Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1801 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2008 - 08:46 PM

Sanies, js sm odlomila mali košček Lemslipa in ga zmehčala/stopila z vodo in se stušala. Sploh vonj mi je božanski.

Meni Dream Cream tudi strahotno smrdi - sem jo ponucala za stopala. smile.gif Mi je pa full škoda za STFS, ker zlrpa ne najdem primernega nadomestka - un losjon od Alverde je za drek. mad.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1802 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 29 August 2008 - 11:35 PM

Za Lemslip me zanima, če vam tudi potem neprijeten vonj nastane, ko se obrišete z brisačo?

Meni sam po sebi lepo diši, ampak potem na koži pa ne, pa tudi vonj se slabo zlije z drugimi kremami, se mi zdi. Seveda se obrišem s svežo, čisto brisačo.

hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1803 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 30 August 2008 - 02:02 PM

dans pa je bla kr gužva v Lushu. sem vzela trdi šampon Reincarnate in pa maskico Cosmetic Warrior (lonček je res mičken, ampak sej ga je treba hitro porabit...). upam, da mi ne bo šampon preveč rdečih las naredil. bomo videli. ima katera izkušnje z njim?

Sestavine:
natrijev lauril sulfat, stearinska kislina, rdeča kana, glicerin, poparek rožmarina, poparek koprive, kokamid DEA, sojin lecitin, maroška glina, benzojeva smola, pomarančno olje, irski mah v prahu

Eksotično odišavljen bogat zeliščni šampon za temnejše lase. Aktivne sestavine vključujejo glino z atlaškega gorovja, ki jo jo že stoletja s pridom uporabljajo pri lajšanju težav lasišča - predvsem prhljaja, sedro oziroma belo kano, ki odlično obnavlja ...

kje med sestavinami je tale sedra - bela kana? na britanski strani je med sestavinami sedra powder, na nalepki Reincarnatea, ki sem ga zdaj kupila pa vidim, da je malo drugače. torej, prepišem, če bi mogoče v prihodnje katero zanimalo:

sodium lavril sulfat, rdeča kana, poparek rožmarina, korenine drevesa fluece, listov leske, soja lecitin, maroško blato, smola labduma, olje pomaranče

• 0

#1804 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 30 August 2008 - 05:43 PM

V slovenskem prevodu (tako na internetni slo strani kot slo nalepkah na embalaži) so pogosto napake, izpuščene sestavine in poslovenjene, da potem kdo ne ve kam kaj paše biggrin.gif . Kar drži se sestavin iz britanske strani, tiste so prave. Ali pa original nalepke na lončkih v naši slo trgovini, te naše bele dodatne nalepljene pa bolje da ignoriraš hmm.gif

Kar se tiče bele kane- je omenjena med britanskimi sestvinami. še en dokaz, da slovenski predstavnik zelo šlampasto prevaja.

• 0

#1805 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 30 August 2008 - 05:54 PM

Špela kako stopila z vodo? Dala v vročo vodo in pustila, da se stopi? Men kar razpada ko se tuširam. Pa se mi zdi, da tudi to ne bo odpravilo teh nadležnih pikic- 2x sm že uporabila, pa je isto. Ma še katera pozitivne izkušnje s tem Lepsinom?
Rehab šampon mi je zanič. Take lepe in mehke lase nardi, nič volumna, čisto so polizani. Pa tut diši mi ne. Čist zgrešen nakup-medtem ko sem mela prej I love juicy in mi je biu super. Tak nor vonj, pa lasje so razmetani.
Po tej Love Lettuce pa se mi koža super čisti. Skos mi ogrce ven butne.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1806 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 30 August 2008 - 07:05 PM

Klavdija27, hvala za razlago cool.gif
  • 0

#1807 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 31 August 2008 - 06:43 PM

sprobala Reincarnate, tu pa moja opažanja:

vonj je zelo prijeten - dala bi ga v skupino zemeljski, gozdni vonji. resnično me spominja na mokra gozdna tla - meni osebno je to zelo lepo. ni pa zelo vsiljiv ali močan vonj. izrazitejši je na mokrih laseh. niti slučajno ni tako močen kot npr. Karma Komba, ki odišavi cel prostor že samo ploščica. ta je veliko bolj umirjen. nič ni sladek in bi bil po moje primeren tudi za moške. niti slučajno ga ne bi uvrstila v skupino vonjev po kadilu kot je na nekem seznamu... fantu diši po svežem lubju, meni pa bolj po mahcu oz gozdu po dežju - relaxing!

sestava - šampon je res trd - veliko trši kot recimo ploščice, zato ga je malo težje rezati. priporočam oster nož in rezanje brez žaganja, saj se rad kruši. original kosi so precej veliki.

penjenje - ga ni skoraj nič. tudi v drugem pranju se ni penil. je pa mogoče ravno zato lažje zmasirati lasišče in priti s ploščico prav do njega. pri spiranju teče z las rjavo zelena voda - to je od šampona. po drugem pranju sem pustila šampon še nakaj minut na laseh, balzama pa nisem nanašala. lasje so se lepo razčesali. posušila sem jih na zraku in so mehki, imajo volumen, niso suhi (čeprav nisem dodajala ničesar več gor), močni.

barva se jim ni (še) nič spremenila, čeprav me je malo skrbelo, da bi me rdeča kana, ki je notri kaj pobarvala. zaenkrat ni videt še nič. vseeno pa blondinke malo previdno. mogoče mene ne prime, ker imam temne lase.

na lasišče ni vplivalo nič razdraževalno.

jaz sem zadovoljna. je res prijetna sprememba, saj sem penečih sladko-kislih tekočih šamponov že precej naveličana. predvidevam pa da se bo njegov učinek videl šele na dolgi rok. lesk je lep, ko so popolnoma suhi.
  • 0

#1808 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 02 September 2008 - 10:44 PM

Te mogoče vonj kaj spominja na Tramp, če poznaš? Mene ta gel spominja na mokro gozdno zemljo in mah.

Drugače pa je Yummy Yummy že v prodaji. Pa še nekaj njam cukrčkov. thumbup.gif

• 0

#1809 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 September 2008 - 08:31 AM

Čuj, a je tale Yummy Yummy Yummy limited edition, al bo skos? Si ga povohala?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1810 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 September 2008 - 09:49 AM

Jaz nisem nikjer zasledila, da naj bi bil samo LE. To je samo eden od novih gelov za tuširanje, pride še Rub Rub Rub (ki vsebuje piling zrnce). tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1811 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 03 September 2008 - 10:53 AM

Baje Yummy diši malo po jagodnem sladoledu in jagodnem mleku, ampak prevladuje vonj po kadilu huh.gif Menda je podoben Sultani of soap.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1812 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 03 September 2008 - 11:06 AM

Mislim da bo stalni. Nisem ga povonjala, opazila sem ga v internetni trgovini smile.gif Bom pa kmalu šla v nakupe, čakam da še Rub Rub Rub pride, da preverim, in če sta dobra, kupim oba hkrati. Pa uno novo Spice milo, ter Porridge....Ja, mnenja na forumih o YYY so deljena, eni vohajo jagode, eni pa čisto drugo komponento. Po moje bom jaz tudi razočarana, ker podzavestno želeč pričakujem vonj Rock stara ali American creama, čeprav vem, da to ni...
  • 0

#1813 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 September 2008 - 11:35 AM

A Vanishing Cream že majo?
  • 0

#1814 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2008 - 11:51 AM

Ja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1815 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 03 September 2008 - 02:16 PM

Jaz sem danes v Lushu kupla mami darilo za rojstni dan, nek paket. Upam, da bo vesela smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1816 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 September 2008 - 02:42 PM

Kateri paketek si pa kupila, če smem vprašat? oops.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1817 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 03 September 2008 - 02:53 PM

My Fair Lady, se mi je zdel najbolj primeren zanjo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1818 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 03 September 2008 - 03:22 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 2. 9. 2008 - 23:44) View Post

Te mogoče vonj kaj spominja na Tramp, če poznaš? Mene ta gel spominja na mokro gozdno zemljo in mah.

oo ql smile.gif . ne nisem še imela. hvala za predlog!
  • 0

#1819 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2008 - 03:29 PM

Komaj čakam, da pride še Rub Rub Rub, potem ga pa takoj naročim skupaj z Yummy Yummy Yummy in Porridge trdim milom.
  • 0

#1820 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 03 September 2008 - 04:10 PM

Meni po Fresh Farmacy zateguje kožo. down.gif

Prosim za takojšnji prvi vtis, tista ko sproba Vanishing creme. laugh.gif Ocene po straneh v tujini so že zelo pozitivne...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users