabrala, danes sem bila pa v naši Calzedonii, sem dala pa 30€ zanje wacko.gif sam so mi všeč. Kr tko mal, nič posebnega pa vse poceni, ampak so mi všeč. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#18190 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 July 2011 - 03:15 PM

Da ne omenjamo tvoje že obstoječe zaloge, izpred tega poletja. laugh.gif

V Tallyu še pa res nisem bila. Bom šla pogledat v četrtek, upam da je še ostalo kaj številk smile.gif Jaz se tudi izogibam kupovat neke jako drage kopalke, ker se jih vedno hitro naveličam, pa nisem zdrava če si ne kupim vsaj enih novih, preden grem na kako morje. Za filing. closedeyes.gif

• 0
Memento mori.

#18191 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 July 2011 - 03:17 PM

Ma ne, od prej mam samo ene, ki so mi res všeč. Ostale mam čiiist nepodložene, in me zdej to ful moti. Dokler sem bila še fuul suha je bilo pač ok, zdej mam pa malo trebuščka + rit in mi je všeč, če so vsaj malo podložene, zgleda bolj simetrično vse skupaj. biggrin.gif Lani si nisem skoraj nobenih kupila drugače. ermm.gif

Sem letos nadoknadila. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#18192 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 19 July 2011 - 03:33 PM

Jaz sem tud iskala nove kopalke, ampak so trgovine izropane. Ali imajo samo miniaturne številke, katerih modrci ravno pokrijejo bradavičko ali pa tako ogromne, da bolj spominjajo na šotor kot na kopalke. sad.gif
  • 0

#18193 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 July 2011 - 03:34 PM

Ja, juhu za nas, ki mamo miniaturne. laugh.gif Sam meni se zdi, da ponavadi glih samo 85D ostanejo, al pa vsaj jaz samo take najdem. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#18194 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 19 July 2011 - 03:41 PM

Ej ne vem kako je stanje v Sloveniji. Tu so se razprodaje pričele že v juniju in je do zdaj ostalo res še bore malo.
  • 0

#18195 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 19 July 2011 - 05:56 PM

QUOTE(Princeska @ 19. 7. 2011 - 10:41) View Post

Na živce si grem, ker ful premalo športam sad.gif

jaz sem si pa zdaj določila "fitnes počitnice", me zanima kak dolgo bom zdržala biggrin.gif
zaenkrat mi paše biggrin.gif

QUOTE(nutella` @ 19. 7. 2011 - 15:48) View Post

[size=1]Blagor tebi, da jih najdeš. Jaz hočem ene kupit, pa ne najdem nobenih lepih.

jaa
  • 0

#18196 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 24 July 2011 - 03:07 PM

Pomivalni stroj je crknil, in moram vso posodo na roke pomivat, waaaaaaaaaa grrrr pinch.gif down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#18197 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 24 July 2011 - 07:56 PM

Vedno, ko pridem iz morja, potrebujem par dni, da se zopet prilagodim svojemu normalnemu življenju. Cel dan se vlečem kot megla. Mogoče je krivo tudi vreme, ampak mi še ni do pospravljanja ali razmišljanja o službi. Enostavno sem kot zombi.
  • 0

#18198 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 July 2011 - 10:38 PM

NEEEEEEE, spet sem 'slučajno' prebrala na netu velik spoiler v knjigi, ki jo trenutno berem.

Zakaj se mi to vedno dogaja? mellow.gif wallbash.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#18199 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 July 2011 - 10:59 PM

QUOTE(tasika @ 24. 7. 2011 - 16:07) View Post
Pomivalni stroj je crknil, in moram vso posodo na roke pomivat, waaaaaaaaaa grrrr pinch.gif down.gif

Uh, sočustvujem. Mi ga enkrat nismo imeli 3 dni in je to bila (zame) najhujša nočna mora. cry.gif laugh.gif

Kinky, haha, meni se to pogosto dogaja. Sicer za filme, serije.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#18200 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 06:36 AM

Ma ti jih namenoma bereš. twisted.gif
  • 0