Krema / serum za obraz
Posted 15 November 2010 - 07:27 AM
Posted 15 November 2010 - 04:03 PM
Si bom jaz tudi Vichy-jevo Essentielles za suho kožo kupila, ko porabim Nuxe-ovo, ampak se malo bojim, da mi ne bi povročila izbruha, glede na to, da je mastna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2010 - 04:19 PM
Bom to vichy-jevo vzela. Je tonik iz iste linije tudi vredu, ve katera?
Mislim, da ne obstaja sploh.
Če katero še zanima glede seruma z vitaminom C... Sem opustila iskanje. Večina je prav nagravžno dragih. Namesto tega vsak drugi večer zmešam kapljico olja plodov muškatne vrtnice z malo Balea Aqua seruma. Naslednji večer pa Diacneal in zjutraj še kremo s faktorjem. To je to. Zaenkrat mi olje nič ne maši por, bom videla kako bo na dolgi rok. Je pa to eno tako zanimivo olje. Prav osveži kožo
Opis:
Olje semen plodov muškatne vrtnice je bogat vir vitamina C in nenasičenih maščobnih kislin.
Med osnovnimi masažnimi olji postaja vse bolj priljubljeno saj s svojimi obnovitvenimi učinki upočasnjuje staranje kože. Ker kožo krepi, nahrani in navlaži je nadvse primerno za suho in zrelo kožo, uporabitega ga lahko tudi za nego kože okoli oči in za po sončenju.
Uporabljam Fushijevo olje, naročeno s feelunique.com (13 funtov za 100ml).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 November 2010 - 06:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 November 2010 - 10:45 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 November 2010 - 09:05 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 November 2010 - 01:00 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2010 - 01:28 PM
Melvita ima tako malo priročno embalažo, Akamuti, Arstrade (ne vem ali je organsko in nerefinirano).
Posted 18 November 2010 - 01:31 PM
Posted 18 November 2010 - 10:28 PM
Rosehip oil je to. Šipek po domače
Melvita ima tako malo priročno embalažo, Akamuti, Arstrade (ne vem ali je organsko in nerefinirano).
Ajaaa.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 November 2010 - 10:06 AM
Napišem kaj več o tem olju čez kak teden. V tem času bom videla kako je z mašenjem.
Posted 19 November 2010 - 03:07 PM
Zjutraj sem se zbudila s popolnoma gladko, lepo kožo brez novo nastalih mozoljev
Posted 20 November 2010 - 10:39 PM
Posted 21 November 2010 - 09:42 AM
Posted 21 November 2010 - 10:13 AM
Js mam Vichyjevo iz nove linije, samo da je za normalno/mešano kožo. Najprej sem hotela vzet tisto za suho, pa jo je v lekarni zmanjkalo (jo bom kupila, ko mi zmanjka trenutne, bo takrat najbrž ravno prav - napovedujejo hudo zimo
Super mi ustreza; ne maši mi por, se lepo vpije, občutek na koži je gladek. Pa tudi vonj mi je ful všeč.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 November 2010 - 10:21 AM
Navdušena sem nad kutinovo kremo Dr Hauschka! Imam tester in ne morem verjet, sem bila skeptična, ali jo sploh nanest za čez noč, pa sploh ni neki mastna, hitro se vpije, daje tak žameten občutek koži, pa mam sama mastno-mešano kožo.
Zjutraj sem se zbudila s popolnoma gladko, lepo kožo brez novo nastalih mozoljev
kake so pa sestavine?
Posted 21 November 2010 - 05:58 PM
Posted 02 December 2010 - 08:46 PM
Posted 02 December 2010 - 09:20 PM
Jaz sem nabavila Vichy Essentielles za suho kožo, in moram reči, da mi zelo odgovarja, kljub temu, da imam
samo suho povrhnjico, drugače pa precej problematično kožo (a ne mastne, nikoli se prekomerno ne svetim).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2010 - 09:13 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users