Spovednica
Posted 11 June 2011 - 08:26 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 June 2011 - 08:32 PM
Sem potem itak šla šele 19.30. V pajkicah. Z majco čez rit.

edit: Prijateljica je rodila! Opisala izkušnjo kot zelo lepo, in da je takoj še za enega. Ganjena sem.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 June 2011 - 09:05 PM

saj problem ni lih v porodu, tist se hitro pozabi

Posted 11 June 2011 - 09:15 PM
Nisva še govorili, tako da kaj več izvem jutri.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 June 2011 - 09:17 PM

ima punčko al fanta?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 June 2011 - 10:53 PM
90/41

Posted 11 June 2011 - 11:29 PM
Največje vprašanje je kako si dopovedati, da smo vsi samo posamezniki in da vsak odgovarja za svoja dejanja in da če je človek idiot-kreten, bo to VEDNO OSTAL????

Posted 12 June 2011 - 08:02 AM
Z epiduralno, ja. Si pa ne delam utvar, da je bilo sanjsko, temveč, da ji je bolečinam navkljub, bilo v redu doživetje.
Nisva še govorili, tako da kaj več izvem jutri.
A res? Jaz sem se pa še hecala

Posted 12 June 2011 - 10:13 AM
Sprašujem se kako nekomu nekaj povedati, kar skrivaš pred njem kot da si zločinec??? Sramuješ se tega pa čeprav nimaš nič pri tem??? Kako je lahko nekdo tako "močan" da prelije svojo sramoto na druge???
sramuješ se tega, kar mu imaš povedati ali dejstva, da skrivaš? s tem, da se nečesa sramuješ, se moraš spopasti sama, to je del tebe, ne drugih. sram je tebi lasten občutek, ti ga čutiš, podobno kot krivda, drugi nimajo nič pri tem.

to je pa ena izmed večjih zablod zaradi fiksacij, ki jih imajo ljudje o drugih/na druge. že to, da priznavaš, da smo vsi posamezniki ne gre skupaj z drugim delom. stvari so enostavne, a ne po napačnem sklepanju, temveč same po sebi.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 June 2011 - 11:07 AM
Se strinjam. Je pa težko sprejeti ene stvari.
A res? Jaz sem se pa še hecala

Lepo praznujte danes!

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 June 2011 - 11:44 AM
sramuješ se tega, kar mu imaš povedati ali dejstva, da skrivaš? s tem, da se nečesa sramuješ, se moraš spopasti sama, to je del tebe, ne drugih. sram je tebi lasten občutek, ti ga čutiš, podobno kot krivda, drugi nimajo nič pri tem.
Sramujem se tega kar mu moram povedati. Tega se zavedam, da se moram spopasti sama, ampak ne vem kako? To je najtežje.
to je pa ena izmed večjih zablod zaradi fiksacij, ki jih imajo ljudje o drugih/na druge. že to, da priznavaš, da smo vsi posamezniki ne gre skupaj z drugim delom. stvari so enostavne, a ne po napačnem sklepanju, temveč same po sebi.
Mislim, da bi si morala iz glave izbiti, kaj si drugi ljudje mislijo. Ker kar on počne, počne on. Jaz sem jaz in med nama ni nobene povezave!!!! In je nikoli več nebo!!!!!

Posted 12 June 2011 - 06:05 PM

Tip, na katerega sem bila 1 mesec ful napaljena, in sem bila ziher da nebo nic med nama, me je poklical. Kok sem pogresala samskost in to zacetno vznemirjenje.

Bivsi je pa itak psihic, uceri me je klical da doreceva stvari (wtf, koncala sva, dej mi mir), in sem mu rekla da mi je kul tko kot je, in da ga nocem vec videt/slisat, ker itak sovrazi mojga frenda in tut prijatla nemorva bit na tak nacin, da mi bo usakic ocitu stvari, hvala lepa. Potem mi pa poslje cez par minut sms, da sem pofukana prasica, da me sovrazi in nej zgnijem, da sem tok hladna in zlobna ipd. Se eno tako pa nej se pazi, resno, nihce se ne bo zmano tako pogovarjal.
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 12 June 2011 - 08:04 PM

: X
Posted 12 June 2011 - 08:31 PM

Pablo Picasso
Posted 12 June 2011 - 08:41 PM

brezveze čakam na klic, sms ... karkoli

Posted 13 June 2011 - 12:26 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 June 2011 - 01:07 PM
V čem je štos blokade dostopa do profila? Zbriši me, ne pa vlači neke kvazi milostljive poteze. Saj te nisem jaz dodala.

Prav, brišem jaz. Koje fore.

Kako pa tole izgleda? Mislim kako veš, da te je blokiral? A samo do določenih vsebin imaš dostop?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users