piercing
Posted 08 January 2007 - 08:15 PM

Posted 08 January 2007 - 08:30 PM
Posted 09 January 2007 - 10:51 AM
Posted 09 January 2007 - 11:08 AM
Posted 09 January 2007 - 01:31 PM
No takole slike umikam, ter naproščam moderatorja če je možno da izbriše še one slike ki so ostale ob citiranju mojih postov. Nisem pričakovala da bodo stvar konflikta, pa so nažalost bile. Nočem da me sodite po zunanjosti zato, tukaj ste nažalost še premalo zrei zato nima smisla, da slike ostanejo objavljene
U primeru da moderatorka usliši mojo prošnjo, se ji že v naprej zahvaljujem

. Ubistvu sm se kar pazila kako bo celota zgledala, kdor me je videl v živo je vedno pohvalil komozicijo pircov.
Lejte vaša osebna mnenja o količino pircov me ne zanimajo. Če bi se obrmenjevala z tem kaj drugi menijo, nebi bila taka kot sm, tako da se bednih komentarjev ala "FUJ" prosim zadržite.
Tole sm postala tistim ki se nameravjao pirsat v vednost da prebadanje ni tako komplicirano ter grozno kot se zdi.
Sama ne maram žens ki se oblačijo kot vse duge, takih pa je nažalost mnogo, niti ne maram žensk ki se obdajajo z goro zlata (prstančki verižice........) pa nobeni od njih nisem v lajfu zatežila zaradi videza.
Komentiranje kakšen kdo je, je plod kmečkega razmišljanja ala bodimo vse kot npr. Paris Hilton, tega pa ne odobravam.

Vsem odprto mislečim pa se zahvaljujem za pohvale, sicer nisem hotla prilepit slike zaradi želje po hvali temveč zaradi že zgoraj navedena vzroka.
Lp
Sej se ni FUL gnojilo...sam na uhančku se je mal (ampak res mal) izcedka nabral. Ker če bi blo bolj kritično, bi šla takoj dohtarju.
Poglej ta izcedek je bil nekaj čisto normalnega, popek je občutljivo mesto, saj se uhan non stop premika (sedenje, vstajanje, prepogibaje.......). Izcedek se lahko cedi od 1-4 mesece. Čisto odvisno kako hitro se rana celi, ubistvu je izcedek zdrava zadeva saj se s tem ranica čisti in odvaja bakterije ki se nabirajo okoli.
Posted 09 January 2007 - 01:54 PM
Posted 09 January 2007 - 02:16 PM
Delala sm jih pa tako da sm vzela dve različni debelini šivank, jih prekuhala v vreli vodi ter namočila v alkohol.
Potem sm razkužila uhan, roke ter kožo, prebodla najprej z ozko šivanko, počakala nekaj minut da šok mine potem pa nadaljevala z drugo šivanko. Je pa res da mene to tudi malo ne boli, nisem ravno občutljive sorte. Tudi tetoviranje me ni bolelo.
Edino napaka ki sm jo pri prvem uhanu naredila, je bila uporaba 70% alkohola za izpiranje rane, takrat še nisem vedela da alko luknjo žge in ta se posledično ne celi tako hitro. Po prebiranju čtiva na to temo in nabiranu iformacij v studijih, pa sm vse druge luknjice takoj začela spirati z solno raztopino. Seveda sm redno izpirala in mazala z TANKIM slojem Beapanthena Plus, ta rano dezinficira ter celi. Po izkušnjah kolega naj bi bila tudi domača Ognjičeva krema uredu.
Nikoli si nisem pudrala predelov okoli pirca ali jih mazala z kako drugo kremo, in res nisem imela nobenih zapletov. Ko sm si dala v studiu delat onega na obrvi pa se mi je kar dolgo celil, dostikrat sm ga zatrgala z glavnikom, na tem predelu pa se nabira tudi umazanij iz las ter znoj. Z pravo oskrbo se je vse uredilo.
Je pa tako da sm o teh stvareh res dobro pučena, saj v prihodnosti nameravam odpreti svoj frizerski&piearcing studio. Ne priporočam pa ljudem ki o tem ne vedo dosti, da to sami izvajajo doma.
Posted 09 January 2007 - 06:05 PM
Praviš, da ne težiš zaradi izgleda, ko pa nekdo reče nekaj, kar ti ni všeč, je pa to takoj plod kmečkega razmišljanja (p.s.: verjetno je marskikateri kmet pametnejši kot ti in jaz in pol foruma).
Če bi prebrala celo ali pa vsaj večino teme, bi videla, da smo to že dale skoz (ugotovile, da piercanje ni nč groznega).
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 06:50 PM
Mislim, da se ne bi tko obremenjevala s tem, če bi ti blo res vseeno. Sem precej odprta glede piercanja (imam tud sama 3 pierce), mi je pa nagravžno, da si naštopaš 18 uhanov in vse na obraz.
Praviš, da ne težiš zaradi izgleda, ko pa nekdo reče nekaj, kar ti ni všeč, je pa to takoj plod kmečkega razmišljanja (p.s.: verjetno je marskikateri kmet pametnejši kot ti in jaz in pol foruma).
Jst se čisto nič ne obremenjujem, imam pa pravico do svojega mnenja o takih komentarjih, pravtako kot jo imaš ti.
Odobravam vsako komentiranje ki je na spoštljivem nivoju. Komentarji ala nagravžno....fuj.... pa so po mojem pod vsakim nivojem in odražajo nezrelost ter zaprtost.
Trdiš da si odprta pa si s svojo napadalnostjo dokazala ravno nasprotno

Če bi prebrala celo ali pa vsaj večino teme, bi videla, da smo to že dale skoz (ugotovile, da piercanje ni nč groznega).
Aha in potemtakem jst nimam pravice podati še svojih izkušenj.....ali kako?
Posted 09 January 2007 - 07:00 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 07:19 PM
...se pravi, ko si daš 1x uhan u popek se ti luknca pozna celo živlenje.

Napačna in formacija.
V primeru da imaš uhan dlje časa, se ti celjenje zavleče do 4leta in več. Kot vemo se koža regenerira tako da brazgotina s časom ni več opazna.
Celjenje luknjic narejenih v sluznico, naprimenr nos, ustnica ter jezik pa poteka veliko hitrejše. Npr. če bi uhan v ustnici vzela vn preden greš spat, boš morala na notranji strani ustnice torej na sluznici, zjautraj spet prebosti tkivo.
Posted 09 January 2007 - 07:25 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 09 January 2007 - 07:25 PM
Se spomnim svojega komentarja, ko sm izrazila mnenje, glede tankih ustnic in sem bila napadena iz vseh strani(pa to je blo čist tko, btw, ni letelo na nobeno fotko alpa kej). In to, da nekomu ki prilepi fotko napišeš "FUJ!"-prvo kar mi je prišlo "na pamet" -"Na čem si ti?"
Kaj maš od tega, da si tej-po parih postih sodeč zelo fajni dečvi

Tudi meni velikokrat(predvidevam da nisem edina) niso marsikatere nalimane ustnice in MU-ji všeč, pa se enostavno vzdržim komentarjev.
Forum mi je sicer zelo všeč, mpak je nestrpen.
Ššiva, meni so tvoji pirsi zelo všeč, sploh pa te občudujem, ker najbrž večkrat naletiš na podobne izpade.
Sploh mi je blo pa bolano tisto, da si se konc koncev dala na forum...mislim, kaj?! Sepravi tudi vsakdo, ki zaslovi in se s tem posledično izpostavlja celemu svetu se lahko o njem piše karkoli?!Že sam tisk-pa je precej brutalen- ima določene meje do kam lahko gre.
Lp, N.

Posted 09 January 2007 - 07:57 PM
Jaz imam 'le' 2, enega v popku in drugega v nosu. Nisem pa imela z njima prav nobenih težav - še sama sem bila glede tega zelo presenečena.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 January 2007 - 08:02 PM
Če bi rekla fuj Jenni, bi se verjetno nasmejala. Tudi ššive nism hotla žalit (samo njene pirse sem komentirala), to je pa tud vse. Dost o tem od mene...ker enostavno ni vredno.
Aha, pa še to. Zanima me, Ššiva, kako izobrazbo imaš na tem področju?
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 08:22 PM
Če bi rekla fuj Jenni, bi se verjetno nasmejala. Tudi ššive nism hotla žalit (samo njene pirse sem komentirala), to je pa tud vse. Dost o tem od mene...ker enostavno ni vredno.
Punca ti resno nimaš vse poštimano v glavi, po tvojem izražanju sodeč pa si očitno ASOCIALNO BITJE.
Poduk: Beseda "FUJ" ima na večino ljudi negativen prizvok, in nemalokrat se ob komentiranju zunanjega videza, z besedami Nagravžno, Fuj...... ljudje počutijo užaljenega.
Ker ti starši tega očitno niso razjasnili, ti moram nžalost jst. Obup kam gre tale vzgoja.
Aha, pa še to. Zanima me, Ššiva, kako izobrazbo imaš na tem področju?
Aha in zakaj te to zanima........
Posted 09 January 2007 - 08:30 PM
Če si za to, da pustimo OT in sledimo temi...potem dejmo.
Za izobrazbo me pa zanima zato, ker si en čist laičen človek verjetno ne bi šel delat piercingov in ker si rekla, da bi rada v prihodnosti odprla svoj salon. Sklepam, da imaš nek tečaj oz. kakor koli se temu pač reče...
Tale John iz LJ ima baje neke hude listine iz tujih držav, pa Matija iz Celja (če ga kdo pozna) tudi ponosno razkazuje svoje papirje (na steni namreč). Jst sicer ne sprašujem glih (ko se grem piercat) koliko in od kod imajo teh potrdil, je pa fino da vidiš kakega - za boljši občutek.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 08:34 PM
ne vem, kako bi komentirala tvojo razlago asocialnosti, ker... enostavno nima veze z asocialnostjo. ampak dobr, to je že druga zgodba.
rekla si, da boš odprla salon. tudi mene zanima, kakšno izobrazbo imaš s tega področja. sej.. najbrž morš met kej al lahk vsak pigzigmar, k se mu to zdi fino, dela take delikatne stvari?
in upam, da ne bo kaka preveč navdušena punca kle dobila idej, da bi sama to delala doma.
Posted 09 January 2007 - 08:37 PM
Tole s piercingi bi pa znalo biti prav tako riskantno, če ne še bolj.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users