piercing
Posted 09 January 2007 - 08:50 PM
Glede na tvoje izjave nisi težila k konstruktivnemu pogovoru. Ko si komentirala z besedami nagravžno in fuj, si videla mojo sliko, in par napisanih stavkov ki niso žalili nikogar, temveč bili le koristi. Sorry to se mi zdi asocialno, saj si sodeč po sliki začela žaliti. Po mojem mnenju si socialen človek ne ustvarja mnenja o drugih glede na vizualno podobo, temveč glede na razmišljanje nekoga.
Pridržujem si pravico soditi ljudi ki po nepotrebnem negativno obsojajo druge, taka pač sm.
Glede izobrezbe: Nekaj objav višje ko sm Dilemi odovorila, sm napisal da moje znanje prihaja iz izčrpnega branja tovrstnega čtiva, ter nabiranja napotkov v studijih. Največ koristnega sm izvedela v studiu EXIT na Reslejevi.
Seveda pa mislim, preden odprem tako dejavnost, narediti tečaj in si pridobiti licenco, frizersko šolo pa imam že zdavnaj za seboj, in trenutno strankam hodim na dom. Neodgovorno bi bilo od mene da bi brez dobre prekse odprla studio in prebadala ljudi.
Posted 09 January 2007 - 09:00 PM
Posted 09 January 2007 - 09:04 PM
Brez licence mislim da sploh ne moreš odpret salona ali kako? Sicer pa jst ne bi hodila k nekomu, ki nima tega urejenega. Veliko tudi pomeni kakšne izkušnje imajo ljudje. Meni se je naprimer Exit zameril, ker sem slišala (ja, slišala - ker vsega pa tud ne moremo vedet iz prve roke!) da ni zmer vse po pravilih.
Če bom razmišljala še o kakšnem se vrnem v Cult. Da!

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 09:16 PM
vizualna podoba glede na razmišljanje? ti bi dejansko rada, da si n. vizualno podobo o tebi ustvari glede na tvoje razmišljanje?
Mah dej ženska ti pa sploh ne znaš brati.
Še enkrat preberi tele stavek:Po mojem mnenju si socialen človek ne ustvarja mnenja o drugih glede na vizualno podobo, temveč glede na razmišljanje nekoga.
Jst nočem da si Nihrida ali kdorkoli ustvarja mnenje o meni glede na vizualno podobo, temveč da si ustvari mnenje o meni glede na to kaj tule napišem.
podoba je podoba, useka te z vso silo, ni treba nobenga razmišljanja zravn. nism opazla, da bi nihrida rekla, da si neumna, bedna itd.
No sej najbolje da nič ne razmišljamo, pa se ne pogovarjamo in smo vsi plehki, ter si delamo mnenja o nekom glede na videz, kenede.
Ej žensk imela sm že veliko strank ki so cviknile ko so me prvič zagledale, marsikatera je sigurno imela glede na vizualno tudi slabo mnenje o meni. Ko sm odprla usta in je pogovor stekel, pa so mi prvi vtis še celo odkrizo priznali. Večina od teh je sedaj rednih , zadovolnjih ter kanček bolj odprtih strank.
Posted 09 January 2007 - 09:31 PM

js ne vem, a ne prebereš svojih postov, al ne preberš postov ostalih, al pa preprosto ne štekaš, kaj napišš, ali pa ne štekaš, kaj napišejo drugi. res, ne vem!
Posted 09 January 2007 - 09:32 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 09:35 PM

predn švrkne moderatorski bič se raj vrnimo na temo.

torej, cult, pravš, nihrida?
Posted 09 January 2007 - 09:39 PM
John zna bit vredu, ampak to so pol že tiste visoke fore verjetno - have degree from jamerika... vsaj kolikor se ga spomnim od nazadnje, lahko pa da se motim
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 09:43 PM

Posted 09 January 2007 - 09:49 PM
Sploh mi je bil všeč njegov odnos. Najprej se mi je predstavil, povedal nekaj o sebi (se takoj bolje počutiš), cel postopek mi je razložil (nč ne sovražim bolj k pa to, da ti začnejo kar šarit pa nč ne bleknejo), pol pa šele izvedba. Hudo pozoren, previden (imel je zaščito preko ust - tako kot jo imajo kirurgi, rokavice - itak...). Zdj ko sem se vsega tega spomnila za nazaj bi lahko rekla, da je celo bolj profesionalen kot v Cultu. Še bolj si vzame čas.
V kter kozmetični salon si pa šla?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 09:51 PM
Posted 09 January 2007 - 11:36 PM
Ja, saj sem to že najbrž večkrat napisala... je res... res je domišljavi, tu ni kaj. Ampak če nisi preveč nastrojen tisti dan in nasploh slabe volje, zna biti domišljavi na simpatičen način (mi je recimo njegov brat neprimerno bolj anti). Pa kasneje se je že nasmehnil tu pa tam, pa šalil... zdi se mi, da je globoko v sebi en taki prijazen medo. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 January 2007 - 05:12 AM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 10 January 2007 - 08:41 AM

Glede Johna in Roberta pa imata prav, imam izkušnje z njima, čeprav jaz moram povedati, da mi je John veliko bolj antipatičen kot Robert, je veliko bolj naduvan. Z Robertom sva cel čas tetoviranja prav prijetno klepetala. Te pa razumem Nihrida, pridi raje v Celje k Matiji po pirs

Posted 10 January 2007 - 12:12 PM
ŠŠiva men si čist ql!!!!
PS: Se popolnoma strinjam da je ta forum nestrpen in netoleranten do drugačnih( seveda so izjeme)
@ Sanies: Full dober post

Posted 10 January 2007 - 12:32 PM
mater kako ste nesramne!Pred letom dni sem se pirsala v popek - 1x mi je naredil cist posevno,drugic pa sem dala ven ker je pirs bil cuden in sem se vedno zataknila nekje.Minilo je skoraj leto(kot sem ze napisala:)) in se mi se vedno pozna da sem imela luknjo.AMpak VI mi morate spet luste naredit.Jaz bi imela piiiiiiiirs in sicer v popka in noseka.grrr

Posted 10 January 2007 - 12:43 PM
Torej komu ne paše naj ne gleda in ne komentira.
Ja, seveda. Razen kadar gre za slavne, takrat pa lahko pišemo kak je Murko nagravžen in kak debil je.

Chandra: kot si napisala! Jst bi rade volje imela še kak piercing, ampak po pravici povedano, ne vem kam bi si ga dala. Verjetno si že ugotovila, da mi je skrajno neestetsko, da bi imela 15 piercingov samo na obrazu.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 10 January 2007 - 12:47 PM
Ja, seveda. Razen kadar gre za slavne, takrat pa lahko pišemo kak je Murko nagravžen in kak debil je.

Moja misel ob tem: murko ne bere tega foruma, ker ma preveč dela sam s sabo

Posted 10 January 2007 - 12:56 PM
Zaradi določenega osebka sm prvi dan ugotovila koga se mora ignorirart, ter s kom se da pogovarjat pogovarjat.
Glede uhanov je pa tako da moraš imet prekleto lep obraz da si lahko privoščiš 15 uhanov.

Posted 10 January 2007 - 12:58 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users