Sem probala še s fantovim računom pa ne gre. Bog me nima rad.

ASOS
Posted 03 June 2015 - 09:22 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 June 2015 - 09:26 PM
Si dobila na mail? Mogoče je vezano.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 June 2015 - 09:32 PM
Nisem.
― V. Van Gogh
Posted 21 June 2015 - 06:58 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 June 2015 - 08:50 PM
Vseeno je.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 July 2015 - 11:54 PM
Ful mi gre na živce, ker ima ASOS skoraj vedno neke težave, ko človek hoče plačati!
Sem porabila skoraj dve uri za izbiranje stvari, potem mi pa noče sprejeti plačila s paypalom (pa je dovolj denarja in vse) in me je kar minilo, da bi sploh še kaj kupila, ko so pa takšni problemi.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 July 2015 - 09:14 AM
Jaz sem že ene 50x naročila pa nikoli težav
Je kaka koda? Zdaj verjetno jih ne bo več ane, ko so popusti.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 July 2015 - 09:58 AM
Jaz pa sem s paypalom tudi imela vedno težave, mislim da nikoli ni šlo skozi tako da sem vedno plačevala direktno s kartico.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 July 2015 - 10:08 AM

― V. Van Gogh
Posted 03 July 2015 - 10:12 AM
Jaz tudi tako naročam, ampak če bi pa recimo na Paypalu imela denar za ponucat, pa ne bi mogla plačat, ker enostavno ne gre skozi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 July 2015 - 10:22 AM
Meni v 2 od 3 primerov paypal dela brez problema. V kakšnih časih razprodaj mi pa kar noče...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 July 2015 - 11:37 AM
Posted 30 August 2015 - 09:13 PM
8.8. sem naročila, 11.8. so odposlali, paketa še vedno ni.
Bill Bullard
Posted 14 September 2015 - 09:09 AM
Ni nobene kode trenutno, ne?
EDIT: Je! September10
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2015 - 11:42 PM
Z ASOS-ovimi čevlji niste bile preveč zadovoljne, kajne? Malo obupujem nad supergami, pa sem razširila polje iskanja tudi na kake usnjene gležnjarje, so se mi ti zdeli na pogled okej, nočem pa lih dobit neudobnega shita, ki bo razpadel po nekaj tednih (imam nekako Marmelado v spominu):
http://www.asos.com/...=295&gridsize=3
Pablo Picasso
Posted 14 September 2015 - 11:52 PM

Zgornja koda je drugace 10 £ popusta za nakupe nad 75.
― V. Van Gogh
Posted 15 September 2015 - 06:00 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 September 2015 - 10:38 AM
Ja, sej meni so marsikateri usnjeni čevlji ful lepi, ampak se mi zdijo very not me, te si pa dejansko predstavljam na sebi. Se mi pa zdi, da bojo ful neudobni - jaz sem dobesedno cel dan na nogah, včasih tudi po 18h, pa prehodim OGROMNO, ni ravno da se z avtom/kolesom/busom vozim od točke A do točke B in hodim kakih 30 min na dan vse skupaj; včasih izračunam, da sem čez dan hodila tudi po 4h, kar na koncu nanese ogromne razdalje. Zato mi je ključno, da se čevlji udobni, posledično nosim superge že leta, samo ne dobim nobenih Najkic (ker so mi njihova kopita sicer kot ulita, imam široko stopalo + superge so tako udobne, kot da bi hodil po oblakih), ki bi mi bile všeč, ker je trend glomaznih podplatov tako vseprisoten, da se razen treh modelov z normalnim podplatom (Nike Blazer Mid) v semišu (ki je totalno neprimeren), ne dobi.
Seveda sem v procesu iskanja naletela na vsaj deset parov KRASNIH superg, ampak so za to vreme totalno neprimerne.
Pablo Picasso
Posted 29 September 2015 - 10:12 PM
Ok, spet jaz v zvezi z Asosom. Če je nekaj out of stock, jim lahko pišeš in vprašaš, če bo sploh še na voljo kasneje, al je to neumno?
Pablo Picasso
Posted 29 September 2015 - 10:36 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users