Jaz tudi načrtujem nakup te Guerlainove maskare, čeprav sem ravno danes dobila Lancome maskaro, ampak je modra (se nič ne vidi, da je modra, pa vseeno bi imela črno maskaro).

Maskare
Posted 29 March 2013 - 08:51 PM
Jaz sem to maskaro zasledila na blogu od Kayture, jo je zelo pohvalila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 March 2013 - 10:06 PM
Je katera že imela L`oreal False Lash Wings maskaro? Imajo zdaj v DM-u akcijo. Če kupiš to maskaro, dobiš zraven gratis še Volume Million Lashes Diamantissime maskaro.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 March 2013 - 06:29 PM
V kerem DM-u si to vidla?
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 31 March 2013 - 06:31 PM
V vseh je ta akcija, baje do 16.4. traja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2013 - 06:39 PM
V vseh ja, na blagajni ti ponuja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2013 - 07:13 PM
Razmišljam če bi šla iskat, to Million Lashes mi vsi ful hvalijo, sama je še nikoli nisem mla, ta ta nova pa baje tudi ni napačna.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 31 March 2013 - 07:29 PM
Tole Million Lashes jih tukaj na forumu precej hvali ja, sicer ne vidim zakaj, meni je bila precej slaba no. Mi je bila pa njihova Collagen ful dobra.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2013 - 07:31 PM
Meni je pa Million Lashes super, predvsem ful lepo loči trepalnice, zame sigurno najboljša maskara v tem cenovnem razredu. Ta nova je pa baje tudi ful dobra.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2013 - 07:40 PM
Ja lepo jih loči in podaljša tudi, ampak volumna pa ne da nič, pa obteži mi jih, kar najbolj sovražim pri maskarah.
Ta njihova mi je bila najboljša, res top:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 April 2013 - 12:09 AM
Jaz sem to Colagen samo enkrat probala sicer, pa mi ni bila všeč, ker je bila pacasta, zlepila mi je trepalnice.
Million Lashes imam zdaj že drugo in mi je všeč. Sem sicer mislila zdaj kupiti eno od Max Factor False Lash Effect, ampak bom zdaj kar tile dve šla nabavit. Ta Million Lashes, ki se jo dobi zraven, je sicer neka Diamantissime različica z bleščicami, ampak pomoje se jih ne opazi. Imam zdaj Luminize za rjave oči, ki ima tudi bleščice, ampak se jih niti ne opazi na trepalnicah, oziroma minimalno.
Upam, da bodo res imeli do 16. 4., ne pa do razprodaje zalog. Upam, da bom utegnila enkrat ta teden it. A se da v primeru te akcije vnovčiti tudi kupon za 25 % popust na izbrani izdelek, ki si ga zdaj pošiljali po pošti?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 April 2013 - 10:08 AM
Ne, piše, da ni združljiv z ostalimi popusti.
Jaz sem pa že dolgo res najbolj zadovoljna z Diorjevo maskaro in sploh ne pomislim, da bi preizkušala kakšne nove.
Posted 01 April 2013 - 10:12 AM
Ne, piše, da ni združljiv z ostalimi popusti.
Hmm, v petek je ena pred mano na blagajni kupila to maskaro, in ji je prodajalka rekla, da lahko združi še z enim popustom, ne vem točno kaj je bilo, ampak je dobila še dodatnih 15%.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 April 2013 - 10:15 AM
Mislim, da ni problem v maskari, ampak 25% popustu, ki naj ne bi bil združljiv z drugimi. Jaz sem maskari normalno kupila s 30% bonom.
Posted 01 April 2013 - 10:18 AM
Tako ja, na bonu za 25% piše, da ni združljiv z drugimi popusti.
Lahko pa verjetno res ob nakupu maskare unovčiš še bon za 15% popust iz knjižice...
Kje dobiš pa 30% popust?
Posted 01 April 2013 - 10:23 AM
Vsake toliko imajo bone za 30pik, ki prinaša 30% popusta na določeno skupino izdelkov. Ponavadi imaš teden ali manj časa, da si ga sprintaš in ga unovčiš do konca tistega meseca. Jaz sem naročena na njihove e-novice ... zame najlažji način za spremljanje ponudbe.
Posted 01 April 2013 - 10:30 AM
Aja, misliš zadnji popust, ki je bil za nakup dekorative, saj res, sem že čist pozabila, ker ga je bilo treba natisnit že pred časom, a ne? Drugače pa tud jst zvesto spremljam vse akcije
Posted 01 April 2013 - 10:32 AM
Jaz sem naročena na njihove e-novice ... zame najlažji način za spremljanje ponudbe.
Iščem po spletni pa ne najdem, kje se naročim?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 April 2013 - 10:35 AM
_M_ - točno tega.
Sarah - jaz sem to označila med nastavitvami DM kartice: https://secure.cards...pages/start.jsf
Posted 01 April 2013 - 10:40 AM
Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users