Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3659 replies to this topic

#1801 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 December 2009 - 03:27 AM

ora, kdo je T?
a brat?

pr ns tud ni panike, jz grem skor skoz iz kopalnce v sobo al pa obratno naga, k greš čez dnevno... mislm, sj grem hitr pa to, pa lulo si magar pokrijm z rokami pa tko... ni mi bed, tud na morju se sončm zgori brez pa je fotr zravn, če pa mami pa itak ni problema.
mi mamo pa kluč sam na vc pa kopalnci, po sobah ga nikol nismo mel, dostkrat sm se vprašala zakaj, ampak njih pa nism vprašala, lol.
pr tipu majo pa ključe povsod po sobah, samo v kopalnci ne, pa se itak vidi luč, ker so vrata steklena-brušena in ni panike.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1802 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27884 posts

Posted 29 December 2009 - 10:12 AM

Edinka sem, fant je T smile.gif
  • 0

#1803 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20040 posts

Posted 29 December 2009 - 01:26 PM

P se je včeraj dovolil namazati s coca cola lip smackerjem laugh.gif laugh.gif . Ga že pogleda in povoha (je rjav) in me vpraša za vsak slučaj, a rdeče ustnce nardi, LOL (rjava barva v rdečo, haha, kje je kle logika). K drgač je čist moško moški in je vsaka nenujnopotrebna kozmetika pri njemu pač nepotrebna biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1804 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27884 posts

Posted 29 December 2009 - 01:29 PM

Jaz fanta, že 3 leta nagovarjam, da bi mu enkrat trepalnice namazala, ker ima ful dolge in čisto blont, me zanima kako dolge bi ble črne videt laugh.gif
  • 0

#1805 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 December 2009 - 01:31 PM

Pri nas imamo pa ključ le v kopalnici, sej ubistvu niti ni ključ, so že vrata taka, kot na javnih wc-jih, da samo un gumb obrneš. Mene bi blo pa ful sram napol naga hodit pred ostalimi člani družine, ok pred sestro pa bratam še gre, sam pred starši pa no go, mi je ful neprijetn pa sploh ne vem zakaj. Pa pomojem niti ni povezan z vzgojo alpa kej, ker mami in starejša sestra pa nimata nobenih zadržkov pri tem.

Men je pa zadnjič uspelo razbit tehtnico laugh.gif . Pač brat se na vsak način hoče zredit, pa ful je, pa telovad pa ne vem kaj še vse, in se tut zlo pogosto tehta. Ampak on tehtnice nikol ne posprav za sabo, zmer jo pusti sred sobe. Men gre pa to ful na jetra, ker sem se enkrat že fejst udarla v nogo, ker je nisem opazila. In včasih pač popizdim in jo brcem pod pojstlo. Zadnjič je bila situacija spet podobna. Se zbudim, tehtnca sred sobe, on visi na kompu, spet sem čist živčna. Ok vstanem, brcnem tehtnco pod pojstlo...bum....tehtnca na koščkih....wtf blink.gif . Pogledam pod pojstlo je pa kreten uteži tja položu. Dobr, da se je tamav sam smejov, sem pričakovala bolj buren odziv. Še ko sem potem pobirala koščke stekla mi je reku, dej sam pazi kako pobiraš, da se ne boš porezala, pa, da sem edina, ki mi mi to lahko uspe builder.gif lol1.gif . Men je blo pa ful smešen, ker sem še prejšni dan razmišljala kako bi mu to tehtnco enkrat sam razbila twisted.gif .

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1806 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87921 posts

Posted 29 December 2009 - 01:39 PM

Namesto zobne paste sem si na krtačko stisnila kremo za stopala, ki je nekaj najbolj mastnega sploh. wacko.gif Prav slabo mi je.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1807 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20040 posts

Posted 29 December 2009 - 01:45 PM

FUJ laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1808 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 December 2009 - 03:08 PM

Jaz sem enkrat enako nardila s kremo proti mozoljem od moje sestre. To sem bla stara ene 10 let, ona pa je uporabljala eno res močno kremo (je mela mozolje po hrbtu ful in je mela od te kreme vse piđame razbarvane totalno, tak je bla močna, so jo kasneje prepovedali prodajat).
Kr fajn je blo to ja HAHAHAHA !!!
  • 0
Viens, reste ici!

#1809 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20040 posts

Posted 29 December 2009 - 03:12 PM

Fak, a ti ni nč ust razžrl? cry.gif
  • 0

#1810 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18666 posts

Posted 29 December 2009 - 03:42 PM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 12. 2009 - 13:21) View Post

pride ena kustosinja za nama

A si pomislila, da te ta kustosinja pozna... hmm.gif laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1811 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 December 2009 - 03:43 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 12. 2009 - 15:12) View Post

Fak, a ti ni nč ust razžrl? cry.gif

Ne. Sem v isti sekundi ven špuknila pa sprala z ful vode. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1812 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87921 posts

Posted 29 December 2009 - 10:56 PM

QUOTE(Errol @ 29. 12. 2009 - 15:42) View Post

A si pomislila, da te ta kustosinja pozna... hmm.gif laugh.gif

Bolj težko, glede na to, da dela v Kunsthaus v Grazu. tongue.gif biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1813 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 December 2009 - 12:44 AM

Sicer je včerajšnja norost - obraz sem si umila s kremo za obraz. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1814 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12500 posts

Posted 30 December 2009 - 01:06 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 12. 2009 - 0:44) View Post

Sicer je včerajšnja norost - obraz sem si umila s kremo za obraz. ˘-˘

Moja kolegica je pa po dveh tednih ugotovila, da si je lase umivala z balzamom in se ves čas čudila, zakaj se ji tko hitr zmastijo... butara. laugh.gif

• 0

#1815 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26188 posts

Posted 31 December 2009 - 12:33 AM

OMG!!! včeraj mi je mami namignila, da je pod smrekico nekaj zame, ampak sem bla že v sleep mode ... sem se zdajle zbudila in šla odpret, in sem dobila fotoaparat!!! kr nisem dojela najprej :S ni v navadi, da bi si izmenjevali tok draga darila. OMG no!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1816 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18770 posts

Posted 31 December 2009 - 12:37 AM

Letošnji miklavi, božički in dedki mrazi so pa kar vsem nosili fotoaparate, haha laugh.gif Lepo smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1817 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 December 2009 - 12:39 AM

Meni ga ni, tako da še naprej ostajam za cajtom, tj. brez fotoaparata. ph34r.gif
  • 0

#1818 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26188 posts

Posted 31 December 2009 - 12:47 AM

QUOTE(Nincha @ 31. 12. 2009 - 0:37) View Post

Letošnji miklavi, božički in dedki mrazi so pa kar vsem nosili fotoaparate, haha laugh.gif Lepo smile.gif

hehe, sam res smile.gif ampak glede na to, da sva s sestro (še posebej ona) precej mobilni in da je vedno problem s tem, katera bo vzela fotoaparat sabo ... je bla to kar prava rešitev smile.gif sestra je pa za rojstni dan dobila laptopa (je blo tud prelito nekaj krvi poleti, ker sem ga jaz rabila za na Poljsko, ona pa za v Skandinavijo).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1819 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20040 posts

Posted 31 December 2009 - 12:55 AM

Delite računalnike kot hlebce kruha laugh.gif
  • 0

#1820 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 December 2009 - 02:33 PM

Kupila letalsko karto za USA za februarja/marca za deset dni. woot.gif

Mi ni čist jasno, ka sma razmišlala, v totalni naglici, ker se nama je mudilo.. v kino. laugh.gif Na koncu sma praočasno prišla do kina, s karto v žepu. Omg, kk naj js zdj to mom&dad povem ohmy.gif ohmy.gif laugh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users