Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#1781 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 16 April 2010 - 09:14 PM

Sicer to ni glih moj stil, ampak men se zdi da majo ful raznoraznih srajc in srajčk v Tejli Wejlu (in ne, nimam pojma kako se napiše biggrin.gif ), pa še poceni je. Drugač pa kkšna Zara mogoče? Al pa še Orsay. hmm.gif Ampak je to bolj čip, poliester pa to. Sam sej za unih 15€ pomojem kej več že ni za pričakovat biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 16 April 2010 - 10:32 PM

Srajce v Talli Weijl imajo za moje pojme vse isti problem: Izrez je obscen, če nisi ravno A košarica. Vsaj meni se zdi, no. Vse so rezane tako, da bi morale met zgoraj še ene tri gumbe, pa jih nimajo, ampak so do tam odprte.
Saj ne bi vedela, če ne bi ko idiot iskala normalnih srajc po Ljubljani že dva meseca tongue.gif.
  • 0

#1783 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17369 posts

Posted 16 April 2010 - 10:45 PM

H&M ima zihr vse to. Tam najdeš najbolj navadne casual enobarvne cote, pa še drago ni smile.gif V TWju ima pa čisto vsaka stvar, ki jo primeš, en nepotreben okrasek.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1784 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 April 2010 - 10:45 PM

Lepe srajce ima Mango, Zara, mogoče se ti pa cenovno splača vzeti HM - dobiš normalne za 15 evrov (če ti pač ni cilj neka moda, ampak nujno zlo). wink.gif

Blazer pa dobiš povsod, od HM, Promoda, itd. Vzami kakšnega, ki ga lahko še kdaj uporabiš, ali pa recimo - podariš mami, ali kaj. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 16 April 2010 - 10:57 PM

Aja, še nekaj glede teh srajc. Ve katera za kakšno firmo, kjer se dobi fajn srajce, ki nimajo preveč elastana (čim bolj bombažne, da ne izpadejo plastične na otip), da izgledajo kvalitetno narejene, pa da imajo majhne številke. Sem že skoraj obupala. sad.gif
  • 0

#1786 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 April 2010 - 08:54 AM

QUOTE(redkvica @ 16. 4. 2010 - 22:12) View Post

Sedaj sem dobila eno službo, ki zahteva smart dress code in pričakuje od mene, da zgledam kot poslovna ženska. Zahteve so približno sledeče: zaprti, črni, usnjeni čevlji (borovo old mama stil), žabe kožne barve, črne/temno modre/temno sive hlače na peglo ali na kak drug način fancy izgledujoče, srajca in blazer. Hlače lahko nadomestim s krilom v dolžini kolen.

Ful dobro ponudbo dobiš v Orsayju. Imajo super kroje, normalne številke in sprejemljivo ceno (krila, hlače in blazerji po 30-40€, plus znižanja). Jaz kar veliko punc poznam, ki za svojo prvo resno službo zavijejo v Orsayja. Pol pa sproti dokupuješ.

Glede vročine pa naj te ne skrbi, dandanes imajo še v največjem kmečkem pajzlu klimo.

Lahko pa si omisliš eno srajčko na kratke rokave, pa čez tanek blazer, ki ga potem na poti domov komot slečeš in se ne zašvicaš fuL.

PP ful dobro ponudbo imajo v Nara Camicie, samo računaj, da tam skoraj ne dobiš srajce pod 40€ (jaz sem za svojo dala na znižanjih!!! 35€). Ali pa še ena trgovina v BTCju tam med H&Mom in eno otroško trgovino v prvem štuku - tam sem videla nekaj srajc, pa tudi blazerjev in elegantnih kril (redkvica še nekaj zate smile.gif ).
Mango ima lepe kroje, pa Zara, samo tam je meni mal tesno...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1787 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 17 April 2010 - 09:31 AM

redkvica HM!!!
  • 0
Memento mori.

#1788 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 April 2010 - 10:48 AM

Super, hvala za nasvete smile.gif hevea mi ponuja neke njene stvari v posodo. Kupla bom še kako srajco in morda blazer, pa kar mi njenega ne bo prav.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1789 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 April 2010 - 03:09 PM

QUOTE(PurePoison @ 16. 4. 2010 - 23:57) View Post

Aja, še nekaj glede teh srajc. Ve katera za kakšno firmo, kjer se dobi fajn srajce, ki nimajo preveč elastana (čim bolj bombažne, da ne izpadejo plastične na otip), da izgledajo kvalitetno narejene, pa da imajo majhne številke. Sem že skoraj obupala. sad.gif

js sm si eno v s'oliverju kupla in ful bombažna zgleda. sam je bla pa 40€ (dobiš lepše še bol pocen v kaki berški, stradivariusu, sam ni kvalitete neke pomoje, pa še dost kičaste so)
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1790 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2010 - 03:13 PM

Meni je tudi S. Oliver najprej padel na pamet. Jaz imam eno bombažno od tam, ful je udobna in kvalitetna, poleg tega pa lepo krojena.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1791 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 April 2010 - 03:16 PM

men je sicer mal preširoka v pasu, čeprav mam 34 velikost. ampak pomoje je mišlena tko, pa še mal je see trough
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 17 April 2010 - 03:36 PM

V S. Oliverju so mi bile do zdaj vedno preširoke. Mi pa sicer kroji tam pogosto izgledajo res lepi.
V Nara Camicie sem že gledala, ampak moram imeti kdaj srečo, da bom našla kaj, kar bo meni po okusu. Srajce mi hitro izgledajo načičkane, če niso res zelo plain. Sem imela tam že enkrat eno ugledano, pa potem ni bilo moje številke sad.gif.

• 0

#1793 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27401 posts

Posted 20 April 2010 - 03:26 PM

Kupila sm si srajčko tako daljšo in mi ne pokrije čist riti, a je kul če je vseeno nosim na ene ful goste pajkice? (pač se čist nč skos ne vid)
  • 0

#1794 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86207 posts

Posted 20 April 2010 - 03:37 PM

Ja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1795 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27401 posts

Posted 20 April 2010 - 03:41 PM

Če ti tko praviš pol bo že držalo laugh.gif
  • 0

#1796 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86207 posts

Posted 20 April 2010 - 03:44 PM

wink.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1797 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27401 posts

Posted 20 April 2010 - 03:46 PM

Čakam še da mi jajca zrasejo, da denem svojo fatass v pajkice laugh.gif
  • 0

#1798 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86207 posts

Posted 20 April 2010 - 03:50 PM

Če malo pognojiš in zaliješ, gre hitreje. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1799 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27401 posts

Posted 20 April 2010 - 04:15 PM

Ej poslikala sm, lahko slikovni material na zs, da ne kašem vsem riti oops.gif
  • 0

#1800 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86207 posts

Posted 20 April 2010 - 04:16 PM

Daj. -)

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users