Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1781 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 25 August 2008 - 11:55 AM

Jaz sem tudi navdušena nad Fresh Farmacy, edini minus mi predstavlja dejstvo da zelo peče če zaide v oči, tako ni za odstranjevanje mejkapa. Meni zdaj poleti zelo ustreza, saj imam izjemno mastno kožo, za pozimi se bojim, da bi preveč izsuševal. Sama mam sicer tamali kos v posodici od TBS-jevega BB, brat pa ima večji kos v posodi od Gliss-Kurjeve maske biggrin.gif .

Moram pa izrazit moje navdušenje na The Big Calm želejem za tuširanje. Zgleda sicer skrajno neugledno v tisti plastični posodici, tudi vonj ko je v posodici je daleč od tega kot se razvije med tuširanjem. V posodici diši tako umetno kokosno še kar prijetno, pod tušem pa se razvije v fantastičen kokosno-ananasat vonj, čisto po pina coladi, na trenutke diši celo po enih čugimijih, zelo sladko. Jaz si kar odtrgam en košček in ga uporabim kot milo, se zadovoljivo peni, sicer pade kakšen mikrometerski košček na tla, ampak ni panike. Skratka meni je všeč.

Love Lettuce je pa postala moja najljubša čistilna maska. Maš res občutek, da ti potegne vso umazanijo iz por, razmasti in po njej sploh ne rabim ničesar. Diši zelo prijetno zeliščno, mentolasto, na koži se pa po 3 minut posuši tako da komaj premikaš obraz biggrin.gif , ampak meni ne moti.
  • 0

#1782 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 25 August 2008 - 05:31 PM

Danes sem kupila LL masko, Rehab šampon in Lemslim(al kako?) krema za tuširanje. Kako se tole zadnje uporablja? Tako, zanimivo konsistenco ima.
Zjutraj pa sem se tuširala z enim Lush milom(nevem kaj je zaen, sem stran vrgla...tak oranžen je, pa po tropskem sadju diši) in s Tigi Superstar šamponom. No, vonja sta se tko nekak zmešala, da je vn prišel isti vonj kot bruhanje. Čudovit začetek dneva! tongue.gif
Sem pa prišla v Lush in so imeli polne roke dela...mi je blo prav všeč, res so manj popadalne, potem mi je pomagala pa še super prijazna je bla. Me je pa prepričevala, da naj vzamem tisto ploščico za v tush, kao aromaterapija...I call it bullshit!
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1783 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 25 August 2008 - 09:14 PM

Ojoj. Sicer ne vem če je bilo o tem že govora, ma vseeno. SFTS se ne bo naročal, dokler ne bodo spremenili sestave kreme. Prodajalka mi je rekla, da so morali zaradi pokvarjenih krem pošiljati cele serije nazaj sad.gif.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1784 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 August 2008 - 11:05 AM

adejno...mi lahko nekdo odgovori kako se uporablja ta Lemslim zadeva? Vem da jo je mela Ančka Pomarančka za mozolje in pikcke na rokah. Ato lahko za obraz uporablam? Kako nej uporabljam no??Anyone?
  • 0

#1785 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 August 2008 - 11:10 AM

uporabljaš kot navadno milo, vendar paziš, da ti ne spolzi med prsti. mal zna bit pocasto...
  • 0

#1786 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 August 2008 - 11:39 AM

ok, hvala.
Kolk časa pa morm met to gor?
  • 0

#1787 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 August 2008 - 11:41 AM

jst sem se samo umila s tem...nič nisem gor puščala...
  • 0

#1788 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 August 2008 - 02:28 PM

Jaz sem pa včeraj kupila Angels on bare skin, pa mi je totalno zanič. Glina je pretrda in se komaj kaj razmaže in imam občutek, da nič ne očisti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1789 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 August 2008 - 03:28 PM

A pa bi blo zelo narobe, če bi tole Love Lettuce masko uporabljala vsak dan? Zej da nardim eno kuro, 1 tedn. Rekla mi je sicer na 2 dni, ampak jaz bi vsak dan.
Ančka, si ti to tudi za obraz uporabla? Al samo za telo? A je preagresivno? Pa teh pikc prou nimaš več al kako? Al morš to skos uporabljat al se ti je prou pozdravl? Vem, ful enih vprašanj. smile.gif
  • 0

#1790 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 26 August 2008 - 03:47 PM

Zakaj pa bi bilo narobe, če vsak dan...saj nima agresivnih snovi notri. Samo verjetno ne bo nič večjega učinka, kot bi bilo na 2-3 dni. Jaz uporabljam sedaj Mask of magnaminty vsak dan, pa nimam nobenih zadržkov, meni pač paše, ker imam tako kožo.
  • 0

#1791 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 27 August 2008 - 02:56 PM

Vem, da se je o tem že pisalo ampak res ne najdem cry.gif Kolikšen je rok trajanja pri maskah in koliko časa so še vseeno dobre, če so v hladilniku?
  • 0
We must let go to live on.

#1792 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 27 August 2008 - 07:21 PM

Ponavadi je rok trajanja označen na mazka. Moj trenutno je cca. 2 meseca, traja mi pa še najmanj 2-3 tedne po datumu.
  • 0

#1793 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 27 August 2008 - 07:28 PM

Dobro potem si lahko naredim malce zaloge ker nisem tako pogosto v Lj tongue.gif . Hvala ti!
  • 0

#1794 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 August 2008 - 07:31 PM

QUOTE(Sanies @ 26. 8. 2008 - 16:28) View Post
A pa bi blo zelo narobe, če bi tole Love Lettuce masko uporabljala vsak dan? Zej da nardim eno kuro, 1 tedn. Rekla mi je sicer na 2 dni, ampak jaz bi vsak dan.
Ančka, si ti to tudi za obraz uporabla? Al samo za telo? A je preagresivno? Pa teh pikc prou nimaš več al kako? Al morš to skos uporabljat al se ti je prou pozdravl? Vem, ful enih vprašanj. smile.gif

Za Love lettuce mi je rekla takole: 2x na teden in ne več!!! (za vmes sem vzela neki Crash coarse...al neki podobnega.. - 3x na teden - še vedno čistilna, vendar tudi hranilna in "pomirjevalna")

Za Lemslip: jaz sem samo ene parkrat uporabila (2 ali 3x) in potem nikoli več nisem rabila.

• 0

#1795 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 27 August 2008 - 08:23 PM

QUOTE(Izgubljena @ 25. 8. 2008 - 22:14) View Post

Ojoj. Sicer ne vem če je bilo o tem že govora, ma vseeno. SFTS se ne bo naročal, dokler ne bodo spremenili sestave kreme. Prodajalka mi je rekla, da so morali zaradi pokvarjenih krem pošiljati cele serije nazaj sad.gif.

A, zato ga niso imeli prejšnji teden. sad.gif razočarana, saj sem se totalno zagrela zanj po prebiranu ocen.
A ve kdo kakšno alternativo zanj (ne lush)?
  • 0

#1796 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 28 August 2008 - 01:50 PM

Rok uporabe je do 10. septembra, masko vseskozi hranim v hladilniku, pa ima že nekam sumljiv vonj... prav smrdi mi, kar mi pa prej seveda ni. Bom poskusila čimprej porabit.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1797 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2008 - 01:59 PM

QUOTE(celia @ 27. 8. 2008 - 21:23) View Post

A, zato ga niso imeli prejšnji teden. sad.gif razočarana, saj sem se totalno zagrela zanj po prebiranu ocen.
A ve kdo kakšno alternativo zanj (ne lush)?
Za prijatelja, ki je prej uporabljal SFTS sem vzela Dream cream (KLIK). Bil je zelo zadovoljen.
Kremi sta po sestavi več ali manj isti, le po vonju se razlikujeta.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1798 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 28 August 2008 - 02:02 PM

Meni Dream Cream smrdi za kozlat, koža je pa krasna.
  • 0

#1799 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 August 2008 - 02:03 PM

Njemu diši dooooooooooosti bolj kot SFTS. Meni je tudi všeč tongue.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1800 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 28 August 2008 - 04:22 PM

Sem bila v Lushu in niso imeli Love lettuce maske cry.gif Je rekla prodajalka da jih dobijo naslednji teden...Nimam sreče. Pa vzela sem še American cream v 500g embalaži se mi zdi da se dokaj splača glede na to da je komaj 5€ dražji od 250g embalaže smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users