Ja jaz kar malo cukasto gledam, ce je kje kak otrok kar nag. So bolj izjema kot pravilo, ampak vsakol leto se se kaksen najde.

Novice po SVETU
Started by
Kami
, Sep 05 2007 02:16 PM
1802 replies to this topic
Posted 13 July 2025 - 12:56 PM
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Posted 13 July 2025 - 01:37 PM
Mhm, jaz tudi ne dovolim. Pa v svincnikih imajo, na ocalih. Groza, kaksna sprijenost. Sploh v Istri je tega ogromno. Lani sem vsaj o treh incidentih brala. Koliko je se neodkritih.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 July 2025 - 03:37 PM
Grozljivo. Pa koliko je še nič slabega mislečih nespametnih ljudi, ki rendomli snemajo vsepovprek in objavljajo na družabnih omrežjih brez kakršnegakoli filtra in grama zdrave kmečke pameti. Pa neke digitalno nepismene bumerje bi še pogojno prebolela, ker so zgodba zase, ampak mi vsakič pade tema na oči, ko vidim, kako sošolka iz osnovne na IG non stop snema svojo hčerko, zraven pa servira nekaj tisočim neznancem še kup drugih polnagih otrok na plaži.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users