Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1781 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 November 2007 - 06:50 PM

Jaz sem že naročla, nemrem iz svoje kože mellow.gif
In sicer za sebe Root Boost pa Work it, pa od American Crew onadva gela v akciji.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1782 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 06 November 2007 - 09:37 PM

Blondi, a ti tud Root Boost ... se mi obetavno sliši, tale pena. Bomo vidli.
A mislite, da bo O&H komplet hitro razgrabljen, glede na to, da je ta stvar izjemno popularna? Upravičeno, seveda.

OT: Dilema, vidim, da si se preimenovala nazaj. Še dobro, danes zjutraj sem se skoraj polila s kofetom od smeha, ko sem videla tvoj novi nick laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1783 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 November 2007 - 09:42 PM

QUOTE(Darla @ 6. 11. 2007 - 21:37) View Post
A mislite, da bo O&H komplet hitro razgrabljen, glede na to, da je ta stvar izjemno popularna? Upravičeno, seveda.

Ja, hitro bo, tak da se je pametno podvizati.
Prejšnji mesec je kaj kmalu zmanjkalo Self Absorbed dvojčka.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1784 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2007 - 09:47 PM

QUOTE(Darla @ 6. 11. 2007 - 21:37) View Post

Blondi, a ti tud Root Boost ... se mi obetavno sliši, tale pena. Bomo vidli.

OT: Dilema, vidim, da si se preimenovala nazaj. Še dobro, danes zjutraj sem se skoraj polila s kofetom od smeha, ko sem videla tvoj novi nick laugh.gif laugh.gif

Hahaha, ja, beboslavka se je poslovila. laugh.gif

Jaz sem tudi vzela OH pa nisem zdle pri denarju in bom pustila stat na pošti kak teden, da pridem do keša. Itak te čaka na pošti paket tud do 15 dni. oops.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1785 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 November 2007 - 09:59 PM

js sm si tud narocila tigijev oh pa me zanima, dilema, tam pise da ni namenjem tankim lasem? zakaj pa to?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1786 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 10:02 PM

Zato, ker vsebuje olja in lahko obteži kakšne bolj tanke laske.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1787 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 November 2007 - 10:05 PM

obtezi kokr zmasti al kako? ker ce mas npr suhe pa tanke lase je oh ok, ker lasje itak vsrkajo ta olja in negovalne sestavine ane
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1788 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 10:07 PM

Ja, za suhe lase je sploh primeren. Ni pa za kakšne zelo tanke lase z mastnim lasiščem, torej take 'baby' laske.
  • 0

#1789 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 November 2007 - 10:09 PM

razumem razumem, hvala ti smile.gif
  • 0

#1790 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 November 2007 - 12:15 PM

Jaz bi rabila samo sampon.Zelo kdo delit?ZS pls ;)
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1791 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 07 November 2007 - 02:45 PM

jaz sem dvakrat uporabila Tigi OH šampon pa se mi je spet pojavilo ful prhljaja - pač izredno občutljivo lasišče, ki prenaša le nekatere šampone cry.gif pa tolk sem bila navdušena nad njim! Če katero interesira,naj pogleda med male oglase......
  • 0

#1792 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 November 2007 - 03:04 PM

luminelle

http://www2.lepa-si....showtopic=11556
  • 0

#1793 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 November 2007 - 06:46 PM

Aaaa ne, jaz hocem 750ml biggrin.gif
Hvala vseeno!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1794 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 November 2007 - 07:34 PM

joj sm mislla da je tavelik oops.gif
  • 0

#1795 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 November 2007 - 11:46 PM

Luminelle maš ZS smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1796 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 08 November 2007 - 09:17 AM

Juhu, jst sem tudi naročila OH dvojček biggrin.gif
Čez koliko časa se ga pa približno dobi pol?
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1797 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 08 November 2007 - 09:27 AM

Aja, pa še neki - zanima me tudi ROOT Boost pena, ampak ne vem, kakšen je un lak za lase WALK IT zraven. A se splača naročit, glede na to, da lakov načeloma niti ne uporabljam?
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1798 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 November 2007 - 09:40 AM

Meni so laki od Tigija kr fajn. Najboljši mi je sicer Masterpiece, ampak enkrat sem mami tudi tega Work It kupila in se je baje dobro obnesel. Jaz jih niti ne uporabljam, mogoče parkrat na leto. Je pa drugače za Tigijeve lake značilno, da ful ne lepijo las in ne puščajo raznih vidnih usedlin.
  • 0

#1799 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 10:05 AM

Moja mama ma tudi tega Work It in je soliden.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1800 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 08 November 2007 - 06:44 PM

QUOTE(Pipi @ 8. 11. 2007 - 9:17) View Post

Juhu, jst sem tudi naročila OH dvojček biggrin.gif
Čez koliko časa se ga pa približno dobi pol?

Jaz sem naročila v torek zjutraj, dobila pa danes. So precej hitri, tudi prejšnji mesec sem dobila tretji dan, pa sem naročila zvečer (torej je bilo še hitreje).

Madona, je ta flaša O&H ogromna laugh.gif Še dobro, da imam že one male potovalne embalažice od O&H, da bom po potrebi prelila (precej potujem).
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users