Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#1801 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 15 November 2010 - 07:27 AM

Aja Princeska, glede pilinga je tako, da mi je pomagalo...valda, ker sem bila 3x. Samo po moje imam (vsaj tako je po slikah videt) jaz po 3 pilingih bolj brazgotinasto kožo, kot ti pred pilingom. Mogoče se motim smile.gif Jaz sem z rezultatom zadovoljna. Mogoče se bom še kdaj odločila za tole...zaenkrat ni potrebe. Mogoče pred poroko laugh.gif
  • 0

#1802 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85946 posts

Posted 15 November 2010 - 04:03 PM

Si bom jaz tudi Vichy-jevo Essentielles za suho kožo kupila, ko porabim Nuxe-ovo, ampak se malo bojim, da mi ne bi povročila izbruha, glede na to, da je mastna.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1803 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 15 November 2010 - 04:19 PM

QUOTE(Neytiri @ 14. 11. 2010 - 22:30) View Post

Bom to vichy-jevo vzela. Je tonik iz iste linije tudi vredu, ve katera?

Mislim, da ne obstaja sploh.

Če katero še zanima glede seruma z vitaminom C... Sem opustila iskanje. Večina je prav nagravžno dragih. Namesto tega vsak drugi večer zmešam kapljico olja plodov muškatne vrtnice z malo Balea Aqua seruma. Naslednji večer pa Diacneal in zjutraj še kremo s faktorjem. To je to. Zaenkrat mi olje nič ne maši por, bom videla kako bo na dolgi rok. Je pa to eno tako zanimivo olje. Prav osveži kožo biggrin.gif

Opis:
Olje semen plodov muškatne vrtnice je bogat vir vitamina C in nenasičenih maščobnih kislin.

Med osnovnimi masažnimi olji postaja vse bolj priljubljeno saj s svojimi obnovitvenimi učinki upočasnjuje staranje kože. Ker kožo krepi, nahrani in navlaži je nadvse primerno za suho in zrelo kožo, uporabitega ga lahko tudi za nego kože okoli oči in za po sončenju.

Uporabljam Fushijevo olje, naročeno s feelunique.com (13 funtov za 100ml).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1804 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 November 2010 - 06:34 PM

Jaz sem kupila oni serum od john masters organics in ugotovila da mi maši pore. just great down.gif zdej ga mam za vrat.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1805 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 17 November 2010 - 10:45 AM

Sranje. Pa sploh ni K. Možno, da ti vitamin C to dela down.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1806 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 November 2010 - 09:05 AM

ja, možn. a se da to olje kje kupit v prosti prodaji?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1807 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 November 2010 - 01:00 PM

Podgana, a to misliš Organic rose oil? Na strani feelunique sem našla samo tole iz vrtnice, ampak stane 17,95 funtov.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1808 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 18 November 2010 - 01:28 PM

Rosehip oil je to. Šipek po domače biggrin.gif

Melvita ima tako malo priročno embalažo, Akamuti, Arstrade (ne vem ali je organsko in nerefinirano).
  • 0

Tumblr

#1809 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 November 2010 - 01:31 PM

o kul, bom še malo počakala kaj boš povedala, pol ga bom pa nabavila.
  • 0

#1810 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 November 2010 - 10:28 PM

QUOTE(Podgana @ 18. 11. 2010 - 13:28) View Post

Rosehip oil je to. Šipek po domače biggrin.gif

Melvita ima tako malo priročno embalažo, Akamuti, Arstrade (ne vem ali je organsko in nerefinirano).

Ajaaa. biggrin.gif Mogoče si ga bom omislila. A na tej strani se bolj splača naročevat v funtih, pride kaj ceneje, kot če daš evre?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1811 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 19 November 2010 - 10:06 AM

Hehe, sem tudi jaz to razmišljala in je dejansko ceneje v funtih kot katerikoli drugi valuti smile.gif

Napišem kaj več o tem olju čez kak teden. V tem času bom videla kako je z mašenjem.
  • 0

Tumblr

#1812 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 November 2010 - 03:07 PM

Navdušena sem nad kutinovo kremo Dr Hauschka! Imam tester in ne morem verjet, sem bila skeptična, ali jo sploh nanest za čez noč, pa sploh ni neki mastna, hitro se vpije, daje tak žameten občutek koži, pa mam sama mastno-mešano kožo.
Zjutraj sem se zbudila s popolnoma gladko, lepo kožo brez novo nastalih mozoljev smile.gif bomo vidli, kako se obnese po parih dneh.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1813 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 November 2010 - 10:39 PM

Men je zaenkrat tale vichy za suho kožo vredu, sploh ni tako mastna, za po bradi, čeljusti bi še mastnejšo lahko imela.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1814 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 November 2010 - 09:42 AM

Men se sploh ne zdi mastna ta vichy,cosmerba je cist drugacna tekstura kot ta. Pa vonj mi ni vsec pri vichy.
  • 0

#1815 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 November 2010 - 10:13 AM

Js mam Vichyjevo iz nove linije, samo da je za normalno/mešano kožo. Najprej sem hotela vzet tisto za suho, pa jo je v lekarni zmanjkalo (jo bom kupila, ko mi zmanjka trenutne, bo takrat najbrž ravno prav - napovedujejo hudo zimo hmm.gif )
Super mi ustreza; ne maši mi por, se lepo vpije, občutek na koži je gladek. Pa tudi vonj mi je ful všeč.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1816 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 21 November 2010 - 10:21 AM

QUOTE(Princeska @ 19. 11. 2010 - 15:07) View Post

Navdušena sem nad kutinovo kremo Dr Hauschka! Imam tester in ne morem verjet, sem bila skeptična, ali jo sploh nanest za čez noč, pa sploh ni neki mastna, hitro se vpije, daje tak žameten občutek koži, pa mam sama mastno-mešano kožo.
Zjutraj sem se zbudila s popolnoma gladko, lepo kožo brez novo nastalih mozoljev smile.gif bomo vidli, kako se obnese po parih dneh.

kake so pa sestavine?
  • 0

#1817 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 November 2010 - 05:58 PM

Evo: http://www2.cudovita...h...ic=8124&hl=
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1818 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32310 posts

Posted 02 December 2010 - 08:46 PM

Jst imam super kožo zdej po nekajdnevni uporabi Baleinega seruma z ureo, res je neverjeten učinek, koža ni več suha in groba, ampak mehka in gladka, taka napeta in nahranjena, res... dam si kapljico zvečer in zjutraj, fajn vmasiram in občutek na koži je najboljši! thumbup.gif
  • 0

#1819 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85946 posts

Posted 02 December 2010 - 09:20 PM

Jaz sem nabavila Vichy Essentielles za suho kožo, in moram reči, da mi zelo odgovarja, kljub temu, da imam
samo suho povrhnjico, drugače pa precej problematično kožo (a ne mastne, nikoli se prekomerno ne svetim).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1820 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32310 posts

Posted 03 December 2010 - 09:13 AM

Ja, jaz imam tud to kremo in je tudi v redu. thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users