Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1781 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5835 posts

Posted 05 April 2006 - 09:19 AM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(DiLeMa)
Danes naročila pri Avonu:

- maska za suhe in poškodovane lase z makadamskim orehom in sojinim mlekom 2X
- šampon za sijaj suhih in barvanih las z marelico in mandarino 2X
- hidratantna leave-in krema za suhe in poškodovane lase z marelico in mandarino 2X
- balzam za ustnice Vita Nourish
- krema za obraz Moisture 24 (zdej ko mi jo je sestra že skor porabla, mi je pa postala všeč)
- senčilo za veke v peni, odtenek Velvet Taupe

Avonovemu naročilu dodala še Nutrilush rdečilo za polnost SPF 15 v odtenku Party Pink ... že moja tretja šminka v istem odtenku, naravnost obožujem jo. Zraven dobim še Beyond Colour senčilo za veke.

Mislim, da bom stranka meseca.

ne, ne boš. bom jaz, sploh, ker kupujem stvari, ki jih absolurtno ne potrebujem, ker imam vsega preveč. ja tako obdobje, da je treba kozmetiko prenovit!!!!
  • 0

#1782 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 April 2006 - 09:24 AM

-supergirl- mojemu naročilu bo 2X toliko kot se napisala sama, dodala še mama ... če naju premagaš, dobiš častni pokal! biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Sej jaz tudi vedno kupujem zadeve, ki jih ne potrebujem. biggrin.gif Pri moji množici šamponov in mask še vsaj eno leto ne bi potrebovala nič novega, ampak me to ni ustavilo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1783 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 April 2006 - 01:05 PM

[quote=Špela][quote=Blondi]črna barva za lase garnier[/quote]

katera? 8) js bi si mogla počasi ponovno kupit barvo in mal cincam, al bi jo zamenjala al ne ...

garnier color naturals, v črno - modrem odtenku. Stala me je malo pod jurija. Hehe, jaz sem to kupla, ker sem v eni temi prebrala, da ti uporabljaš od garniera biggrin.gif Drugač se sploh ne barvam doma nikoli, pa se mi sanjalo ni, katero naj nabavim. Aja rezultat: na mojih temno rjavih laseh je barva prijela črno, kakega modrega odtenka ni za videt. biggrin.gif
  • 0

#1784 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 02:02 PM

- Oriflame 500% Volume Mascara
- Oriflame Silk Hand Cream
- Oriflame Eye Brights barvici za veke (bela in roza) *

* Kej tak brezveznega še svoj živi dan nisem imela. Gre pač za senčko v obliki svinčnika, ki pa se popolnoma nič ne pozna na vekah. Sploh nič od nič ... ko da se ne bi namazala. Samo potem po pol ure se v gubicah nabere ogromno tega senčila in izgleda naravnost strahotno. Se pa zadeva odlično obnese na ustnicah, sploh ona rozasta pride fenomenalno, je pa res, da malo izsuši in je fino prej namazat ustnice z vazelinom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1785 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 02:14 PM

Dilema ti pa te 500% Volume maskare kupuješ kot za stavo. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1786 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2006 - 02:18 PM

QUOTE(Blondi)

garnier color naturals, v črno - modrem odtenku. Stala me je malo pod jurija. Hehe, jaz sem to kupla, ker sem v eni temi prebrala, da ti uporabljaš od garniera biggrin.gif Drugač se sploh ne barvam doma nikoli, pa se mi sanjalo ni, katero naj nabavim. Aja rezultat: na mojih temno rjavih laseh je barva prijela črno, kakega modrega odtenka ni za videt. biggrin.gif

mah, tele naturals ... a niso to une, k jih morš v lončku zmešat in nanašat s čopičem? js tega ne prakticiram, kupim uno, ki je v plastenki s 'šobico' v špičko in s tem nanašam. js mam garnier nutrisse črno-plavo, mi tut full nič na plavo ne potegne. bom mogoče probala poly live cosmic blue v bližnji prihodnosti. se pa meni tut zdaj, ko nisem bla pol leta poštrihana, full bolj spira, tko, da bo treba čez 2 tedna spet štrihat. aja, pa js se sama farbam. ena prjatlca je zanč skor dol padla, ko sem ji to povedala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1787 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 02:18 PM

QUOTE(Anaa)

Ja, si delam zalogo ... če so mi pa fenomenalne. biggrin.gif Sej mi mat vedn reče, če ne bi rada v naslednjih desetih letih poskusla nobene druge, da si take zaloge delam. biggrin.gif

Sam js sm ful taka, da če mi je kej res dobro, imam potem skos ful paranojo, da bodo to ukinli in si delam zaloge ... mal mi psihira. biggrin.gif
  • 0

#1788 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2006 - 02:20 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Anaa)

Sam js sm ful taka, da če mi je kej res dobro, imam potem skos ful paranojo, da bodo to ukinli in si delam zaloge ... mal mi psihira. biggrin.gif

dilema, kar v zamrzovalnik z njimi, da bodo ob uporabi sveže. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1789 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 02:22 PM

Hahaha ... ja, sej pomoje bo res najboljše to narest. Pa sej jih nimam tolk na zalogi ... tri imam, s četrto se pa mažem. biggrin.gif Danes pa od sestre dobim še Max Factorjevo Masterpiece ... bo res bolje, da jih dam zamrznit. biggrin.gif
  • 0

#1790 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 02:25 PM

[quote=Špela]mah, tele naturals ... a niso to une, k jih morš v lončku zmešat in nanašat s čopičem? js tega ne prakticiram, kupim uno, ki je v plastenki s 'šobico' v špičko in s tem nanašam.
Ooo, jaz pa obožujem te s penzlčkom. Je farbanje tako bolj enostavno, čisto in prefinjeno. Z ono plastenko je cela packarija, ker moraš že medmes z rokami packat po laseh (je pa najbrž lažje na kratke to flockat, kot na dolge). Sem se zaj že nekajkrat pofarbala sama doma..... prej sem skos hodla k frizerki..... tako pa zdaj kar precej prišparam.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1791 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 02:29 PM

Jaz tudi ne prenesem teh barv, ki jih je treba v lončku mešat in nanašat s čopičem ... enkrat mi je s tako barvo uletela peijateljica, ki jo barvam in sem skor pošizila ... sploh je nisem hotela pobarvat. biggrin.gif Seveda potem na koncu sem jo, ampak sem ji zabičala, da jo bom premikastila kot vola, če mi še kdaj uleti s to barvo, ker sem se morala neprimerljivo bolj matrat kot pa če nanašam barvo kar iz plastenke z onim rilčkom.
  • 0

#1792 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 02:31 PM

.
Ja to pa prav ne razumem, kak vam to s penzlčkom ni všeč?! IPB Image A ni precej bolj enostavno in komot lepo z njim po plasteh nanašat in pleskarit, kot pa tisto stiskat ven in pol z rokami vmasiravat?!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1793 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 02:33 PM

Sej je že Špela napisala v eni drugi temi ... z rilčkom lepo naneseš, se elegantno nanaša ker je mala odprtina, potem pa samo počešeš z glavnikom in na koncu, ko je barva povsod nanesena, si stisnem preostanek barve v roke (gor imam seveda rokavice) in s tistim še enkrat dobro zmasiram lase in lasišče.
  • 0

#1794 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 02:38 PM

.
Jaz pa si to stiskujem in vmasiravam v lasišče in skratka je cela packarija. Zame penzl rulz. Si po plasteh (tako kot pri frizerju) lepo z njim nanesem po narastku, ostalo pa kar z roko in vmasiram v ostale lase, kot masko. No, vsaka ma pač svoj način.

.
  • 0

#1795 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 03:20 PM

DiLeMa IPB Image . IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#1796 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 05 April 2006 - 03:23 PM

lol biggrin.gif biggrin.gif zmešane ste biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1797 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 03:25 PM

QUOTE(Anaa)
DiLeMa IPB Image . IPB Image

IPB Image
  • 0

#1798 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:26 PM

.
Kaj pa te zaj to pomeni? biggrin.gif

.
  • 0

#1799 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2006 - 03:26 PM

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#1800 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 April 2006 - 03:29 PM

.

IPB Image

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users