hujšaj z mano:)
Posted 12 May 2012 - 02:07 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 May 2012 - 02:10 PM
Drugač pa poleg pirine moke bi ti jaz priporočala še bio pz testenine, cuker zamenjaj z agavinim sirupom, rjav riž namesto navadnega pa od Alnature nadomestke za tiste stvari, ki jih maš rada (npr Nutello zamenjaj z unim čokoladnim namazom, pa namesto Barilla omak za špagete kupi Alnaturino - primer). Mogoče nimajo te vse stvari ravno ful manj kalorij, so pa ziher ful bolj zdrave za telo.
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2012 - 02:11 PM
Ok, potem ima DM to pirino moko(bom šla iskat ob prvi priliki).....ma fora je, da niti sama ne vem, kaj "rabim". Zato sprašujem tiste, ki hujšajo, katere stvari se jim zdijo nepogrešljive pri tem.
Posted 12 May 2012 - 02:11 PM

Posted 12 May 2012 - 02:12 PM

tako da . . .

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 May 2012 - 02:12 PM

Tale:

Maš tut pol kilska pakiranja, pa rok trajanja ma tut po mesec dni in več (no, verjetno je odvisno, kdaj naredijo zalogo v trgovini hehe).
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2012 - 02:14 PM

Posted 12 May 2012 - 02:16 PM
Posted 12 May 2012 - 02:19 PM
Nincha, a ta jogurt imajo v DM-u? Al pač v vseh trgovinah? (v našem Mercatorju ga zihar ni, sam v našem Mercatorju tko al tko ničesar ni, hahah)
Hvala punce za nasvete. Bom poskusla čim več nabavit stvari. Možno itak, da bo Zoey z mano okol hodila, lol.
Posted 12 May 2012 - 02:20 PM

Posted 12 May 2012 - 02:21 PM
Ma nujno moram najdit eno dokaj zdravo alternativo sladicam. (ker mene sam cukar nese....).
Posted 12 May 2012 - 02:22 PM
V Zagorju ma DM kar spodobno izbiro. Za Total pa poglej v vašem Sparu, ta Mercator res nič nima.
Super. To mam potem vse na kupu.
Ja, a ni ta Mercator v Kisovcu cela groza?

Posted 12 May 2012 - 02:26 PM

Total 0% pa nimajo v DMu ne, kakšen malo večji Špar, Merkator mogoče (?), jaz jih v Leclercu kupujem.
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2012 - 02:28 PM

Posted 12 May 2012 - 02:33 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 May 2012 - 02:33 PM
No, upam, da ima Špar ta jogurt, drugače ga bom morala na zalogo kupit v Leclercu.
Jaz imam pa rajši Špar kot Mercator. Sam,sej to je logično. Kdor koli je prisiljen it v kisovški Mercator več kot enkrat tedensko, ne mara Mercatorja....
Posted 12 May 2012 - 04:16 PM
Glede peciva in sladkarij je po internetu polno receptov. Staša Grom &co. ima na fb in na potralu od Maxximuma KLIK celo slike kar sama naredi oz. speče. Najboljše, da si narediš seznam kaj bi rada kupila in ga shraniš za vsakič, ko boš šla v trgovino. Jaz imam vedno na zalogi npr. jajca, meso, kokosovo maslo, skuto, zelenjavo, tuno v konzervi, semena itd. Kar si zaželim ostalega kupim naknadno.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 12 May 2012 - 06:37 PM
Hvala za nasvete

Posted 13 May 2012 - 10:45 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 13 May 2012 - 11:22 PM
Oo, s krajem Kisovec sem imela pa dva tedna nazaj opravkaSuper. To mam potem vse na kupu.
Ja, a ni ta Mercator v Kisovcu cela groza?

Jaz sem se med hujšanjem založila z jogurti (tiste s čim manj sladkorja, oz. nasploh OH), testenine sem jedla zgolj polnozrnate, kruha sem se izogibala, če sem ga pa že jedla, sem šla kar k mlinarju po polnozrnato pirino moko, zjutraj sem dan začela z raznimi oreščki (orehi, mandlji, lešniki, ipd.), ki vsebujejo nenasičene maščobe - te nasitijo in hkrati pospešijo prebavo, vedno sem imela na zalogi korenje in podobno, če me je napadla lakota, da sem to grizla namesto kakšne čokolade ali česa podobnega. Pa jedla sem bolj pusto hrano (čimmanj olja, če pa že, čimveč surovega, recimo na solati).
Če ti to kaj pomaga...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users