Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5481 replies to this topic

#1801 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19547 posts

Posted 14 January 2023 - 11:18 AM

Ja sej, to je še en "simptom". Ti si najpametnejši, druge gledaš zviška.
  • 0

#1802 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 11:23 AM

S čim se ukvarja ona?

Svoje podjetje ima, v glavnem se ukvarja s pripravo strategij za podjetja in organizacije, nacrtovanjem kampanj (digitalni marketing, PR). S tipom se ukvarjata s kriptom pa se par pasivnih virov prihodkov imata, kolikor je razlagala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1803 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12225 posts

Posted 14 January 2023 - 11:23 AM

Pa rada se druzi z osebami, ki so debelejse od nje. Le zakaj a?
  • 0

#1804 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19547 posts

Posted 14 January 2023 - 11:31 AM

Lol a resno, to je sama rekla? :o

Hvala, Jina.
  • 0

#1805 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12225 posts

Posted 14 January 2023 - 11:37 AM

Ja, včeraj :)

• 0

#1806 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 11:38 AM

Ne, no. Rekla je, da se rada druzi z jescimi ljudmi, z gurmani, ker je tudi sama taka.
Saj so se storyji gor.
  • 0

― V. Van Gogh

#1807 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12225 posts

Posted 14 January 2023 - 11:47 AM

Ne da se mi se enkrat jih gledat, ampak nekaj na to temo je ziher rekla.
  • 0

#1808 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17379 posts

Posted 14 January 2023 - 01:29 PM

Ja enako Frida!

To kar se meni zgodi ko je kaksna nepricakovana situacija je prov noro. Meni je prav strasljivo kaj psiha naredi.
Recimo, kake 3 mesece nazaj sem dobila opozorilo iz fotrovega GPSja o emergenciju. To se se nikoli ni zgodilo, ocitno me je notri dodal kot sos stevilko. On ogromno kolesari. Sedela sem na kavcu in to sploh ne mores verjet kaj se je v tistem trenutku s teleson zgodilo. Jaz sem bila v minuti z drisko na wcju. Aja blo ni nic, neki se je cudno kolo streslo...
Z mano je vedno tako. Ce je nekaj pizdarija, lahko razvijem panicni napad, hudo anksioznost, pa prebavila se mi cist poderejo. In to se zgodi tko, takoj, odvisno od velikosti soka. Scarry.
Sem pa tudi jaz imela vec let v mladosti tezave s tezo, jedla nic in imela 46 kg ko je blo najhujse (na 170 visine).
Zdaj jih imam med 56 in 57 in ne bi mogla bit bolj srecna....se pa ne obremenjujem in moja motnja je res preteklost.
Ana pa ima motnjo, ce prizna ali ne. Nikoli ni bila debela, tudi 20 let nazaj ne ima pa skoz nezdrave prehranske vzorce o cemer je ze razlagala.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1809 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 02:50 PM

To so skrajnosti potem. Jaz zase vem, da bi lahko komot imela 15 kil vec, ce bi imela nestresno zivljenje, ker imam v takih obdobjih tako visok apetit. Kadar sem pod stresom, se moram pa prakticno prisilit jest. Obrokov takrat vseeno ne spuscam, ker bi se poslabsala situacijo, ampak me vseeno kar pobira. Takrat ko pridobim par kil, sem nasplosno bolj zadovoljna in v fajn obdobju. Ce bi se nazirala ali pa stradala, bi bili pa to veliki skoki v tezi.
  • 0

― V. Van Gogh

#1810 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 04:03 PM

Crkujem … Hisa, 2 avta in 3x na leto cez ocean zaradi Covid dodatkov med. brata. :lol1:

• 0

― V. Van Gogh

#1811 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19547 posts

Posted 14 January 2023 - 04:08 PM

Ja evo tipično pri nas.... Kaj ima sosed, ma privoščim jim, samo bla bla... Haha, jaz sploh ne morem te Tamare brat, ker mi je tricetrt teh mnenj tak butastih da joj
  • 0

#1812 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 14 January 2023 - 04:27 PM

Meni se v zivljenju se ni zgodilo, da mi zaradi psihe ne bi bilo do hrane :/..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1813 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17379 posts

Posted 14 January 2023 - 04:43 PM

Ja vidis, tako smo si razlicni. Meni ze sam kaksen"worry" vzame apetit ali pa zjebe kislino, da me vse pece. Tocno vem kdaj sem prevec pod stresom....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1814 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 05:25 PM

Ja evo tipično pri nas.... Kaj ima sosed, ma privoščim jim, samo bla bla... Haha, jaz sploh ne morem te Tamare brat, ker mi je tricetrt teh mnenj tak butastih da joj

Eno je, da si nevoščljivost, drugo pa, da si enostavno glup. Gotovo je veliko takih komentarjev, ampak ona itak ne deli vseh. Meni je fajn, da se odpirajo take debate, v tem primeru ker veliko/večina ljudi pojma nima, kaj vse dvig minimalne plače potegne za sabo.

• 0

― V. Van Gogh

#1815 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17764 posts

Posted 14 January 2023 - 05:57 PM

To dvoje se ne izključuje :D

Glede hrane, stresni odgovor je lahko povečanje ali zmanjšanje apetita.

Sem pa bila nedavno šokirana, kaj vse Tamari pišejo ene sledilke, ona pa pol to še secira, objavlja in ne vem kaj, ko bi morala take brez debate sam na block dat.
Ena ji je napisala, da je tako grda, da jo komaj gleda. Pa kdo je tu nor no 🤡🤡🤡
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1816 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87136 posts

Posted 14 January 2023 - 06:18 PM

Jaz jo že dlje časa spremljam, takrat je te negativne komentarje delila samo na željo ene sledilke, pa tudi že večkrat je rekla, da je sploh ne ganejo, ampak da jih bo pa v prihodnje blokirala. Saj jih vse dobivajo, moraš razvit kar trdo kožo, da ti ne pridejo do živega. To je pač nekaj, kar morajo vzeti v zakup.

• 0

― V. Van Gogh

#1817 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17379 posts

Posted 14 January 2023 - 06:38 PM

Ana mi je napisala da so ji Alpine princess pajkice kot pirhi, cesar ne razumem :lol:
Ampak ok. Jaz prisegam od slovenskih samo na te....sam mene ne zanima kako moja rit v njih izgleda, ker jih ne nosim za to :lol:
  • 0

#1818 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17656 posts

Posted 14 January 2023 - 06:58 PM

Najbrz je mislila na vzorce, ker so res grdi in spominjajo na pirhe. Ampak saj imajo tudi enobarvne, ane?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1819 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23561 posts

Posted 14 January 2023 - 07:11 PM

Crkujem … Hisa, 2 avta in 3x na leto cez ocean zaradi Covid dodatkov med. brata. :lol1:
attachicon.gif6D408CAF-C2C7-4EA8-A646-A4A58CDC4105.png

Kaj Jina, a tvoja mama ni obogatela med Covidom? :lol: Sigurno sta si zaradi njenih dodatkov kje kak vikend kupila. :D

Ja, veliko komentarjev je obupnih. Se strinjam, da dvig plač potegne marsikaj za sabo, ampak iz nekaterih komentarjev pri njej sem dobila občutek, da ene zdaj samo to skrbi, da ker bodo na višjem minimalcu, se jim bodo pa otroški dodatki znižali in ostale ugodnosti.

Me je pa malo zmotil od Tamare komentar, da je javni sektor samo support gospodarstvu. Delam v javnem sektorju in mi to stalno pljuvanje že gre na živce. Potem pa ga dajmo ukinit, saj kdo pa sploh rabi sodišča, policijo, šole, občine, ministrstva... Se strinjam, da je marsikje preveč nekih uradov, organov, za katere sploh ne veš, kaj delajo. Ljudje, ki se šlepajo, se pa najdejo čisto povsod. Kolikokrat poslušam od kolegov iz gospodarstva, kakšne primerke ljudi imajo pri njih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1820 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17379 posts

Posted 14 January 2023 - 07:24 PM

Podgana ja, jaz imam rdece, vijolicaste s pikicami, neke zelenkaste...te imam bolj za jogo pa za takrat ko sem zgoraj oblecena crno.

Drugace imam pa crne, temno sive, vojasko zelene in temno modre se, vse so "zimska" izvedba, kar v mojem primeru pomeni da jih nosim se pri 20 stopinjah, torej skoz.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users