Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1801 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 April 2006 - 03:29 PM

[quote=Jenna].
Kaj pa te zaj to pomeni? biggrin.gif

.

Ana je samo izrazila mnenje, da se ji zdim popolnoma usekana, ker si kupujem maskare na zalogo. biggrin.gif Seveda pa gre zamo za moder obrambni mehanizem, ki me ščiti pred pomanjkanjem ljubljenega lepotilnega izdelka. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1802 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:30 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Kaj pa te zaj to pomeni? biggrin.gif

Ana je samo izrazila mnenje, da se ji zdim popolnoma usekana, čer si kupujem maskare na zalogo. biggrin.gif Seveda pa gre zamo za moder obrambni mehanizem, ki me ščiti pred pomanjkanjem ljubljenega lepotilnega izdelka. biggrin.gif

IPB Image

Ja, modra si pa res. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1803 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 03:31 PM

Tako je. Samo tisto popolnoma usekana malo umili.
  • 0
Viens, reste ici!

#1804 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 03:32 PM

Rahlo motena? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1805 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 03:32 PM

Prijetno vsekana naj bo. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1806 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 03:34 PM

No, me nadvse veseli ... si zelo lepo omilila zadevo. biggrin.gif
  • 0

#1807 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 03:36 PM

Zadovoljstvo je tudi moje. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1808 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:39 PM

.
Prikupno fuknena. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1809 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 03:40 PM

Pol si pa ti privlačno prizadeta. IPB Image
  • 0

#1810 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:43 PM

.

IPB Image

.
  • 0

#1811 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 05 April 2006 - 06:59 PM

Dilema kako se pa ti namažeš s to maskaro? Men je tud ful dobra sam se čist zmeri umažem z njo, kar mi ne uspe pri nobeni drugi.
  • 0

#1812 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 07:20 PM

A misliš 500% Volume maskaro? Hmm ... jaz se čisto normalno namažem z njo, nikol se nič ne popacam ... ne vem, kako tebi to ratuje. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#1813 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32568 posts

Posted 06 April 2006 - 08:56 AM

No, to masjkaro od oriflama je dans sestra dobila, bom jo najprej jst sprobala, hehe..
Pa še kremco za roke Silk, k tolk lepo diši, mmmm....
Za darilo je pa zraven pršu en rjav svinčnik za oči. Kul. smile.gif
  • 0

#1814 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 April 2006 - 10:47 AM

Jaz sem pa za darilo pri Oriflamu dobila neko zadveo za umivanje obraza. Sem jo sprobala in me peče, to že ni o.k.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1815 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32568 posts

Posted 06 April 2006 - 11:19 AM

Ja, to si verjetno vzela namesto unih stroškov ali ne?
ker jst sm normalno plačala poštnino, zraven je pa bila ta rjava barvica na navoj.
sam je malo trda oz. bolj slabo se pozna.
  • 0

#1816 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 April 2006 - 11:26 AM

Ja ti si plačala poštnino, zaračunavajo pa tudi stroške administracije. Jaz poštnine nimam ker sem šla tja iskat, namesto stroškov administracije pa sem dobila tole zadevo, ki mi pa ni o.k.
  • 0

#1817 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2006 - 04:23 PM

Puder DDM.
  • 0
Viens, reste ici!

#1818 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 06 April 2006 - 04:30 PM

Misliš Dream matte mousse-DMM?
  • 0

#1819 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 April 2006 - 04:30 PM

Eh JA SEVEDA. DMM. oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1820 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 April 2006 - 04:32 PM

Včeraj kremo za obraz Bibi san.
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Bing (1)