Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1801 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 April 2008 - 08:13 PM

Godess,
Vichyjev odtenek 12 - Opal je tudi zelo svetel;
pudra sta pa dva, v tubici za suho kožo in v steklenički za normalno do mešano

QUOTE(Cvetka* @ 6. 4. 2008 - 12:35) View Post

Ostajam pri svojem dragem beloooved maybeline wonder finish-u.
Mi skoraj nikol ne poudari suhe občutljive kože, ravno prav je prekriven, z dvema nanosoma al pa z enim bolj konkretnim dosežeš on flawless look, res lepo, odtenek mi pa še kolkr tolk štima.

cvetka, kateri odtenek pa imaš?

• 0

#1802 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 April 2008 - 02:41 PM

QUOTE(Goddess @ 7. 4. 2008 - 14:31) View Post

Hvala, bom šla pogledat. smile.gif

Moji mami je rekla prodajalka, da so ta odtenek vzeli iz prodaje, pa bi mi bilo čudno, da bi to veljalo le za našo drogerijo. Sem ga pa še včeraj v Lj videla ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1803 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 April 2008 - 10:47 PM

A True Match? ohmy.gif Se mi je zdelo čudno, ker ga res nikjer nisem našla (DM, Muller, Limoni, Nama), nazadnje sem ga v Douglasu dobila, še dobro. Jaz ga večinoma uporabljam kot korektor in pod očmi, tko da ga bom imela za ful dolgo. ohmy.gif Ampak kaj pa pol? cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1804 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 10:24 AM

Punce, ki uporabljate LANCOME Teint Idole Ultra. Bi se obnesel tudi na mastni/mešani koži ?

Že ful dolgo išečem en dober tekoč puder, ampak ga preprosto ne najdem. PReizskusila sem že skoraj vse, vendar mi noben ne odgovarja. huh.gif Ali mi delajo luskice, ali premalo matirajo, ali pa ne prekrijejo dobro tistih majhnih nepravilnosti. Ocena za Lanocme TI me je navdušila, pa me zanima kako se obenese na malo drugačni koži. Ker konec koncev ni tolk poceni, da bi ga 1x uporabila pol pa prenehala, ker mi ne bi bil vredu.
  • 0

#1805 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 10 April 2008 - 10:26 AM

QUOTE(laLa° @ 10. 4. 2008 - 10:24) View Post

Jennina ocena

spank.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1806 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 10:30 AM

Ojoj, čist preveč sem navajena. huh.gif Čakaj grem popravit biggrin.gif
  • 0

#1807 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 10 April 2008 - 12:00 PM

lala, mislim, da bi bil primeren za mastno/mešano kožo, ker je obstojen, ne vsebuje olj, lepo matira, prekriva in ni maskast. meni je mogoče malo presuh pa imam mešano kožo.

mene pa zanima, če katera uporablja Lancome Adaptive puder in kako se obnese? bi ga mogoče kupila, ko porabim Teint Idole Ultra.

IPB Image
  • 0

#1808 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 April 2008 - 06:29 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 4. 2008 - 23:47) View Post

A True Match? ohmy.gif Se mi je zdelo čudno, ker ga res nikjer nisem našla (DM, Muller, Limoni, Nama), nazadnje sem ga v Douglasu dobila, še dobro. Jaz ga večinoma uporabljam kot korektor in pod očmi, tko da ga bom imela za ful dolgo. ohmy.gif Ampak kaj pa pol? cry.gif

Ja, True Match. Prodajalka je mami naložila, da je bil presvetel odtenek in so ga zato umaknili iz prodaje ?!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif. Jaz sem videla veliko pudrov tega odtenka v maxiju pred dvema dnevoma, tako da ga tam še lahko najdeš. Potem mi je mami prinesla za zamnjeavo Max factor tisti puder, ki se ob stiku s kožo spremeni v tekočega, odtenek ivory in je skoraj tako svetel kot True Match N1.
  • 0

#1809 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 10 April 2008 - 09:45 PM

Hey, a bi katera kupila morda Max Factorjev nov puder Miracle Touch ... Meni ne paše na mojo kožo, ker mi maši pore, pa ne vem zakaj ... cry.gif probala sem ga 4x, pa še to ga nikoli nisem nanesla veliko ...

Imam odtenek Creamy Ivory 40 (najsvetlejši).

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1810 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 April 2008 - 10:16 PM

A to je ta puder, ki se ob stiku s kožo spremeni v tekočega ?
  • 0

#1811 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 April 2008 - 07:19 AM

Ja, ta ko je v takem okroglem lončku - pa se ob dotiku stopi ...

http://www.maxfactor...racle_touch_34/

http://www.maxfactor...ouch/index.html

Drgač mi je ful všeč, lepo matira in vse, mi je ful bad, da mi ne paše. Po drugi strani pa ga ne upam naprej uporabljat, ker sumim da mi puder maši pore (če mi jih ne maši puder, mi jih pa krema garnier zelena - a je to možno????).
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1812 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 April 2008 - 08:44 AM

Ne zdi se mi primerno dajat linke iz drugih forumov, tudi mislim, da se v splošnem to naj ne bi počelo. Sem ti zamenjala link za drugega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1813 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 April 2008 - 01:59 PM

Oprosti, nisem bila pozorna, ker mene to pač ne moti.
  • 0

#1814 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 01 May 2008 - 05:01 PM

Jz razmišljam, da bi si kar Essence kupla, ker ga res malo uporabljam in se mi vedno pokvari. Samo ne vem, kolko majo kaj odtenkov
  • 0

#1815 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 May 2008 - 04:25 PM

Glede na ponudbo mineralnih pudrov pri nas, me zanima keri so najboljši v mislih imam kašnega Sweetscents ampak me malo zanimajo vaša mnenja. Zadnje čase mi gre že res na živce moja koža in bi rada saj rahlo prikrila nepravilnosti obenem pa uporabila kar se da dober puder smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 07 May 2008 - 04:29 PM

Meni je tudi Essence puder ful všeč. Tko lepo se mi razmaže, pa to. Ampak imam pretemnega, ker sem ga od ene forumašice dobila zastonj, pač da bi ga probala, kakšen je, preden kupim ta pravi odtenek. In ga bom, od prvi priliki. Tega bom pa za poleti porabila.
  • 0

#1817 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 11 May 2008 - 10:40 PM

blink.gif jz imam tudi to srečo, da vedno kupim pretemen puder
  • 0

#1818 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 12 May 2008 - 08:13 PM

Ojla.
Bi mi lahko priporočale kakšen puder ki ima zelo svetle odtenke? Trenutno uporabljam od True matcha N1 in odtenek mi je super vendar mi ne ustreza saj mi suši kožo. Aja pa ne sme biti komedogen in ne sme vsebovatti titaniuma dioxida. smile.gif
  • 0

#1819 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 May 2008 - 09:25 PM

Zelo svetli so od MODE, te pudre pa dobiš v takih drogerijah z X imenom laugh.gif . Niso K in so od 8-10€. Bi rekla, da morda še celo miičkeno svetlejš od N1 od Loreala.
  • 0

#1820 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 13 May 2008 - 08:49 AM

Jaz imam od Max Factorja, Miricle touch, odtenek Creamy Ivory 40, in moram rečti da je ful svetel.Meni ne povzroča mozoljev,pa tudi ne suši kože.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users