Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1781 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 November 2011 - 06:21 PM

Oni kot nastopajoči so bili zanič. Nobenega kontakta s publiko, to sem si najbolj zapomnila. Kot da bi špilali zase, no.
  • 0

#1782 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 November 2011 - 06:25 PM

Ja, to je rekel tudi fant, pa je on bil v Srbiji na koncertu. Je rekel, da so prišli, kr neki odigrali in se pobrali, da je bil ful razočaran, ampak obenem ful vzhičen, ker je pač poslušal Frušanteja, ki je like bog. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1783 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 November 2011 - 06:30 PM

Meni je po tem špilu vse dol padlo. Nisem bila sicer nek uau fan, ampak se mi je ponudila priložnost in sem šla, pa jih imam od takrat v nemilosti.
  • 0

• Guests

Posted 28 November 2011 - 10:02 PM

Kar sem jaz slišala njihovih live posnetkov so bolj za nikamor v živo. down.gif
  • 0

#1785 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 December 2011 - 12:45 PM

Jaz sem bila včeraj na Lamb v Kino Šiški in je bil en najboljših koncertov letos. wub.gif Še dobro, da sem se zadnji trenutek odločila da grem. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 02 December 2011 - 02:19 PM

^^ wub.gif Jaz sem bila tudi. Super koncert. Malo bolj na power kot sem pričakovala. Edino zmotilo me je, da se Andy na odru obnaša kot totalen jerk. laugh.gif Res mi ne paše tak nastop, kot ga ima na takšno glasbo, kot jo izvaja(jo). Dela genialne stvari, obnaša se pa ko en fužinski didžej, ki mu manjka pozornosti. biggrin.gif Lou je pa neverjetna. love.gif Kak vokal ... ohmy.gif in brezpogojno točna. Pa basist je bil totalen car. biggrin.gif

Kakšne so se ti pa zdele predskupine?
  • 0

#1787 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 December 2011 - 02:18 PM

meni je bil tut zakon koncert, Andy mi je bil pa totalna pojava.

v sredo popoldan sem slučajno vidla plakat pri Nami in najprej zagodrnjala, da ne grem, ker bom v petek koma, no, v petek dopoldan sem že imela karto. full lepo mi je koncert zaključil že itak teden presežkov.

prvič sem bla na koncertu v kinu šiška, mi je bil sprva mal čuden feeling, ampak sem na to čist pozabila, ko se je začelo. meni so bli res TOP (biggrin.gif), tut novi komadi (ki jih predtem nisem poznala) so mi bli odlični. nastop totalno dovršen, kar Lou dela z vokalom, Andy dela z rokami, tut basist mi je bil res full dobro uigrana figura, plac na odru majo neverjetno dobro oddeljen. js sm uživala 100 na uro, men je bil to najboljši koncert do zdej. sploh povezava komada Gorecki, ki je zaključil set, in bisa, ki se je začel z What Sound (torej, moja 2 najljubša njihova komada skorajda v šusu). celoten bis mi je bil totalen presežek, zadnji komad pa itak. wub.gif

za tiste, ki jih ne poznate malo za okus:
Lamb: Gorecki
Lamb: What Sound

pa še 2, ki sta mi full dobra - od Lowb:
Lowb: Tears And Sparks
Lowb: Haven

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1788 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 December 2011 - 03:00 PM

Coldplay, 12.09.2012, Munchen

Bedna je cena in lokacija.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1789 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 15 December 2011 - 05:21 PM

Heh, ravno prej sem poslusala Fix you, buljila skozi okno in se spomnila na takrat, ko si bila na koncertu. Zakaj Muenchen ni kul? Pomoje bo pa fajn!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 15 December 2011 - 05:53 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 12. 2011 - 15:00)  

Coldplay, 12.09.2012, Munchen

Bedna je cena in lokacija.

Jaz pa mislim, da bo to pravi šus. Coldplay so v živo itak zakon za Olympiahalle v Münchnu ti pa lahko samo rečem, da boljšga placa z boljšo ozvočitvijo še nisem videl in doživel. Verjemi. Bil sem že na dostih lokacijah pa vem kaj govorim. Vse maš tam okol lepa jezerca z labodi in klopcami pa še Türm maš zravn, da greš gor in si razgledaš München z ptičje perspektive. Če pa je še fant zravn pa toliko boljše. Še Allianz Areno maš blizu pa lahko gresta še na ogled stadiona od Bayerna. Izletek v polno. Cena je resda malo visoka ampak to so pač Coldplay. Jaz tukaj absolutno ne bi okleval niti za minutko ne. Če jih maš zadosti rada, boš šla.
  • 0

#1791 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 December 2011 - 08:20 PM

smile.gif Fant je že bil tam in mu je ful všeč, mene pa odbija 7-urna vožnja, priznam. Če že, bi šla raje za vsaj dva dneva tja.
Bom počakala, če bodo kje bližje.

• 0

― V. Van Gogh

#1792 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2011 - 12:51 AM

Siddharta, 23.12.11, Kranj -50% (9,50e)
http://1nadan.si/pon...isPreview=False
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1793 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 20 December 2011 - 12:55 AM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 12. 2011 - 20:20)  

mene pa odbija 7-urna vožnja, priznam. Če že, bi šla raje za vsaj dva dneva tja.

Aja, s tem se pa strinjam; jaz grem v taksnih primerih vedno za vec dni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1794 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2012 - 10:29 AM

3. junija bodo v ljubljanskem Kinu Šiška ponovno nastopili Megadeth, kot predskupina pa domači Negligence.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1795 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 January 2012 - 01:08 PM

METALLICA, 13.05.2012 – stadio Friuli, Udine

woot.gif woot.gif woot.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1796 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 January 2012 - 01:15 PM

Italija. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1797 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 January 2012 - 01:19 PM

Jaz sem bila na tem stadionu na Coldplay in je bilo super.

• 0

― V. Van Gogh

#1798 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 January 2012 - 01:26 PM

QUOTE(Kinky @ 24. 1. 2012 - 13:15)  

Italija. down.gif
MEETAAALIIICAAA!! Ole, ole! laugh.gif In nikakršno zlitje s skupino, ker nič ne razumejo. cry.gif
Imamo še BG woot.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1799 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 January 2012 - 01:30 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1800 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 January 2012 - 01:33 PM

Jinadaze, ti verjamem; dopuščam možnost, da je pop publika boljša od metalske.

Jaz imam slabe izkušnje z njimi, vse od Bon Jovija in Maidnov (sploh lani v Imoli je bilo porazno, Maidni so pa odigrali najboljši koncert, od vseh, kar sem jih videla).

OLE OLE OLE OLEEEEEEEE! hooray.gif rtfm.gif

Bom še videla, na Megadeth pa grem. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users