Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1781 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 11:02 AM

Jst pa frizerjem glede barvanja ne zaupam več, ker k sm se prvič šla barvat na blond sm šla glih zato da se sama kao nebi kej zaj*. Pršla sm z njemu z edino prošnjo da nebom rumena, pa sem bla nakonc k kanarček. Zdej se barvam sama, edin občasno (do zdej 3x) mi je frizerka nardila par svetlo rjavih pramenov, da zgleda bolj naravno. Narastek si pa še vedno barvam s to Ice blonde in pride ven ful lepo, pa sploh se ne opazi prehoda med pobarvanim narastkom kjer ni pramenov pa spodnjim delom las.

Ojoj NR, kako pa to mislš potem spravt vn? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1782 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 June 2009 - 11:11 AM

Nincha, mislim da sva imeli isto, misliš ti tole blond od subrine?:
IPB Image
Ja, tud js ne zaupam frizerjem(barvala se nisem nikoli pri frizerjih ker jim ne zaupam) ko sem ji rekla(ene parkrat se mi je že to zgodilo) naj me postriže za 5 cm me je postrigla za 10 cm in me je skoraj kap ko sem to videla, mislim kaj jim ni jasno , če rečem pet je pet in ne dest, saj so moji lasje poleg tega ji bom jaz plačla in naj naredi tako kot hočem, pismo.

Bom z kakšnim čistilnim šamponom, saj bi šlo dol(če je kana šla bo tole tud biggrin.gif )
  • 0

#1783 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 11:16 AM

Ja to mislim ja. Men je res super barva, sploh ne razmišljam o tem da bi šla iskat kkšno drugo ker vem da bi bla spet rumena pa razočarana pa bi lasje zastonj trpel. Pa zdej hodm k moji frizerki ki se je na žalost preselila in dela zdej v laškem, in se voziva z mami vseen h njej- 2x sem šla drugam, pa obakrat so me zaj*, enkrat sem bila rumena drugič sem mu pa rekla nej me postriže DVA centimetra pa me je vsaj 15 (ne lažem!). Okej, sej so bli precej uničeni, sam useen nemorš tko. Za mojo frizerko pa vem da če ji bom rekla minimalno, največ 1cm me bo dejansko tko tut postrigla.
  • 0

After all this time?

Always.

#1784 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 08 June 2009 - 03:43 PM

Koliko časa pa zdrži barva?
Razmišljam, da bi se prvič v lajfu sama pobarvala, pa mi je oko padlo na tole Subrino.
Zanima me še, katere proizvode uporabljate kot dodatno nego za pobarvane lase - šampon, balzam in pa sredstva proti "rumenenju" barve. Slišala sem za Keune Silver šampon, pa nimam pojma, če je kaj resnice na tem... hmm.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1785 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 June 2009 - 04:11 PM

A ti bi šla na blond?
Kakšno pa imaš svojo barvo?

• 0

#1786 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 08 June 2009 - 06:23 PM

Pa kako to misliš zdrži? Jst se pobarvam ko mam pač narastek, po dolžini se pa nisem barvala že več kot eno leto pomojem (z izjemo parih svetlorjavih pramenov). Pa se mi ne zdijo moji lasje kej posebno rumeni in tut zdej ne uporabljam več nobenega šampona proti rumenenju biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1787 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 09 June 2009 - 10:13 AM

november.rain: Sem že tako blond, sam si jih še barvam pri frizerju na svetleje. Zdej je pa recesija udarla in nimam za frizerja, tako da se bom mogla doma pobatvat.

Nincha: Pod zdrži mislim to, da če ostane barva dolgo časa lepa. Ker meni se tudi blond po kakih dveh mesecih nekako spere, ni več tako svetla ampak začne kar moja natural barva ven sekat, tudi po dolžini in mi frizer vedno barva celotno dolžino. Dobra stran tega pa je, da nimam narastka :-)
Se kar malo bojim doma to pacat. Imam pa lase do ramen - ne vem, če bo ena škatlica dovolj?
  • 0

#1788 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 09 June 2009 - 02:48 PM

Meni se zdid a je barva kar lepa dolg časa. Jst si barvam narastek na 1-2 meseca, samo narastek vedno, pa se mi zdid a se vseen celotna barva ful osveži, cel komplet potem zgleda svetlejši, bolj blond, čeprou je samo narastek pobarvan. Jst se na tvoje mestu ne bi barvala po celotni dolžini- jst sem se v 3 mesecih trikrat in mi je dobesedno ubil lase. Bli so res grozni po tem. Pa če maš do ramen lase ti bo ena škatlca pomoje dost, jst jih mam skor do jošk pa mi je dost. No odvisno, za natastek je dost, sicer tut k sm se barvala po celi dolžini mi je blo dost, samo malo bolj sem mogla šparat smile.gif Mam pa jst ful redke lase, tko da hm.. hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1789 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 June 2009 - 03:09 PM

Men se zdi, da je količina barve, potrebne za eno barvanje, ful bolj odvisna od gostote, kot pa od dolžine. No, sej valda je tudi dolžina pomembna, ampak pomoje je gostota bolj. Jaz sem vedno porabla dve škatlici barve, pa če sem imela lase malenkost čez ramena ali pa čez sredino hrbta. Na konice jaz itak nisem nikol pacala nevem kake količine barve, okoli glave pa je pomembno, da je vse res 100% prekrito. Če nisi zihr, raje vzemi dve barvi, pa če boš na koncu rabla samo eno, boš pa pač drugo škatlico prišparala za naslednjič.

Nincha, meni se ne zdi, da imaš ful redke lase, ampak nekak povprečno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1790 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 10 June 2009 - 12:11 AM

Sem za vsak slučaj kupla kar dve škatlici, bomo vidli kolko bo dost.
Po celotni dolžini si pa hočem pobarvat zato, ker si prvič barvam lase sama doma in se bojim, da če si jih samo po vrhu glave, barva ne bo enakomerna. Sicer so konice res svetlejše, ampak ne vem... da ne bom šekasta pol. ohmy.gif
Pa tudi na škatlici piše, da se za prvo barvanje pobarva po celotni dolžini. Upam, da bo kul in si ne bom uničla las.
  • 0

#1791 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 10 June 2009 - 09:54 AM

QUOTE(DiLeMa @ 9. 6. 2009 - 16:09) View Post

Men se zdi, da je količina barve, potrebne za eno barvanje, ful bolj odvisna od gostote, kot pa od dolžine. No, sej valda je tudi dolžina pomembna, ampak pomoje je gostota bolj. Jaz sem vedno porabla dve škatlici barve, pa če sem imela lase malenkost čez ramena ali pa čez sredino hrbta. Na konice jaz itak nisem nikol pacala nevem kake količine barve, okoli glave pa je pomembno, da je vse res 100% prekrito. Če nisi zihr, raje vzemi dve barvi, pa če boš na koncu rabla samo eno, boš pa pač drugo škatlico prišparala za naslednjič.

S tem se tudi jaz strinjam. Si dajem preliv na lase pa jih imam trenuto stopnicasto postrizene malo nad rameni, imela sem jih pa tudi ze skoraj do sredine hrbta in sem vsakic porabila dve skatlici preliva. Enkrat eno in pol, drugic eno in 3/4 recimo. Ampak to zato, ker imam zelo goste in si moram nanesti veliko proizvoda, da pridem skoz pri lasiscu, konice niso problematicne, napacam in malo "pomesam" z roko po laseh pa je. smile.gif Enako je tudi pri pranju in susenju, imela sem lase skoraj do pasu pa so se enako casa susili kot sedaj, ko jih imam do ramen. Po dolzini so tako ali tako hitro suhi, pri glavi pa traja enako neglede na dolzino (susim na zraku, nikoli ne fenam).

Pipi upam, da bos zadovoljna z rezultatom! ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1792 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 June 2009 - 11:32 AM

Pipi, jaz sem se barvala tko, da sem najprej pobarvala narastek in pustila nekaj časa delovat, potem pa sem barvo razčesala do konic.
Se mi zdi brezveze met že od začetka na konicah barvo, ker ne rabijo tolk svetlitve kot narastek, ampak samo poenotenost barve.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1793 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 12 June 2009 - 08:26 AM

Danes me bo barval fant. Čakam že od srede, da bo mel čas, in si las nisem umila, ker na škatlici piše, da naj se barva na neumite lase.
Zdaj imam lase čisto mastne, upam, da to ni problem?
  • 0

#1794 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 June 2009 - 09:42 AM

Eni tud pretiravate biggrin.gif, ni problem, pomoje pa da navodila na škatlici pomenijo zgolj to, da naj lasje ne bi bili umiti isti dan, ampak kak dan prej pač.
Čeprav pri frizerju ti jih umijejo, pa pol dajo gor barvo, samo je verjetno dost specialna in bolje prime.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1795 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 13 June 2009 - 02:02 PM

Ja, sej zato sem čisto zmedena...
S fantom nama še vedno ni uspelo najt cajta za barvanje, tako da sem si včeraj umila lase, barvala si jih bom verjetno jutri. Hvala za vse nasvete!
  • 0

#1796 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 14 June 2009 - 05:21 PM

Eh, razočarana sem cry.gif Ta ledeno blond special je ratala specialno rumena! Konice so sicer bolj platinaste, ampak okrog glave....jooooj, rumeno blond, uno prow k se vidi da je grdo pobarvano. Kaj sem nardila narobe!!! Barvo sem mela gor uro in pol (na embalaži piše 40 min), pa še pod kapo in malo s fenom sem si grela, da bo res primlo, grrrrrrr evil.gif Jaz sem si grš kot prej, zdej sem uno prow umetno rumeno blond, najhuj kar lahko obstaja!

A bo to rumenilo šlo kej dol, bog pomagi kaj lahko nardim, da dobim lapo hladno blond? Pa nočem si spet barvat, ker že zdej čutim, kok mam slamnate lase.
Heeeeeeeeeeeelp!!! cry.gif
  • 0

#1797 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 05:32 PM

Uuuu, bed, sočustvujem s tabo ohmy.gif cry.gif Žal ne bo rumeno šlo nič dol, ampak bo samo še bolj rumeno. Siva oz. platinasta barva gre dol. Ne vem, probaj s tem Keune Silver šamponom ali peno neutralizirat rumeno barvo ali pa se idi kfrizerju pobarvat. Jaz druge rešitve ne vidim. Upam, da boš rešla nekak.

Aja, pa nekaj še... zakaj tiste, ki nimate že same skoraj blontnih las poskušate doma prit na lepo blond? hmm.gif Saj dobro, enim uspe, ampak večini pa ne. Kaj vam je škoda denarja? Meni bi bilo škoda živcev...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1798 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 14 June 2009 - 05:38 PM

IPB Image

IPB Image

V resnici je še huje!
Jaz imam že sama svetlo blond lase - hotla sem le imeti bolj bele, platinaste in sem bla prepričana, da bo tako tudi prijelo, pa ni! Moja naravna barva je recimo takale:

IPB Image

• 0

#1799 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 05:41 PM

Eh, sploh ni tak hudo! Jaz sem si res katastrofo predstavljala. Parkrat si umiješ s Keune Silve šamponom in bo še boljše (res deluje, preizkušeno). Lase pa bo treba kar fajn negovat, ja.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1800 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 06:08 PM

Men se tudi sploh ne zdi panika, to je daaaleč od tiste kanarček rumene, ki sem jo sama imela kar ene parkrat na betici. Kupi Keune Silver Reflex šampon in ga pusti na glavi dobrih 5 minut, pa bo zihr prjelo.

BTW, nima smisla imet barvo na laseh uro in pol. Ko kemična reakcija poteče (to je v tistem času, kot piše na škatlici) ni več nobene spremembe v barvi.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users