Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

• Guests

Posted 14 May 2012 - 05:31 AM

Hvala, Felicia. :) Teli šejki me najbolj vlečejo....ker če so res še dobri povrh vsega, potem se bom zihar lažje cukru odpovedala :)

Kaj si pa delala v Kisovcu? LOL (alo....če bo mela kera kdaj opravke v Kisovcu pod Trojanami...naj mi javi!!! nas je samo 1000 prebivalcev....se bomo zihar našle...)
  • 0

#1802 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 14 May 2012 - 05:56 AM

jst poznam enga iz Kisovca!!! :lol:
  • 0

#1803 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 15 May 2012 - 08:17 AM

Hej babe! Rada bi malo shujšala, tam ene 3 kg in me zanima, če je moj jedilnik temu primeren: zjutraj vedno popijem zeleni čaj in pojem ovsene kosmiče s toplim mlekom. Za kosilo imam ponavadi to, kar mami skuha in ona ne gleda na dejstvo, da je potrebno malo shujšati :D.. je pa po navadi piščančje meso + krompir na 101 način, ali pa pasulj (jki), kaki golaži... no tako nekako, saj ne jemo samo tega, ampak zdej od oka naj bo to :) za večerjo pa ne vem kaj bi jedla, ker zdaj kar jem ni v redu- palačinke, kruh in salama,... uglavnem redko kdaj se spravim jesti solato, ker sem do takrat, ko grem spat, zelo lačna! in ponavadi se tudi učim pozno v noč...
Kar se tiče moje fizične aktivnosti je tako- vsak dan se gibam, ali hodim, kolesarim.. če se ne, pa doma delam vaje za mišice.
  • 0

#1804 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 May 2012 - 08:32 AM

Med glavne obroke vlkjuči malico (sadje, zelenjava), Zvečer za večerjo se izogibaj kruhu-ne bo te nasitil. Imej raje "ornk" večerjo takšno kot kosilo, le z manj OH (brez krompirja,riža ipd.) naprimer kakšno solato s piščancem, jajca in tuno, skuto s suhim sadjem... Če boš še vedno lačna preden boš šla spat pojej še malo suhega sadja. Pij veliko vode-včasih človek zamenja lakoto z žejo in gre itak jest. Pa še malo po forumu pobrskaj-se je veliko govorilo :)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1805 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 15 May 2012 - 08:50 AM

Hvala ti! Zdaj brskam še malo po forumu, ampak okvirno bi bilo to :)
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 10:08 AM

Hvala, Felicia. :) Teli šejki me najbolj vlečejo....ker če so res še dobri povrh vsega, potem se bom zihar lažje cukru odpovedala :)

Kaj si pa delala v Kisovcu? LOL (alo....če bo mela kera kdaj opravke v Kisovcu pod Trojanami...naj mi javi!!! nas je samo 1000 prebivalcev....se bomo zihar našle...)

Eno stranko smo imeli od tam in sem prevoz rihtala :)
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 11:05 AM

jst poznam enga iz Kisovca!!! :lol:

Mene!!! Hahahha. Res poznaš koga? Jao, ta naš Kisuc....LOL

Eno stranko smo imeli od tam in sem prevoz rihtala :)

Ajaaaa....lušno zoprn kraj, a? :P

Samo da javim, da nisem nič kupila včeraj, LOL. Sploh se nisva nikjer ustavila, ker je bil fant totalno neprespan. Glavno, da bom pirino moko tu v Šparu dobila, pa druge zadeve v DM-u, Šuša mi je pa že dala link za proteine....:)
  • 0

#1808 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 15 May 2012 - 11:12 AM

Mene!!! Hahahha. Res poznaš koga? Jao, ta naš Kisuc....LOL

Ja, enga Marjana. Klarinet igra...pri policiji je zaposlen. Moja prijateljica se je tja preselila...Irma ji je ime. Ampak zdej sta že oba odseljena. V Nm.
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 12:07 PM

Ja, enga Marjana. Klarinet igra...pri policiji je zaposlen. Moja prijateljica se je tja preselila...Irma ji je ime. Ampak zdej sta že oba odseljena. V Nm.

Hm...sej na videz ga zihar vem :)
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 12:54 PM

Jaz sem pa s konjeniškim klubom se dogovarjala... Glede kraja pa, morala bi šoferja vprašat :)
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 01:13 PM

Aja...to je tisto, ko majo konje v Štircu. Po moje.
  • 0

#1812 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 15 May 2012 - 03:29 PM

http://www.venusinde...nd-exceptional/ malo za prebrati ;)
  • 0

• Guests

Posted 17 May 2012 - 01:51 PM

Samo da javim, da sem kar na netu naročila 2 Wheya pa nekaj ploščic (upam, da so dobre in da res ne redijo).

Drugače se mi pa zdi, da se mi je hujšanje kar ustavilo. Bolestno me je strah, da sem se kaj nazaj zredila, zato sem stalno tisto kiklo nase vlačla....toliko, da sem fršlus fentala. :cry:

Zdej čakam, da dobim to pošiljko, do takrat bo tudi praznovanje rojstnega dne mimo, tako da imam namen v ponedeljek spet bolj intenzivo začet s hujšanjem. Do takrat bom pa čim manj jedla in upala, da že dobim M. Itak sem si nakupila zalogo skute in tun, še po jajca skočim k mimi in dedotu (odkar nimamo več pišk doma, jih ne dobim več pri mami). Vem, da bom na praznovanju najbrž pojedla kaj, kar "ne bi smela", se bom pa poskušala bolj pri pečenem piščancu in zelenjavi držat.
  • 0

#1814 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 May 2012 - 01:58 PM

Kul! Katere whey-e in ploščice si pa vzela :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 May 2012 - 02:23 PM

A kar napišem, al ti dam linke? Sej ploščice sem samo 3...tok da probam.

Ker sem že naročilo oddala, nimam več izdelkov v košarici (vsaj mislim, da ne), tako da ne morem kar lepo prepisat...moram mal iskat.

Nitro Pure Whey Gold 454 g (lešnikova krema)
Maxx Whey 500 g (kokos)

Ploščice:Granny's Bar 82 g, Hy-Pro Bar DELUXE 100 g(limonina skutna rezina), pa še eno, ampak se ne morem spomnit.

Zdej ko gledam mi je ža, da nisem še kakšno uno, ki so po 1,80 € vzela.
Sej bom pa naslednjič, ko bom spet šejk naročala. Pa resno upam, da mi bojo pomagal tile šejki pri hujšanju...da mi bodo zamenjal sladkarijo vsaj, no.
  • 0

#1816 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 May 2012 - 02:26 PM

Aham super si izbrala :) Jaz imam tudi zdaj MaxxWhey trenutno. Granny Smith ploščice pa imam v mislih za naslednje naročilo - poročaj kakšne so :).
HyPro limonina - skutna rezina je FUL dobra. ;)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 May 2012 - 02:35 PM

Z veliko pomočjo Zoey, veš. Sama ne bi znala izbrat :)

O, fajn, da so dobre. Bom poročala, ko jo poskusim.

Jaz sem kar izbrala možnost, da plačam ob dostavi. Na položnico mi ni mel smisla, ker bi samo dlje trajalo. PayPala pa kartice pa nimam trenutno. Sej, a pošta veliko zaračuna za to dostavo? Poštnina je pa zastonj, ker sem čez 20 € zapravila.

Imam namen tudi mal mešat šejka. Zarad okusa. Hotela sem uni šejk z okusom Čikolada-kokos, ampak imajo samo ta velikega trenutno. Zato bom pač mešala Lešnik pa Kokos :) Bomo vidli.
  • 0

#1818 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 May 2012 - 02:42 PM

Hmmm, če si naročila nad 20€ je poštnina ziher zastonj ja, se mi pa zdi da pošta zaračuna 1€ za storitev 'plačilo po povzetju'.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 May 2012 - 02:46 PM

V redu potem. Ni to glih velik, heheh. Hvala punce, za informacije pa to :)
  • 0

#1820 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 May 2012 - 10:45 PM

Ni problema :)
Jaz sem danes probala neke nove: https://www.proteini...d=23&itemid=638
Razmerje je super, ampak ni znana firma, zato še ne zaupam. Ampak za 30€ bom naročila eno kanto. Okus je odličen. Jaz sem probala cookies&cream-okusila sem tiramisu, notri so pa še koščki oz. kosmiči. :thumbup:
Berem malo komentarje, pa me tole malo bega :"Danes sem jih jest dobil domov... Šokiralo me je ker nimajo 86%beljakovin ampak 75% in ne 3% oglikovih ampak 15% ,tako da jutr kličem na proteini.si :) "

Fuc*in' bastards!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users