Najbolj zgovorno je, kakšna publika je na Zboru Republike - večinoma zabiti upokojenci,
povprečna starost je menda 70 let. Da njihovih izjav ne omenjam, to meji na blaznost. IQ je pod nulo.
Mi pa JJ čedalje bolj sliči na Miloševića.
Posted 08 February 2013 - 06:21 PM
Najbolj zgovorno je, kakšna publika je na Zboru Republike - večinoma zabiti upokojenci,
povprečna starost je menda 70 let. Da njihovih izjav ne omenjam, to meji na blaznost. IQ je pod nulo.
Posted 08 February 2013 - 06:22 PM
Koliko ljudi je prišlo?
Policija: 9.000
Organizatorji: 12.000
Neuradni podatki na podlagi slike iz zraka: 3.500
After all this time?
Always.
Posted 08 February 2013 - 06:55 PM
Je šel kdo poslušat Srđo Popovića? Jaz nisem utegnila, ampak je po moje bilo ful dobro, sem potem samo prebrala na netu med novicami, kaj je kaj povedal, ampak itak to ni to.
Posted 08 February 2013 - 07:08 PM
Še enkrat moram rečti, čist objektivno, prisežem, da se prav vidi, kako so udeleženci Zbora za Republiko zaostali.
Enega starčka so vprašali, če je plačal za prevoz na protest - je rekel, da ne in da ne ve, kdo je plačal (in da to
sploh ni pomembno, glavno, da se pride). Vizjak je pa priznal, da je SDS tudi krila stroške prevoza. Se spomnimo,
kako je SDS trdil, da nima nič s tem zborovanjem? HA HA HA.
JJ pa v nagovoru govori tako kot da smo v vojni.
Posted 08 February 2013 - 07:17 PM
Glede na starost udeležencev je organiziran prevoz bil nujen, ker jih večina že nima več vozniških dovoljenj.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 February 2013 - 07:19 PM
+ moral se je organizirati za dopoldansko uro, ker večina gre spat okoli 18h. ˇ-ˇ
Posted 08 February 2013 - 07:39 PM
Posted 08 February 2013 - 08:51 PM
Še enkrat moram rečti, čist objektivno, prisežem, da se prav vidi, kako so udeleženci Zbora za Republiko zaostali.
Enega starčka so vprašali, če je plačal za prevoz na protest - je rekel, da ne in da ne ve, kdo je plačal (in da to
sploh ni pomembno, glavno, da se pride). Vizjak je pa priznal, da je SDS tudi krila stroške prevoza. Se spomnimo,
kako je SDS trdil, da nima nič s tem zborovanjem? HA HA HA.
JJ pa v nagovoru govori tako kot da smo v vojni.
Jaz sem bila samo
Populacija je bila pač podobna tistim pri cerkvenih mašah.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 February 2013 - 09:29 PM
Posted 08 February 2013 - 09:36 PM
A dej no,kak napis.
Posted 08 February 2013 - 10:48 PM
Prvi je tudi meni čez mejo.
Posted 09 February 2013 - 01:08 AM
Nekaj komentarjev na Zbor Republike:
"Sliši se glasno vriskanje. Ali pa vzkliki bolečine ob izpahnjenih kolkih, še raziskujemo." #zbor
"Bilo nas je 12.000. Skupaj z vsemi našimi pradedki in prababicami od leta 1500 dalje." #zbor
"Pred ograjo smo spustili vseh 10 mlajših od 65 let. Ker smo res aktualni v vseh starostnih skupinah. Model." #zbor
"Und jetzt die ganze Halle, part deux." #zbor
"Mi temu pravimo domojubni Woodstock. S šnopsom namest trave, starosti smo pa ravno prave. Hojladri." #zbor
"Pričakujemo pluralne medije. Recimo sveto trojico Siol, Demokracija pa oni ta tretji cajtng, ki ga imamo." #zbor
"Izjavljamo, da je slovenski narod uresničil mnoge cilje, recimo to, da smo Janezu postavili kliniko v Avstraliji." #zbor
"Na današnji kulturni praznik krožek za republiko oznanja Novo zavezo." #zbor
"Trije izpahi ramenskih sklepov zaradi preveč energičnega mahanja z zastavami. Krvavi davek." #zbor
"V Evropi in na svetu imamo veliko prijateljev. Skupaj z Rusi nas je več kot 10.000." #zbor
"Evo, levi fašizem. Za to bom ziher dobil Nobela za aplikativno FDV-jevstvo." #zbor
"Če si demokratično izvoljen domoljub, seveda zate zakoni ne veljajo." #zbor
Posted 09 February 2013 - 08:42 AM
^HAHAHA.
Drugače je pa včeraj bilo na demonstracijah ZAKON, najboljše do sedaj. Zbrali smo se okoli 4h (no, takrat sem se jaz pridružila) pred Namo, in nadaljevali
do Bavarca, pa po Tivolski ... bilo je super, okoli 20 000 ljudi!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 February 2013 - 12:07 PM
Prav scary mi je bilo, ko sem jih poslušala.
Posted 09 February 2013 - 12:20 PM
8.3. se vidimo na naslednji!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 February 2013 - 12:34 PM
Posted 09 February 2013 - 01:06 PM
A je že datum za novo? Ja, seveda, vedno številčnejši bomo, večji, močnejši!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 February 2013 - 03:20 PM
Dvomim, da bo za 8. marec toliko ljudi. Včeraj je bil pač frej dan plus podaljšan vikend... Ljudje so si vzeli čas za to (mogoče otroke podturili babicam/dedkom). 8. marec pa je petek...pa še delovni dan.
Čeprav - lepo bi pa bilo!
Posted 09 February 2013 - 03:25 PM
Ja, se popolnoma strinjam, včeraj so bili res super pogoji!! Pa ljudje so tudi prišli, da so nekako 'dali kontra' Zboru za Republiko.
No, bomo videli.
Posted 09 February 2013 - 10:19 PM
»Volk ne more več čuvati ovac, lisica pa lahko ostane v kurniku.«
Obrambni minister Aleš Hojs, v Odmevih, o dopustnosti nadaljnjega županovanja Zorana Jankovića ob odstopu s položaja predsednika stranke
»Če bi naša koalicija v začetku mandata ustanovila neko komisijo, v kateri bi bil recimo državni sekretar ministra Gorenaka, novinar Dupleških novic pa žena
nekega lokalnega tajkuna iz Maribora, in bi ta komisija preverjala vaše premoženje, ali bi se vam to zdelo kredibilno.«
Premier Janez Janša, v državnem zboru, o profilu članov protikorupcijske komisije
»Znanja o tem, kako se povzročajo neredi, nimam.«
Direktor Sove Damir Črnčec, v Reporterju, o splošni izobrazbi
»Nobene potrebe ni, da bi ulica zdajšnjo oblast ščitila.«
Poslanec NSi Matej Tonin, na novinarski konferenci, o bojkotu kontraprotestov
»Janša bo odšel, samo da se tega očitno še ne zaveda.«
Predsednik DL Gregor Virant, v Večerovi prilogi V soboto, o neizogibnem
»Prepričan sem, da če bi v SDS tako ščitili Pučnika, kot so takrat Zidarja, bi Pučnik mogoče lahko častno umrl v Sloveniji in mu ne bi bilo treba v tujino.«
Kirurg Erik Brecelj, na spletni strani PlanetSiol.net, o varovanju Ivana Zidarja v zvezi z nepravilnostmi pri gradnji Onkološkega inštituta
»Pri nas si lahko ateist, homoseksualec, lezbijka … in uveljavljajo svoje pravice, vere kazati v javnosti pa ne smeš.«
Urednik Franci Petrič, v Družini, o privilegirancih
»Lipica je le pomanjšana Slovenija.«
Direktor Kobilarne Lipica Boštjan Bizjak, v Dnevniku, o usodni podobnosti
(Mladina 2013)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users