Ne, nekaj imam tudi žepnine, tako, da si kr nekaj stvari s tistim kupim. Drugače pa starši, ja.
In žepnino ti dajejo starši?

Posted 11 September 2007 - 10:05 PM

Posted 11 September 2007 - 10:21 PM

Posted 11 September 2007 - 10:25 PM

Talk to me
 Talk to me  

Posted 11 September 2007 - 10:34 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

Posted 11 September 2007 - 10:37 PM

Posted 12 September 2007 - 07:40 AM

Posted 12 September 2007 - 07:43 AM

Posted 12 September 2007 - 08:36 AM

Sej ni treba da kam gremo, me že tko nasmejiš.
 Sej ni treba da kam gremo, me že tko nasmejiš.   

Posted 12 September 2007 - 08:55 AM
 no odlično. mission suceeded!
 no odlično. mission suceeded!  

Posted 12 September 2007 - 11:54 AM

Posted 12 September 2007 - 03:08 PM

Posted 12 September 2007 - 03:12 PM

halooo!!?? in da na ta način ženska pa ja ne more zanosit.haloo!!?? prvo kot prvo, kaj te ma to on okoli za razlagat in drugič, keri idiot misli, da ženska, da ne more zanosit, če ga da pač prej vun
  halooo!!?? in da na ta način ženska pa ja ne more zanosit.haloo!!?? prvo kot prvo, kaj te ma to on okoli za razlagat in drugič, keri idiot misli, da ženska, da ne more zanosit, če ga da pač prej vun  

Posted 12 September 2007 - 05:15 PM
 Sj sm smotana da se smejim, ampak prov fajn se mi zdi k mate take odprte družinske odnose, pa brez zamere
 Sj sm smotana da se smejim, ampak prov fajn se mi zdi k mate take odprte družinske odnose, pa brez zamere  

Posted 12 September 2007 - 07:00 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE. 

Posted 12 September 2007 - 08:02 PM

jaz pač zdaj moram dat mami eno predavanje o kontracepciji, ki očitno ona tega še ni jemala
  jaz pač zdaj moram dat mami eno predavanje o kontracepciji, ki očitno ona tega še ni jemala  

Posted 14 September 2007 - 11:41 AM

Posted 14 September 2007 - 12:07 PM
 Sem bila čisto v šoku, ker sem živela v zanikanju in dobri veri v njega. Nato je rekel: "Ja, nimam opravičila za to." WTF again???
 Sem bila čisto v šoku, ker sem živela v zanikanju in dobri veri v njega. Nato je rekel: "Ja, nimam opravičila za to." WTF again???   
   Sedaj ugotavljam, da od njega niti nisem hotela opravičila, ampak samo pojasnilo, ki pa je bilo res za eno figo vredno.
 Sedaj ugotavljam, da od njega niti nisem hotela opravičila, ampak samo pojasnilo, ki pa je bilo res za eno figo vredno.   Sploh ne vem, kaj naj si mislim. V bistvu sem bila žalostna. In sem še vedno.
 Sploh ne vem, kaj naj si mislim. V bistvu sem bila žalostna. In sem še vedno.   

0 members, 0 guests, 0 anonymous users