Danes sem bila v DaBudi
S fantom sva bila navdušena, zelo zadovoljna. Jaz sem jedla pišanca z indijskimi oreščki in je bil nekaj fantastičnega, res, nekaj boljšega kar sem zadnje čase jedla. Poleg sem vzela tudi Miso juho (prvič v lajfu) in mi je bila kar okej, ampak noben presežek, ampak jaz nisem posebni ljubitelj juh. Ta mi je malo dajala po zažganem, ampak sklepam, da mora biti tak okus . Ampak tofu notri je bil ful mehek, mmm.
Fant je vzel Pad Thai s piščancem in je tudi bil zadovoljen. Meni osebno ni bil všeč, ker ne maram arašidov v jedi, ker jo naredi tako groozno težko in ne vem, čuden okus pač. Rekel je, da je bilo še kar podobno true tajskemu Pad Thaju, ampak seveda da to ni to, kar je bilo za pričakovati.
Za sladico sva vzela panna cotto z zelenim čajem in mangov sladoled s čokolado. Ob misli na panna cotto se mi še zdaj cedijo sline, definitivno ena boljših (waay boljša od npr. tiste v Loliti ).
In še ena stvar ki jo moram omenit so njihovi ledeni čaji, to je bilo morda še najboljše od vsega. Jaz sem vzela turškega (ki me je zelo spominjal na moj najljubši Cha čaj - Turški jabolčni čaj jogurt limeta, saj je tudi ta imel rahlo noto jogurta), fant pa limeta - kumara, ki ima izredno zanimivo (in precej močno) noto kumare, ampak je bil turški vseeno zmagovalec, cena, 1.40€ za tavelik kozarec, pa še bolj, haha.
Ful sva bila presenečena nad končnim zneskom (25€), ne vem če je to normalna cena za LJ, ampak pri nas težko kje dobiš juho + glavni jedi + sladici + pijači za ta denar. Torej, ful poceni. Porcije pa zelo solidne, sploh fantova skleda Pad Thaia je bila ogromna.
Definitivno se še vrnem, ko bom v LJ.