Korona virus / Covid-19
Posted 24 June 2020 - 12:28 PM
Posted 24 June 2020 - 12:37 PM
recimo zato:
https://www.youtube....h?v=dXU6VjjLFsw
https://www.youtube....h?v=ct4IerL2FZc
Predstavljajta si samo, da imata masko na obrazu. Torej vse kar imata barve na nosu in licu, je na maski. In če maske ne odvržeš, ampak jo ponovno uporabiš, potem (razen če si _Planet_, ki se dotika samo vrvic ) 100% primeš okuženi del in se tako lahko okužiš.
Also - _M_: predstavljaj si, da si brez maske in nekdo, ki asimptomatsko preboleva Covid19 kihne poleg tebe. Dobrodošel Covid19 pri vas doma.
Posted 24 June 2020 - 12:42 PM
Posted 24 June 2020 - 12:44 PM
Saj jaz je tudi nimam nonstop gor...imam pa jo v vrtcu, trgovini, bencinski črpalki, pošti...
Kaj pa če jaz asimptomatsko prebolevam Covid19? S tem zaščitim druge.
Posted 24 June 2020 - 12:47 PM
Do kdaj pa mislite nosit masko?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2020 - 12:50 PM
Nimam pojma, ne razmišljam o tem, ker mi ni moteče. Dam jo gor, naredim tisti opravek in dam dol.
Posted 24 June 2020 - 12:51 PM
Posted 24 June 2020 - 01:12 PM
Nimam pojma, ne razmišljam o tem, ker mi ni moteče. Dam jo gor, naredim tisti opravek in dam dol.
Točno tako...a nekateri pa take Kristusove muke trpijo ob tem, da je tudi čudno 🙂
Običajne kirurške maske so namenjene za enkratno uporabo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 June 2020 - 01:21 PM
😌😂(razen če si _Planet_, ki se dotika samo vrvic
)
Glede nošenja enako kot Anch.
Posted 24 June 2020 - 01:26 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2020 - 02:16 PM
Ko bo pa kateri sonček šlatal nekaj, na kar je nekdo kihnil, in nato nesel v usta ter bog ne daj zbolel, bodo pa spet vsi drugi krivi, a ne. Če vam je že zase vseeno, pomislite malo na druge.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 June 2020 - 02:21 PM
Hjao tale korona cirkus bo sel v anale...
Obvezna v vseh zaprtih javnih prostorih.
Posted 24 June 2020 - 02:28 PM

― V. Van Gogh
Posted 24 June 2020 - 04:01 PM

Dobim pa po predolgem nosenju migreno, vcasih pa ze po par minutah. Tako da sem potem raje doma.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 June 2020 - 06:07 PM
Meni ni mucno nosit masko, debilno mi je. Najboljse, da jih vsi do smrti nosimo.
Še vedno nisem videla nekega argumenta, zakaj naj bi blo to debilno. Po tej logiki si je brezveze tud roke umivat in razkuževati. Predvidevam, da bo treba maske nositi dokler se bo večina ljudi obnašala kot da se korona ni zgodila.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 June 2020 - 06:10 PM
Posted 24 June 2020 - 06:14 PM
Prejle me je en tak razpizdo v Hoferju. Cakam na blagaji in se vedno drzim neko distanco, mi nebo nic vslo. In se za mank en goapod v zrelih letih postavi, itak cisti za rit oz moj vozek. In pol kakor hitro se je vrsta premaknila kar malo rinil v vozek da bi sla naprej. Pol sem zanalas se dlje cakala je ze rital in tisal stvari na tak. Ko mi je dopizdlo in sem nekaj rekla se je pa gladko tosota delal, kot da se to njega ne tiče.
[Napoleon]
Posted 24 June 2020 - 06:15 PM
Matilda, debilno se mi zdi predvsem zato, ker se nekateri obnašate, kot da bo korona kdaj izginila. Sicer sem pa že večkrat napisala svoje mnenje.
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2020 - 06:18 PM
Ko pa sem bila doma in je bil moj edini opravek z masko obisk trgovine, tudi mene ni pretirano obremenjevalo.
Posted 24 June 2020 - 06:30 PM
M, sem napisala že na prejšnji strani. Nekaterim je odveč roke umivat in se verjetno strinjamo, da so taki veliki packi, ampak argument za tako početje je pa enak.
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users