Posted 14 January 2023 - 11:18 AM
Posted 14 January 2023 - 11:23 AM
S čim se ukvarja ona?
Svoje podjetje ima, v glavnem se ukvarja s pripravo strategij za podjetja in organizacije, nacrtovanjem kampanj (digitalni marketing, PR). S tipom se ukvarjata s kriptom pa se par pasivnih virov prihodkov imata, kolikor je razlagala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 11:23 AM
Posted 14 January 2023 - 11:31 AM

Hvala, Jina.
Posted 14 January 2023 - 11:37 AM
Ja, včeraj
Posted 14 January 2023 - 11:38 AM
Saj so se storyji gor.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 11:47 AM
Posted 14 January 2023 - 01:29 PM
To kar se meni zgodi ko je kaksna nepricakovana situacija je prov noro. Meni je prav strasljivo kaj psiha naredi.
Recimo, kake 3 mesece nazaj sem dobila opozorilo iz fotrovega GPSja o emergenciju. To se se nikoli ni zgodilo, ocitno me je notri dodal kot sos stevilko. On ogromno kolesari. Sedela sem na kavcu in to sploh ne mores verjet kaj se je v tistem trenutku s teleson zgodilo. Jaz sem bila v minuti z drisko na wcju. Aja blo ni nic, neki se je cudno kolo streslo...
Z mano je vedno tako. Ce je nekaj pizdarija, lahko razvijem panicni napad, hudo anksioznost, pa prebavila se mi cist poderejo. In to se zgodi tko, takoj, odvisno od velikosti soka. Scarry.
Sem pa tudi jaz imela vec let v mladosti tezave s tezo, jedla nic in imela 46 kg ko je blo najhujse (na 170 visine).
Zdaj jih imam med 56 in 57 in ne bi mogla bit bolj srecna....se pa ne obremenjujem in moja motnja je res preteklost.
Ana pa ima motnjo, ce prizna ali ne. Nikoli ni bila debela, tudi 20 let nazaj ne ima pa skoz nezdrave prehranske vzorce o cemer je ze razlagala.
Posted 14 January 2023 - 02:50 PM
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 04:03 PM

― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 04:08 PM
Posted 14 January 2023 - 04:27 PM
Posted 14 January 2023 - 04:43 PM
Posted 14 January 2023 - 05:25 PM
Ja evo tipično pri nas.... Kaj ima sosed, ma privoščim jim, samo bla bla... Haha, jaz sploh ne morem te Tamare brat, ker mi je tricetrt teh mnenj tak butastih da joj
Eno je, da si nevoščljivost, drugo pa, da si enostavno glup. Gotovo je veliko takih komentarjev, ampak ona itak ne deli vseh. Meni je fajn, da se odpirajo take debate, v tem primeru ker veliko/večina ljudi pojma nima, kaj vse dvig minimalne plače potegne za sabo.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 05:57 PM

Glede hrane, stresni odgovor je lahko povečanje ali zmanjšanje apetita.
Sem pa bila nedavno šokirana, kaj vse Tamari pišejo ene sledilke, ona pa pol to še secira, objavlja in ne vem kaj, ko bi morala take brez debate sam na block dat.
Ena ji je napisala, da je tako grda, da jo komaj gleda. Pa kdo je tu nor no 🤡🤡🤡
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 January 2023 - 06:18 PM
Jaz jo že dlje časa spremljam, takrat je te negativne komentarje delila samo na željo ene sledilke, pa tudi že večkrat je rekla, da je sploh ne ganejo, ampak da jih bo pa v prihodnje blokirala. Saj jih vse dobivajo, moraš razvit kar trdo kožo, da ti ne pridejo do živega. To je pač nekaj, kar morajo vzeti v zakup.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2023 - 06:38 PM

Ampak ok. Jaz prisegam od slovenskih samo na te....sam mene ne zanima kako moja rit v njih izgleda, ker jih ne nosim za to

Posted 14 January 2023 - 06:58 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 January 2023 - 07:11 PM
Kaj Jina, a tvoja mama ni obogatela med Covidom?Crkujem … Hisa, 2 avta in 3x na leto cez ocean zaradi Covid dodatkov med. brata.
6D408CAF-C2C7-4EA8-A646-A4A58CDC4105.png

Ja, veliko komentarjev je obupnih. Se strinjam, da dvig plač potegne marsikaj za sabo, ampak iz nekaterih komentarjev pri njej sem dobila občutek, da ene zdaj samo to skrbi, da ker bodo na višjem minimalcu, se jim bodo pa otroški dodatki znižali in ostale ugodnosti.
Me je pa malo zmotil od Tamare komentar, da je javni sektor samo support gospodarstvu. Delam v javnem sektorju in mi to stalno pljuvanje že gre na živce. Potem pa ga dajmo ukinit, saj kdo pa sploh rabi sodišča, policijo, šole, občine, ministrstva... Se strinjam, da je marsikje preveč nekih uradov, organov, za katere sploh ne veš, kaj delajo. Ljudje, ki se šlepajo, se pa najdejo čisto povsod. Kolikokrat poslušam od kolegov iz gospodarstva, kakšne primerke ljudi imajo pri njih.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 January 2023 - 07:24 PM
Drugace imam pa crne, temno sive, vojasko zelene in temno modre se, vse so "zimska" izvedba, kar v mojem primeru pomeni da jih nosim se pri 20 stopinjah, torej skoz.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users