Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1801 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 09 November 2007 - 07:41 PM

Hvala vsem za odgovore wink.gif
Jaz sem naročila v sredo, torej lahko pričakujem že jutri al v ponedeljek thumbup.gif
Glede pene in laka se pa še zdej nisem odločila...moja denarnica se noče več odpirat rolleyes.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1802 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 November 2007 - 11:09 AM

Dilema, prebrala sem tvojo oceno od Aubrey Organics - GPB regeneratorja, a bi ga lahko primerjala s Tigijevim O&H? smile.gif oops.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1803 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 November 2007 - 09:14 PM

Tigi OH je bolj hranljiv, ker vsebuje ogromno olj. Je torej GPB bolj lahek oz. primeren tudi za malo bolj mastno lasišče, vendar je vseeno zelo negovalen, ker vsebuje veliko proteinov in naravnih izvlečkov in je tudi za utrujene, poškodovane lase. Ampak za one res hardcore suhe lase bo OH boljši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1804 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 November 2007 - 10:22 AM

Kaj je zdaj to evil.gif
Jaz sem naročila prejšnjo sredo, pa še zdaj nič!!! Če bi zmanjkalo zalog, bi mi najbrž sporočili a ne?
Čakam, čakam... hmm.gif
  • 0

#1805 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 November 2007 - 10:30 AM

Pokliči jih pa vprašaj.
  • 0

#1806 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 November 2007 - 10:35 AM

Ja, bo najbrž res treba zgleda. Tokrat sem prvič nekaj naročila pri njih, pa ne vem, koliko časa rabijo.
No, še do jutri počakam, potem jih pa pokličem, če jutri ne bo nič ermm.gif
  • 0

#1807 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 November 2007 - 10:56 AM

Pipi, kako si pa naročila, poklicala ali preko interneta? Pokliči na pošto in prašaj če je kak paket zate. lahko, da poštar ni pustil listka.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1808 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 November 2007 - 11:18 AM

Pipi, 2 do 3 dni rabijo.
  • 0

#1809 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 November 2007 - 08:32 PM

Hmmm naročila sem prek neta. Dobila sem tudi mail s potrditvijo naročila.
Jutri jih pokličem! Da vidimo, kaj je na stvari - al mi niso poslali al pa je s pošto kaj narobe.
  • 0

#1810 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 November 2007 - 10:07 PM

Meni ful, ful hitro vedno pošljejo, včasih že naslednji dan (če naročim bolj dopoldne), vedno pa najkasneje v roku dveh dni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1811 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 November 2007 - 10:09 PM

Sumljivo... hmm.gif
  • 0

#1812 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 November 2007 - 12:36 PM

Kar pokliči jih.

Meni se pa zdi čudno to, da enim pošljejo potrditveni mail, enim pa ne. Jaz sem do zdaj naročila 2x, dobila v 2 dneh, pa mi niso nobenega maila poslali ali pa me celo poklicali (ker ene so oz jih). Očitno moraš imet mal sreče, da gre tvoja procedura brez zastojev čez, al kaj ...
  • 0

#1813 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 16 November 2007 - 06:40 PM

Ponosno sporočam, da sem lastnica OH dvojčka!
Ker na studioma niso imeli telefonske številke, sem jim pisala mail in dobila izredno hiter odgovor, da je bil paket poslan 8/11 - torej naslednji dan in da naj grem pogledat na pošto.
In res - paket je čakal na pošti, razlog, zakaj nisem dobila ne paketa ne listka o paketu v kaselcu pa je ta, da je bil na njem napačno napisan naslov: namesto Župančičeva ulica je pisalo Župopančičeva blink.gif
Konec dober, vse dobro! biggrin.gif
  • 0

#1814 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2007 - 07:01 PM

QUOTE(Pipi @ 16. 11. 2007 - 18:40) View Post

Župopančičeva

Crkujem!! lol1.gif

• 0

#1815 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 16 November 2007 - 07:06 PM

Meni je šlo tudi ful na smeh, ko sem to videla potem pred pošto, na poti domov. Ma kje so najdli Župopančičevo! rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

#1816 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2007 - 10:06 PM

Ful mi je čudno...
Odkar uporabljam Tigijev H&O imam 1. dan po pranju ful suhe lase, 2. dan pa že takoj ful mastne in obtežene, da sploh ne omenjam naelektrenosti.

Sploh ne vem, zakaj! Fora je v tem, da sem prej uporabljala Lorealov roza nutri gloss in sem imela lepe, sijoče, polne lase, zdej pa kr neki.

Je možno, da zaradi šampona ali kaj?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1817 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2007 - 11:47 AM

A dobr spereš šampon? Ker ta je dost hranljiv, mi je pa zanimivo, da imaš dan po uporabi suhe lase ... meni je ta šampon zmeraj ful nahranil lase in so bli krasni.
  • 0

#1818 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 November 2007 - 03:45 PM

fak, gad demit!!!!! Konec novembra je že, jst pa sem pozabila kupit OH dvojček! Moooo wacko.gif

Samo u bistvu ne vem, če bi ga kupila. huh.gif
Pri meni se vsakič drugače obnaša, kar mi je malo čudno. Enkrat imam po pranju mehke in sijoče lase, drugič imam obupno slamnate in čisto nerazčesljive, pravo gnezdo na glavi, spet tretjič pa mi jih ful zmasti. blink.gif

Kakšen je v primerjavi s tistim šamponom iz nekih vrtnic or sth like that? Dilema? angel.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1819 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2007 - 04:09 PM

Meni ni ta z mlekom vrtnic nič slabši oz. se mi zdi ravno tako dober. Tudi vsebuje naravna olja in ekstrakte, pa proteine. V večji plus štejem Laverinemu tudi to, da je popolnoma naraven in ima tudi zelo nežne čistilce, kar je sploh dobrodošlo za tiste z bolj občutljivim lasiščem in nežnejšimi laski, pa pogosteje ga lahko uporabljaš, brez strahu, da bi s tem škodovala lasem/lasišču. Kar pa se tiče samega efekta na laseh, sta izredno podobna, meni oba šampona naredita krasne, mehke in voljne lase, ki delujejo lepo ponegovani.
  • 0

#1820 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 November 2007 - 04:22 PM

A cenovno, kaj se bolj splača? Hmm, glede na to da je Tigija 2X 750 ml, po moje bolj OH a ne?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users