Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1781 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2009 - 06:13 PM

Jz sm pa kr ene parkrat uletela k sta sexala od fanta sestra pa njen tip hahah.
1x je pa moj fotr uletu v moju sobo, k sva bla lih nekje vmes, in ne vem a je bil tok šokiran al ni dojel, in je ene 5x ( majke mi ) vprašu če bo kdo jedu jogurt
a bo ker jogurt?
ja ne, nauma
a res ne?
ne, ne
ja, tak sadn je
ne, ne, ne bova, no.
aja, no, če bosta povejta

wtf, če bova, si ga bova šla vzet, lol, butl.gif

nincha, a ti je dala kavč al postlo?
a se spomnš, kako je potekal, k si k njej vstopala, hahahhah?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1782 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 06:16 PM

Jogurt lol1.gif

Kavč biggrin.gif In ne, nimam pojma. Še to kar se spomnm, bi blo boljš, da se nebi down.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1783 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 December 2009 - 06:18 PM

se pardoniram za mojo širno nevednost o tem, da nisi mela nikogar doma. :oops:hura za faca sosedo torej! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1784 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 December 2009 - 11:53 PM

o fak nincha... laugh.gif laugh.gif ti si smešna tongue.gif

midva sva enkrat seksala pr njem doma u njegovi sobi. njegova mat je šla s psom na sprehod in ko sta pršla nazaj, pes pride do sobe, odpre vrata (ja sam jih je odpru wacko.gif ) in skor skoč na postlo. js sm sam čakala kdaj bo pršla mat. no pol se je pes spoku dol, js pa naga šla zapret vrate, pa upala da je meu tamau brat od fanta zaprte vrate od rač. sobe biggrin.gif

se mi je pa parkrat zgodil , dasta moj brat pa njegova punca pršla domou iz kake fešte, pa se pjana navalila v postlo, pustila odprte vrate, ob kake 3 zjutri me zbudila, ker se je itak vse slišal (njeno jamranje, butanje postle ob steno)... sm sam pršla pa zaloputnla vrata, pol sta pa pomoje pogruntala d morta bit bol tiho...
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1785 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 December 2009 - 11:31 AM

QUOTE(ora @ 27. 12. 2009 - 13:54) View Post

Kaj se vam zdej smejem in upam, da se mi nič takega ne zgodi. laugh.gif

Ahahahaha, jaaaaa laugh.gif

Nasmejala sm se Ninchi, Ani, Lo-Fi (o šit, tisto glede telefona laugh.gif ),...

QUOTE(rea @ 27. 12. 2009 - 18:13) View Post

a bo ker jogurt?
ja ne, nauma
a res ne?
ne, ne
ja, tak sadn je
ne, ne, ne bova, no.
aja, no, če bosta povejta

Hahahahaahahaha. Rea laugh.gif thumbup.gif

Mene pa bivšega tipa je enkrat zalotu njegov dedi, mene je blo tok sram, da sm skor umrla oops.gif , enkrat naju je moj brat nekje na sredi, z zdejšnjim fantom sva pa ene parkrat prišla pijana iz žurke in seksala, njegova starša mata pa nasproti spalnico, dvomim, da sva bila neki ful tiho. Zjutraj, ko sem bila pri njih na zajtrku, me ej blo tok sram, pa čeprav sploh ne vem, če sta slišala...
(drugač se pa midva tudi ne zaklepava, ups)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1786 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 December 2009 - 12:12 PM

Midva se pa vedno zakleneva, ker ima moška populacija v družini grdo navado, da kr vdrejo v sobo (pa smo se že milijonkrat skregal zarad tega). No in enkrat je blo podobno. S fantom glih seksava, in bam se brat zaletel z vso močjo v vrata, ker ni vedel da sva zaklenjena in potem se je začel pizdit name zakaj imam zaklenjeno, js pa njemu nazaj in kaj hudiča hoče. Ja no, hotu nama je jagode dat biggrin.gif Sm rekla naj da pred vrata, potem pa ko je odšel, sva hitr vzela jagode in....
  • 0

#1787 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 December 2009 - 12:18 PM

Pr nas sploh nima noben ključa za sobo zaklenit, je mat vse ključe, vključno od kopalnice pobrala že nevemkdaj.
  • 0

#1788 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2009 - 01:06 PM

Meni bi se utrgalo brez ključev ohmy.gif . Kopalnico in wc zmeri zaklenem, pa sobo tud skor zmeri, k je P pri meni.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1789 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 December 2009 - 01:24 PM

hhaha mi mam tut ključe, sam mami zmer potrka ko sva not. pr njegovih pa nimajo nikjer niti v kopalnci ključa!!! js enkrt pridm k fantu domov iz fitnesa, pa sva bla sam jst pa njegov brat doma, pa je reku tmau da bo šou nekam ven. pa js rečem no ok, grem se jst tuširat. in se lepo slečem pa to, pa pride nazaj, če lah neki uzame iz kopalnce. se zavijm u brisačo, pa uzame uno. in pol čez 5 min grem js pod tuš (majo unga prozornga, sam se ne vid čist vse no) in pol tamau potrka pa reče da je mobi u kopalnci pozabu, pa pros če lah uzame. se začnem režat, sm mu rekla da ja ni panike. tamau odpre vrate, v isti sekundi je biu že zuni tongue.gif hehe

pa enkrat je meu mali rojsn dan, pa je tak zardeu k sm mu dala lupčka^^
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1790 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2009 - 02:55 PM

Kok ste to domači smile.gif . Jst si ne predstavljam, da bi prišla k Pju, bila sama tam, se tuširala vmes ... huh.gif smile.gif. Pa pri njih tud nimajo ključev, niti v kopalnici.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 28 December 2009 - 03:50 PM

V petek...za božič je šel moj fant ven. Z avtom, ki je moj oz. napisan na mojo mami.
Ko sem ga klicala prvič, je reku, da je že na poti domov. Potem je vmes nekako zaglavil nekje in ko sem drugič klicala, sem takoj slišala, da ni več sposoben vozit. Zato sem vprašala s kom je zunaj, hvala bogu je povedal, tko da sem tega njegovega prijatelja klicala in mi je bilo jasno, da je bolj sposoben peljat, zato sem ga prosila, če mi pripeljejo avto, pa jih potem peljem nazaj.
Trajal je sicer sto let, da so prišli, vmes sem 10 krat znorela po telefonu...sam so prišli živi in zdravi s celim avtom.
Jaz hočem vzet ključe, da jih peljem nazaj...moj fant jih ne da. Iz inata...jebem mu ta bosanski inat. Njegov prijatelj se je zaradi mene skoraj stepel z njim za tiste moje ključe, oz. se mu je pustil dvakrat udarit, ko sta se prerivala, brez, da bi ga nazaj poču...pač zaradi mene in tretjega frenda, ki mu je govoril, naj samo ključe vzame.
Končno mu vzmamemo ključe, jaz sem nagnala fanta domov, in sem BUDALA v pižami, samo plašč čez, pa brez dokumentov peljala ta dva prijatelja nazaj v mesto.
Vmes smo poštuderali, da je ta frend, ki se je z njim ruvu za ključe zgubil telefon, tako da je od mojega fanta mami, ki živi zraven naju, ponoči iskala tisti telefon, medtem, ko sem jaz klicala in ga našla, hvala bogu.
Peljemo nazaj po telefon, naenkrat za mano marica...uno didl didl...fak. Ustavim...pa kokar sem butasta, sem se hotela še odvezat pa ven stopit, kar je baje strogo odsvetovano naredit. Dobro da me je ta frend zagrabil pa nazaj pripel.
Odprem okno, on naj dam dokumente...jaz ..nimam jih. Gospod u pižami sem, nujno sem morala it blablabla. Dejte preverit prosim, pa boste vidli, da imam izpit.
On pa...jaz lahko preverim godpodična ta in ta, ampak kako naj jaz vem, da vi ste ta in ta gospodična sploh?
In kaj je bilo tako nujnega, da ste šli od doma brez dokumentov in v pižami?
Sem povedala (nekako) po resnici...pač šla sem po avto, ker se je fant napil in ni sposoben peljat, pa je bolje, da peljem jaz..trezna.
Potem sem ga pa prosila, naj pokliče svojega kolega (družinski prijatelj, policaj), da mu bo on potrdil, kdo sem, pa da imam izpit.
In je rekel...saj je dobro. Varno vožnjo naprej.
In so me spustili...brez problemov.
Faak, sem bla čist fertik...ondva pa vsa navdušena...kao ej, kaj ti je poratal...kaka šarmerka si blabla...
Sam tresla sem se.
V glavnem...ne ponoč odhajat od doma z avtom v pižami in brez izpita!!!! (razen, če nimate vez pri policiji tongue.gif ...mah kje, lahk bi me npr. ljubljanska prometna ustavila, ker včasih ustavljajo tu pri nas...potem mi živ bog ne bi pomagu cry.gif )
Temu frendu sem bila pa tok hvaležna, da sem mu obljubila seks oops.gif (hec smile.gif )
  • 0

#1792 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26188 posts

Posted 28 December 2009 - 03:53 PM

pri nas smo totalno domači.... Nikjer nobenih ključev, brez panike se goli sprehajamo po stanovanju... no biggie...
  • 0

#1793 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18573 posts

Posted 28 December 2009 - 03:57 PM

hmm.gif Če prav premislim, je Nincha ravnala nadvse trezno. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1794 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86866 posts

Posted 28 December 2009 - 04:01 PM

^^Pri nas tut. No, jaz naga ne hodim, v perilu pa. Enkrat je edino foter od bivšega uletel v kopalnico pri njih, ko sem se tuširala (pizda, a ne slišiš vode tečt rolleyes.gif ). Je pač za hip okamenel, in se odstranil, meni je blo pa res nerodno.

Glede prostora za akcijo je pa zgleda pri večini problem. ˘-˘

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1795 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2009 - 04:09 PM

Mi se tudi ne zaklepamo, edino v kopalnici imamo ključ, pa se zaklenem, če vem, da imamo trenutno obiske ali kaj, pa da bi mi uletel, medtem ko bi se tuširala. Nagi ravno ne hodimo, se pa brat sprehaja okoli v gatah - jaz nimam več postave za to, da bi se sprehajala okoli zgolj v spodnjem perilu, vedno se zakamufliram. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1796 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 December 2009 - 04:13 PM

YUMMY. biggrin.gif
  • 0

#1797 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2009 - 04:49 PM

Ajde tiho tam. laugh.gif Upam, da ga danes zvečer ne bo doma, da bom lahko šla v njegovo posteljo gledat tv, haha. Ko pa je tako velikaaaaa.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1798 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 28 December 2009 - 05:15 PM

QUOTE(Sinnaia @ 28. 12. 2009 - 12:18) View Post

Pr nas sploh nima noben ključa za sobo zaklenit, je mat vse ključe, vključno od kopalnice pobrala že nevemkdaj.
Pri nas je enako. Pa sicer se tud pri nas šetamo po stanovanju v spodnjem perilu.
  • 0

#1799 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts

Posted 28 December 2009 - 05:47 PM

QUOTE(Errol @ 28. 12. 2009 - 15:57) View Post

hmm.gif Če prav premislim, je Nincha ravnala nadvse trezno. laugh.gif

laugh.gif haha. Pri nas doma se ne zaklepamo nikamor, pač ve mati, da če sva v sobi nima kej noter hodiv, v kopalnici smo pa itak vsi smile.gif . Se pač ne skrivam ne pred fantom ne pred mami, tako da je včasih ful komičo ko se jaz tuširam, mami se šminka pa pride še T noter pogledat če bom kmalu laugh.gif
  • 0

#1800 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2009 - 06:15 PM

Pri naju je pač tak - če sma pri fantu, potem itak ni panike, ker imata on in njegova sestra del stanovanja čisto za sebe - svoja vrata, predprostor, kopalnico, wc, pa vsak svojo sobo .. tak da ni panike, da bi starši noter vleteli (se pa baje vse sliši laugh.gif ).
Pri meni pa je pač druga pesem, ker imam sobo tak, da se VSE ampak res VSE sliši dol tak da ni šanse, da bi seksala pri meni.
Je pa blo za crknit smešno, ko je bil fant zadnjič pri meni in mene mama iz pritličja kliče po mobitelu, če boma kaj jedla laugh.gif midva sma bla pa pač v moji sobi, v prvem nadstropju.
Jaz sem skoraj umrla od smeha. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users