Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1781 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 July 2013 - 10:51 AM

Kateri je "kultni" krožnik Dabude? Ali pa recimo, kaj priporočate nekomu, ki gre tja prvič, kateri krožniki so "a must"? Če se prav spomnim iz te teme, imajo oni tudi nek svoj super dober ledeni čaj? S fantom greva ta teden malo v LJ pa sva se odločila, da greva sem na kosilo.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1782 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 July 2013 - 10:52 AM

Piščanec z indijskimi oreščki in Turkish ice tea.

• 0
Viens, reste ici!

#1783 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 July 2013 - 12:04 PM

Hvala Ana! :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1784 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 July 2013 - 12:40 PM

Ali pa Pad Thai, rezanci z zelenjavo&tofujem ali s piscancem, z arasidi. Zelo okusno, ni pekoce.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1785 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 July 2013 - 12:41 PM

Hvala tudi tebi! :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1786 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 July 2013 - 10:13 AM

jaz grem vsaj dvakrat na teden v dabudo v kosilo in, ker sem inovativna vedno jem pad thai rezance s piščancem. tako so mi dobri, da bi jih lahko jedla vsak dan. ledeni čaj pa vedno pijem red...(nekaj) in mi je odličen. odličen je tudi mangov sladoled s čokolado.

(se že veselim današnjega kosila, bom pa še kaj drugega poskusila)

• 0

#1787 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 17 July 2013 - 10:21 AM

A je hrana tam bistveno drugačna  od npr. hrane v kitajskih restavracijah?

• 0

#1788 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 July 2013 - 10:29 AM

Ja, je. jaz kitajskih ne maram, ker ima vsa hrana enak okus, ne glede na to v kateri kitajski restavraciji si. Da buda je cool, ker je v bistvu fusion food. težko opiše, ampak ni primerjave s kitajsko. 

• 0

#1789 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2013 - 10:52 AM

Jaz tut kitajskih ne maram (včasih sem ful to jedla, pa sem se naveličala zgleda). DaBuda je malo mešano, kolikor sem gledala, večinoma pa tajsko. :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1790 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 17 July 2013 - 10:56 AM

Meni so npr. rezanci s piščancem, raznimi oreščki in zelenjavo v kitajski restavraciji zelo všeč; je pa res, da hodiva edino v Zlato ribico v Retečah. Zato me res prav zanima, kakšnega okusa so te jedi v tej restavraciji… Bo treba probat :wink1:

• 0

#1791 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2013 - 01:34 PM

Piščanec z indijskimi oreščki

JA! Je pa nekoliko pikantna ta jed. Ne zelo, ampak če kdo pikantne hrane izrazito ne mara, je lahko problem.

Pad thai rezanci s tofujem in zelenjavo so pa meni njihova druga najboljša jed.

Njihovi ledeni čaji so odlični ...nazadnje sem pila tistega s kumaro.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1792 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2013 - 01:44 PM

Huh, če je pikantno potem ne vem, jaz izrazito ne maram pikantnega, sem pa hotela tega piščanca ful probat. Morda ga podturim fantu, jaz pa vzamem pad thai. :D

Kaj pa sladice, imajo dobre? Sem videla, da si Fluffy hvalila panna cotto z zelenim čajem in granatnim jabolkom. In mangov sladoled, ampak sladoleda ravno ne bi. Še kaj? :) Kake tajske sladice nimajo v bistvu?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1793 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 July 2013 - 01:52 PM

Mangov sladoled s toplo čokolado. Odlično!

Danes sem jedla goveji steak v koriandrovi omaki. Zraven je servirana popečena zelenjava (zelo hrustljava) in riž. Bilo je super. V ponedeljek sem že napovedala, da grem na goveji steak v čilijevi omaki.

V Dabudi mi je všeč, ker imajo kosila, ki so zelo cenovno ugodna. In vedno vzamem iz tega menuja. Mi zadostuje, izbire je pa itak dovolj.

• 0

#1794 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 17 July 2013 - 03:59 PM

A je možno, da je neka jed v času kosila cenejša kot drugače? Če se ne motim, sem videla dve različni ceni pri teh rezancih pad thai...?

• 0

#1795 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 July 2013 - 04:20 PM

JA! Je pa nekoliko pikantna ta jed. Ne zelo, ampak če kdo pikantne hrane izrazito ne mara, je lahko problem.

Jaz pa se ne strinjam da je to pikantna jed. :D

• 0
Viens, reste ici!

#1796 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 July 2013 - 08:40 PM

V Dabudi imajo kosila, torej jedilni list za kosila, ki je cenejsi kot ala carte. Kaksna je razlika v porcijah ne vem, ker hodim tja na kosilo in vedno narocim iz tega jedilnega lista. V koncni fazi, mi vedno samo to prinesejo. Je pa res odlicno.
  • 0

#1797 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2013 - 08:50 PM

Ja, če gledaš jedilnik "čas kosila" je piščanec z indijskimi oreščki 6.70€, če pa gledaš "a la carte" pa 9.70€. V čem je finta? Da cena 6.70 velja samo od 11-15h, ali je razlika tudi v sami porciji/postrežbi :)

Pa kaj pomeni "kosilo", so to že sestavljeni menuji, npr dobiš tut sladico poleg, pa dnevno juho?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1798 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 17 July 2013 - 08:51 PM

Ja, to sem mislila, če veljajo za čas kosila nižje cene za isto stvar... Čudno se mi zdi.

• 0

#1799 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 July 2013 - 09:04 PM

Ne, kosilo je samo tista jed, ki jo narocis, torej brez juh, solat in sladic. Ne vem pa kje je razlika, ker vedno jem v casu kosil iz te ponudbe. V postrezbi sigurno ni razlike, vedno so super prijazni.
  • 0

#1800 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2013 - 09:04 PM

Jaz pa se ne strinjam da je to pikantna jed. :D

Rahlo pikantna. Kolegica, ki je bila z mano in obožuje pikantno hrano, je pritrdila, da je NEKOLIKO pikantna.

Sarah, od sladic meni zmaga tista panna cotta z zelenim čajem in granatnim jabolkom, sem pa pri kolegici probala kos torte s skuto, pa je bila

zelo okusna (ne najdem na spletu). Pa zelo dobro vedno svetujejo, če se ne bosta mogla odločiti, le povprašajta. : )

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users