Posted 07 December 2005 - 01:38 AM
.
Ja, ej, res, še enkrat hvala lepa. Jaz bi res gnile pojedla.

Meni so precej boljši, kot oni navadni - predvsem zato, ker niso tako sladki in ker ni toliko pockarije z njimi (elegantno se jih olupi in nareže na kockice in pika in to je to). Okus je skoraj identičen (z rahlimi odstopanji, človek bi celo rekel, da gre začutiti vanilijo), ampak, kot sem rekla, niso tako sladki. Meni so super in je to zaj moja prava pravcata obsesija!

Sem si jih danes 5 spet kupla!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>