Jao, ta matematika je kar nekaj. Ta cela in naravna števila mi niso nič jasna. Za nekatere stvari prvič slišim. Lastnosti deljivost (antisimetričnost, tranzitivnost) in neke relacije urejenosti.
MATURA
Posted 18 June 2008 - 08:14 PM
Jao, ta matematika je kar nekaj. Ta cela in naravna števila mi niso nič jasna. Za nekatere stvari prvič slišim. Lastnosti deljivost (antisimetričnost, tranzitivnost) in neke relacije urejenosti.
[Napoleon]
Posted 18 June 2008 - 09:26 PM
Posted 18 June 2008 - 10:00 PM
[Napoleon]
Posted 18 June 2008 - 10:15 PM
Posted 18 June 2008 - 10:17 PM
Sanies kaj si ti dobila?
[Napoleon]
Posted 19 June 2008 - 06:22 AM
Posted 19 June 2008 - 06:26 AM
Posted 19 June 2008 - 06:32 AM
dejte povedat kakšne teme so kej ble na angleščini.
Posted 19 June 2008 - 07:18 AM
[Napoleon]
Posted 19 June 2008 - 07:26 AM
Posted 19 June 2008 - 08:27 AM
Knjige pa itak so na OR.
Uglavnem... Preživela angleščino. Včeraj sm se učila te pesmi še ponoči pa ponoči sm šla Look back in anger brat. Sicer sm jo lani že 2x prebrala, ampak sm se letos spomnila le tko osnov, nobenih detajlov in sm mogla znanje osvežit. Pa mal sm si razne teme pogledala pa pregovore v zvezi s temami, ker pri nas to ful zahteva pa razne take zadeve. Pa kr ene spise sm učeri pisala, da sm se ulaufala v angleščino, ker sem bla še čist notr v nemščini in sm delala napake kot so hier-here, oft-often, freizeit-freetime, pač je težko čist v trenutku prešaltat, glede na to, da sm cel teden gledala Vox
Jaa in spet sm mela srečo z listkom in z dnevom. Ne vem, kaj se men tm zgodi, ampak jst naenkrat dobim tisoč idej, doma pa gledam in buljim v naslove pa nobenih dobrih idej
Dobila sm sliko grdih grafitov in imela cel monlog v tem in pol smo čist v eno debato zašli. Pol sm dobila Transport in se tud razgovorila in za piko na i mojo ljubo knjigico The doga, ki sem jo prebrala 4x in res vem vse detajle pa še glede na to, da grem študirat defektologijo in sm že par knjig o aspergerjevem sindromu prebrala, tko da smo spet čist zadebatiral in sem bla tm več kot 20min. Zamuda zarad mene, LOL
Ful sem vesela in mam zdej večji zagon za slovo in mato
Posted 19 June 2008 - 09:43 AM
No, še vedno se nism spravla učit, res se mi ne da. Mah, sej je vseeno, kolko pik dobim, tud če samo polovico.
Posted 19 June 2008 - 09:45 AM
Eve, tebi pa srečno jutri.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 June 2008 - 09:59 AM
Posted 19 June 2008 - 10:14 AM
Hmm...imaš to kje na računalniku napisan pa bi mi lahko to dala?bi lepo prosila...
Tistega mojega nimam na compu, ker sem pisala na roke, bi ti skenirala, a žal nimam skenerja. Lahko ti pa od sošolke pošljem teme, ki so samo tako v spološnem zapisane, ti morš pol še kej na svoje življenje navezati pa to. Daj mi mail, pa dobiš
Princeska
Jst itak paničarim ful. Se nasplošno preveč sekiram, samo to je potem ponavadi OK, ker se prisilim, da delam in mi potem rata. Ne morm it npr. spat, če nimam predelanga vsega, vsaj mal no.
Je pa res, da je ful odvisno od teme, če bi kej v zvezi politiko al pa tehnologijo dobila, bi oplela po celi črti. Nimam ful besednega zaklada, sej tko tekoče govorim, samo ne uporabljam glih kakšnih težjih struktur pa strokovnih besed. Pri teh temah jih hvalabogu nism rabla. Pisno sm pa itak pomoje slabo pisala
Čeprov Hevea, ti si ista glede sekiranja
In a lahko poveš kaj več o tem sindromu?Jaz imam angeščino v ponedeljek.
Kdaj pa imaš angleščino? Ker če maš še kaj časa, ti priporočam knjigo Aspergerjev sindrom - Tony Attwood. Ni neki dolga, so tko poglavja in se da res prebrat tisto, kar te zanima; takoj boš prepoznala Cristopherja, ker je lik, ki ga je Mark Haddon ustvaril kot popolno prezentacijo dečka z aspergerjevim sindromom in njegovega miselnega sveta.

Če pa nimaš časa, ti pa lahko pošljem preko maila eno obsežnejšo raziskovalno nalogo v zvezi z avtizmom.
Posted 19 June 2008 - 10:19 AM
Jst itak paničarim ful. Se nasplošno preveč sekiram, samo to je potem ponavadi OK, ker se prisilim, da delam in mi potem rata. Ne morm it npr. spat, če nimam predelanga vsega, vsaj mal no.
Je pa res, da je ful odvisno od teme, če bi kej v zvezi politiko al pa tehnologijo dobila, bi oplela po celi črti. Nimam ful besednega zaklada, sej tko tekoče govorim, samo ne uporabljam glih kakšnih težjih struktur pa strokovnih besed. Pri teh temah jih hvalabogu nism rabla. Pisno sm pa itak pomoje slabo pisala
Čeprov Hevea, ti si ista glede sekiranja
Haha, dobra
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 June 2008 - 10:33 AM
Posted 19 June 2008 - 10:34 AM
Posted 19 June 2008 - 10:41 AM
Včeraj pa sem mela na sliki neke ljudi v knjižnici in učence v šolskih klopeh-čist brez idej.
Odlomek iz psa, ko mu fotr pove, da je ubil Wellingtona.
Tretje pa je blo celebrations.
2 down, one more to go!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users