V petek...za božič je šel moj fant ven. Z avtom, ki je moj oz. napisan na mojo mami.
Ko sem ga klicala prvič, je reku, da je že na poti domov. Potem je vmes nekako zaglavil nekje in ko sem drugič klicala, sem takoj slišala, da ni več sposoben vozit. Zato sem vprašala s kom je zunaj, hvala bogu je povedal, tko da sem tega njegovega prijatelja klicala in mi je bilo jasno, da je bolj sposoben peljat, zato sem ga prosila, če mi pripeljejo avto, pa jih potem peljem nazaj.
Trajal je sicer sto let, da so prišli, vmes sem 10 krat znorela po telefonu...sam so prišli živi in zdravi s celim avtom.
Jaz hočem vzet ključe, da jih peljem nazaj...moj fant jih ne da. Iz inata...jebem mu ta bosanski inat. Njegov prijatelj se je zaradi mene skoraj stepel z njim za tiste moje ključe, oz. se mu je pustil dvakrat udarit, ko sta se prerivala, brez, da bi ga nazaj poču...pač zaradi mene in tretjega frenda, ki mu je govoril, naj samo ključe vzame.
Končno mu vzmamemo ključe, jaz sem nagnala fanta domov, in sem BUDALA v pižami, samo plašč čez, pa brez dokumentov peljala ta dva prijatelja nazaj v mesto.
Vmes smo poštuderali, da je ta frend, ki se je z njim ruvu za ključe zgubil telefon, tako da je od mojega fanta mami, ki živi zraven naju, ponoči iskala tisti telefon, medtem, ko sem jaz klicala in ga našla, hvala bogu.
Peljemo nazaj po telefon, naenkrat za mano marica...uno didl didl...fak. Ustavim...pa kokar sem butasta, sem se hotela še odvezat pa ven stopit, kar je baje strogo odsvetovano naredit. Dobro da me je ta frend zagrabil pa nazaj pripel.
Odprem okno, on naj dam dokumente...jaz ..nimam jih. Gospod u pižami sem, nujno sem morala it blablabla. Dejte preverit prosim, pa boste vidli, da imam izpit.
On pa...jaz lahko preverim godpodična ta in ta, ampak kako naj jaz vem, da vi ste ta in ta gospodična sploh?
In kaj je bilo tako nujnega, da ste šli od doma brez dokumentov in v pižami?
Sem povedala (nekako) po resnici...pač šla sem po avto, ker se je fant napil in ni sposoben peljat, pa je bolje, da peljem jaz..trezna.
Potem sem ga pa prosila, naj pokliče svojega kolega (družinski prijatelj, policaj), da mu bo on potrdil, kdo sem, pa da imam izpit.
In je rekel...saj je dobro. Varno vožnjo naprej.
In so me spustili...brez problemov.
Faak, sem bla čist fertik...ondva pa vsa navdušena...kao ej, kaj ti je poratal...kaka šarmerka si blabla...
Sam tresla sem se.
V glavnem...ne ponoč odhajat od doma z avtom v pižami in brez izpita!!!! (razen, če nimate vez pri policiji

...mah kje, lahk bi me npr. ljubljanska prometna ustavila, ker včasih ustavljajo tu pri nas...potem mi živ bog ne bi pomagu

)
Temu frendu sem bila pa tok hvaležna, da sem mu obljubila seks

(hec

)