Copilot imaš med IT storitvami za zaposlene 😁
Glede na to, kje delam, bi res lahko malo več vedela o teh zadevah.![]()

Obdarovanje
Posted 30 September 2024 - 07:49 PM
Posted 01 October 2024 - 10:12 AM
Kje se pa dobi? Na intranetu iskalnik ne najde.
Jaz sicer še Sharepointa ne maram uporabljati, ful mi gre na živce.
Posted 10 December 2024 - 10:26 PM
Kakšna robotika in lego kocke niso zanj, igrice za PlayStation iz principa ne kupim, gledala sem kakšne karte samo to in kake druge igre bo pomojem vrgel v kot in bo tam ostalo...
Dejansko sem na koncu gledala powerbank v Bigbangu :/
Posted 11 December 2024 - 08:45 AM
- ce rad bere mogoce uno knjigo o fantih, ki so spremenili svet
- kaksno knjigo o sahu, ce igra sah
Kaj sportnega - boksarska vreca/rokavice
- bone za gokart
- vstopnice za kino/woop
Izhajam iz svojega otroka

Posted 11 December 2024 - 08:57 AM
Kino vstopnice so po navadi ena taka varna izbira Bi jih sama tudi več podarjala, če se mi ne bi bilo potrebno vozit v MB po njih
Posted 11 December 2024 - 08:57 AM
Ali pa starše povprašaš, kaj je aktualno.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 December 2024 - 10:34 AM
- woop/kino vstopnico
- Kakšna strateška družabna igra, če jih ima rad - Risk, Catan, Cludo.
- Naš je bil npr navdušen, ko smo kupili komplet za Poker (s plastičnimi žetončki, podlago in vsem) - je že full ljudi naučil igrat
(Jaz ju bom peljala v Woop na karting)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 December 2024 - 10:36 AM
Pa otroci teh let še radi dobivajo klasična darila? Ko sem bila jaz tako stara, sem bolj kot ne želela denar
Posted 11 December 2024 - 11:11 AM
Hb smo napredovali zdaj od kace, ker to ne bi pod tocko razno dovolila v hisi ampak navira ze 1 leto.
Pa zdaj za pocitnice moramo en dan spet na Bled med eksoticne zivali....
Pa en terarij ze ima, sicer z mesojedimi rastlinami.
Posted 11 December 2024 - 11:12 AM
Par najstnikov je v moževi familiji in imajo vsi ful specifične želje, tako da jaz bi tudi vprašala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2024 - 05:10 PM
Midva sva bila pred leti, ko je bil na tobačni in sva bila navdušena, tako da gremo za O.jev rojstni dan skupaj, sem ravno včeraj rezervirala.
Posted 11 December 2024 - 11:13 PM
Pa otroci teh let še radi dobivajo klasična darila? Ko sem bila jaz tako stara, sem bolj kot ne želela denar
Se strinjam z obema.Par najstnikov je v moževi familiji in imajo vsi ful specifične želje, tako da jaz bi tudi vprašala.
M. je 13, ima sicer rad denar, da si potem kupuje po svojih željah (nazadnje je naročil višje krmilo za skiro), zbiral je za kolo itd.. Po drugi strani je pa tudi “škatloman” in bi najraje videl, da bi se pod jelko svetilo 10 škatel zanj.
Klasične igrače, družabne igre, knjige, nič ga več ne zanima. K Legu se še spravi, samo imamo tega že toliko, da ne kupujem več. Od mene dobi letos dva darilna bona (Playstation, jbg, to si želi, Intersport, ker bi rad kopačke) in Lindt čokolado.
Kakšne tehnične zadeve bi še prišle v poštev (powerbank, slušalke, ja, bluetooth zvočnik, igričarska miška, tipkovnica).
Edit: spomnila sem še na kakšen del zimske/smučarske opreme (rokavice npr., če potrebuje), pa M. občasno podarim bon za toplice, ker rad vidi, da se greva kdaj razvajat v hotel/bazene.
Posted 12 December 2024 - 10:05 PM
Darilo pa zato mora dobiti ker pri nas božiček nosi na božični večer po večerji in imamo tri otroke, ki še verjamejo
Posted 13 December 2024 - 08:49 AM
jaz sem imela do letos tako, da za RD si lahko sama izbirata oz denar. Za Božička pa pač Božiček nosi in ju preseneti. Meni se je zdela fora, njuma pa tudi precej. Itak čez leto dobita skoraj vse, kar si želita.
Letos bosta pa prvič sama izbirala darilo.
Put A Kilt On It!
Posted 13 December 2024 - 12:53 PM
Jaz sem dobila namig, da so Alenka copati izpred dveh let počasi za v smeti in bi bili zelo veseli novih, tako da sem prav vesela, eno tuhtanje manj. Čeprav cena je pa kar, no.
Posted 17 December 2024 - 10:19 AM
Ali ima kdo idejo za 15€ za skrivnega božička. Nekaj vsaj približno uporabnega, če je pa zraven še za nasmejat, pa še toliko boljše
Put A Kilt On It!
Posted 17 December 2024 - 10:30 AM
Mi smo samo eno leto imeli to obdarovanj ev službi,sam le do 5€, tako da nimam neke pametne ideje. Jaz bi mogoče kupila termo skodelico oz flašo, ampak to ni smešno darilo, je pa uporabno
Jaz ne vem kaj E. kupit za skrivnega božička, ki ga imajo v razredu. Izvlekla je pa glih sošolca in budget je do 7€.
Posted 17 December 2024 - 10:46 AM
Posted 17 December 2024 - 10:48 AM
Mi imamo to od lani tako urejeno, da si naredimo wishlisto in potem od tam izberejo. Prej smo pa vprašali nekoga, ki je obdarovanca bolj poznal.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 December 2024 - 02:31 PM
sem na koncu tole naročila: Darilni set za moške - SAVE WATER DRINK WHISKY - Luniks.si
Put A Kilt On It!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users