Ojoj NR, kako pa to mislš potem spravt vn?
Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 07 June 2009 - 11:02 AM
Ojoj NR, kako pa to mislš potem spravt vn?
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2009 - 11:11 AM

Ja, tud js ne zaupam frizerjem(barvala se nisem nikoli pri frizerjih ker jim ne zaupam) ko sem ji rekla(ene parkrat se mi je že to zgodilo) naj me postriže za 5 cm me je postrigla za 10 cm in me je skoraj kap ko sem to videla, mislim kaj jim ni jasno , če rečem pet je pet in ne dest, saj so moji lasje poleg tega ji bom jaz plačla in naj naredi tako kot hočem, pismo.
Bom z kakšnim čistilnim šamponom, saj bi šlo dol(če je kana šla bo tole tud
Posted 07 June 2009 - 11:16 AM
After all this time?
Always.
Posted 08 June 2009 - 03:43 PM
Razmišljam, da bi se prvič v lajfu sama pobarvala, pa mi je oko padlo na tole Subrino.
Zanima me še, katere proizvode uporabljate kot dodatno nego za pobarvane lase - šampon, balzam in pa sredstva proti "rumenenju" barve. Slišala sem za Keune Silver šampon, pa nimam pojma, če je kaj resnice na tem...
Posted 08 June 2009 - 04:11 PM
Kakšno pa imaš svojo barvo?
Posted 08 June 2009 - 06:23 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 June 2009 - 10:13 AM
Nincha: Pod zdrži mislim to, da če ostane barva dolgo časa lepa. Ker meni se tudi blond po kakih dveh mesecih nekako spere, ni več tako svetla ampak začne kar moja natural barva ven sekat, tudi po dolžini in mi frizer vedno barva celotno dolžino. Dobra stran tega pa je, da nimam narastka :-)
Se kar malo bojim doma to pacat. Imam pa lase do ramen - ne vem, če bo ena škatlica dovolj?
Posted 09 June 2009 - 02:48 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 June 2009 - 03:09 PM
Nincha, meni se ne zdi, da imaš ful redke lase, ampak nekak povprečno.
Posted 10 June 2009 - 12:11 AM
Po celotni dolžini si pa hočem pobarvat zato, ker si prvič barvam lase sama doma in se bojim, da če si jih samo po vrhu glave, barva ne bo enakomerna. Sicer so konice res svetlejše, ampak ne vem... da ne bom šekasta pol.
Pa tudi na škatlici piše, da se za prvo barvanje pobarva po celotni dolžini. Upam, da bo kul in si ne bom uničla las.
Posted 10 June 2009 - 09:54 AM
Men se zdi, da je količina barve, potrebne za eno barvanje, ful bolj odvisna od gostote, kot pa od dolžine. No, sej valda je tudi dolžina pomembna, ampak pomoje je gostota bolj. Jaz sem vedno porabla dve škatlici barve, pa če sem imela lase malenkost čez ramena ali pa čez sredino hrbta. Na konice jaz itak nisem nikol pacala nevem kake količine barve, okoli glave pa je pomembno, da je vse res 100% prekrito. Če nisi zihr, raje vzemi dve barvi, pa če boš na koncu rabla samo eno, boš pa pač drugo škatlico prišparala za naslednjič.
S tem se tudi jaz strinjam. Si dajem preliv na lase pa jih imam trenuto stopnicasto postrizene malo nad rameni, imela sem jih pa tudi ze skoraj do sredine hrbta in sem vsakic porabila dve skatlici preliva. Enkrat eno in pol, drugic eno in 3/4 recimo. Ampak to zato, ker imam zelo goste in si moram nanesti veliko proizvoda, da pridem skoz pri lasiscu, konice niso problematicne, napacam in malo "pomesam" z roko po laseh pa je.
Pipi upam, da bos zadovoljna z rezultatom!
Posted 10 June 2009 - 11:32 AM
Se mi zdi brezveze met že od začetka na konicah barvo, ker ne rabijo tolk svetlitve kot narastek, ampak samo poenotenost barve.
Posted 12 June 2009 - 08:26 AM
Zdaj imam lase čisto mastne, upam, da to ni problem?
Posted 12 June 2009 - 09:42 AM
Čeprav pri frizerju ti jih umijejo, pa pol dajo gor barvo, samo je verjetno dost specialna in bolje prime.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 June 2009 - 02:02 PM
S fantom nama še vedno ni uspelo najt cajta za barvanje, tako da sem si včeraj umila lase, barvala si jih bom verjetno jutri. Hvala za vse nasvete!
Posted 14 June 2009 - 05:21 PM
A bo to rumenilo šlo kej dol, bog pomagi kaj lahko nardim, da dobim lapo hladno blond? Pa nočem si spet barvat, ker že zdej čutim, kok mam slamnate lase.
Heeeeeeeeeeeelp!!!
Posted 14 June 2009 - 05:32 PM
Aja, pa nekaj še... zakaj tiste, ki nimate že same skoraj blontnih las poskušate doma prit na lepo blond?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 June 2009 - 05:38 PM

V resnici je še huje!
Jaz imam že sama svetlo blond lase - hotla sem le imeti bolj bele, platinaste in sem bla prepričana, da bo tako tudi prijelo, pa ni! Moja naravna barva je recimo takale:

Posted 14 June 2009 - 05:41 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 June 2009 - 06:08 PM
BTW, nima smisla imet barvo na laseh uro in pol. Ko kemična reakcija poteče (to je v tistem času, kot piše na škatlici) ni več nobene spremembe v barvi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users