Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#161 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 17 July 2008 - 05:42 AM

Ma kakšna Hrvaška, da plačujem za neprijaznost in da me odslovijo v sekundi in me za hrbtom obrekujejo! Mrš Hrčki eni zarukani nehvaležni! Tut ene kune več ne dobijo od mene! Rodos je zakon, Djerba je zakon...!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#162 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 July 2008 - 11:06 AM

Lol, jst mam pa ful super izkušnje s Hrvaško. Od Istre do Zagreba, pa sem vsak mesec včasih hodila tja. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#163 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 July 2008 - 02:13 PM

crna, tam v Petrčanih je drugače tudi en zastonj parking tik ob obali, če ti kaj pomaga. biggrin.gif

Jaz tudi še nisem imela slabih izkušenj na Hrvaškem, in me prav čudi kako nekateri pljuvajo čez gostoljubnost in postrežbo, ker tega sama še nisem doživela.
  • 0

#164 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 17 July 2008 - 02:38 PM

mah ja polhn kufr mam ože teh Hrvatov, ker se res ne znajo obnašat do nas,..
  • 0

#165 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 July 2008 - 02:41 PM

No jaz teh izkušenj nisem imela, tisti Hrvati, s katerimi sem se menila, so bili prav navdušeni nad tem, da sem Slovenka in so imeli komentarje v smislu, da smo mi itak bratje in ne smemo poslušati politike. Kar je v bistvu čist res, nas je skregala politika, zdaj kdor je neumen in pusti da ga zavaja, pač ga. Gotovo pa dobiš dol tak odnos, kakršnega daš tudi sam, in dosti Slovencev ima že kar v podzavesti, da ne smejo marati Hrvatov. Jah, zakaj bi potem oni nas nazaj?
  • 0

#166 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 July 2008 - 02:58 PM

Mojemu stricu na Malem Lošinju natakar v gostilni ni hotel postreči, ker je naročil hrano v srbščini. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#167 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 July 2008 - 04:27 PM

Jaz ne maram hrvatov odkar smo bli enkrat v Opatiji, ko sem bila stara kakšnih 12 let. Je bila ena skakalnica, kjer sem z eno punčko, hrvatico mal skakala v vodo pa tko mal sva se pogovarjale. Ko so prišle njene prijateljice so ji pa zabrusile nekaj v stilu Pust njo, ona je slovenka. rolleyes.gif
Pa ne rečem, na Pag gremo h enim prijateljem ki tam živijo in so res fuul vredu in use, ampak nasplošno- not a fan ermm.gif

• 0

After all this time?

Always.

#168 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 July 2008 - 05:26 PM

QUOTE(limeta @ 16. 7. 2008 - 21:33) View Post

Kje imate apartma-hotel? hmm.gif

Prav v Malinski, mislim da se tistemu delu reče Draga, ulico pa ne vem glih točno, Svetega A nekaj, 35 m od morja cool.gif . Zakaj?
  • 0

#169 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 17 July 2008 - 06:20 PM

jah kaj čmo , morje imajo pa lepo
  • 0

#170 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 July 2008 - 06:21 PM

Lol ej, kake travme iz otroštva. Mene so pa pred blokom zajebavali, da nisem Slovenka laugh.gif , pa kaj. BMK.

Joj, to, terna, brezplačni parkplac woot.gif ! Petrčani, Petrčani biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#171 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 18 July 2008 - 02:50 PM

Meni osebno je Hrvaška čudovita kar se morja tiče. Je res lepo in čisto. Pa tudi ta dalmatinska mesteca imajo svoj čar. Ampak glede na zastoje ob sobotnih izmenah, na turistično infrastrukturo (ki se pa hvalabogu le izboljšuje) in cene, ki so prek agencij primerljive z drugimi destinacijami v Sredozemlju z razliko, da na Hrvaško potuješ z lastnim prevozom, kam drugam pa z letalom. Vse našteto je razlog da raje grem nekam drugam v Sredozemlje. Pa zelo rada raziskujem nove destinacije, mi je bedno vedno znova na isto hodit.

S Hrvati pa sem imela različne izkušnje. Od tega, da so bili eni res enkratni, imela pa sem tudi take izkušnje, da nas v lokalu nihče ni prišel postrečt, ker smo bili Slovenci. So druge goste, ki niso bili Slovenci postregli nas pa ne. Butli. Pač tako kot povsod se tudi na Hrvaškem najdejo kreteni in ok ljudje. Pač kako naletiš.
  • 0

#172 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 July 2008 - 03:05 PM

jz grem mal pred savudrijo konc drugega tedna pa poj še nasledn tedn, poj septembra pa upam da kam bolj daleč.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#173 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 18 July 2008 - 08:03 PM

jaz sem bla pa en vikend v izoli, naslednji teden grem v lucijo za par dni, septembra pa v grčijo, verjetno na kos. ima katera kakšne izkušnje s tem otokom, priporoča kak dober hotel?

• 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#174 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 July 2008 - 08:20 PM

Evo jaz sem v tej temi napisala ful o mojem enotedenskem bivanju na kosu biggrin.gif http://www2.cudovita...mp;#entry531696

Hotel se je pa imenoval Saint Constantine, ima 3*, čist v centru, bila ful zadovolna smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 18 July 2008 - 10:58 PM

No jaz sem pa letos že bil v našem Strunjanu in moram povedat, da se mi dopade tam, ker najdem predvsem svoj mir. Drugače pa grem najverjetneje konec avgusta v Grčijo. Prvič. Sem kar vznemirjen moram priznat. Med drugim sem velik pristaš njihove kuhinje pravtako tudi kulture. smile.gif

Ja kar se pa tiče slabih izkušenj pa jih skoraj nimam. Lahko rečem, da so nične. Moram priznat, da nisem bil na hrvaškem že ene 6 let ne ampak glede na to, da sem preživel prve tri leta mojega življenja v Puli in glede na to, da sem dosti krat že počitnikoval tam nimam nobenih pripomb. Najraje sem hodil k domačinom kar v hiše. Prav celotne dalmatinske familije in moram povedat, da so to bili res zelo prijazni in topli ljudje.
Sem pa tudi jaz doživel en incident podobno kot Nincha, ko sem bil še majhen. Ampak ne na hrvaškem temveč v Italiji. Bil sem pač majhen froc, lačen, siten ter utrujen in smo bili v Trstu z materjo, teto pa teto iz hrvaške. Stopi stara z mano v neko trgovino in ona naprosi(seveda v slovenščini) malo vode za mene, ker sem bil žejen in utrujen. Možakar jo je takoj nadrl, da se naj poberemo iz njegove trgovine ven. Naj spizdimo nazaj v tisto Jugoslavijo od koder smo prišli. Še za nami ven je šel baje in je vrtel neko palico. No pač..od tistega trenutka moja mama dobi mravljince še dandanes, ko sliši za Italijo.
  • 0

#176 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 July 2008 - 08:58 AM

Jaz sem/midva sva letos resnično uživala na Visu, v Komiži wub.gif in bi se takoj vrnila tja, seveda več kot le za 1 teden, koliko sva bila tam letos.
Sva že dogovorjena, da če greva drugo leto na morje, bova šla spet tja, ker je res tako lepo, da se udomačiš po enem dnevu; mesto je ravno prav veliko za najin okus, ni gužve, plaže krasne, senčke dovolj, mislim res raj na zemlji.

Pa tud drugače nimam nobenih slabih izkušenj s Hrvaško in Hrvati do sedaj; sploh Dalmacija je super in nedkaj čisto drugega kot Istra.
Slovenske obale pa sploh poznam ne.... ermm.gif
  • 0

#177 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 26 July 2008 - 10:46 AM

QUOTE(Goddess @ 17. 7. 2008 - 18:26) View Post

Prav v Malinski, mislim da se tistemu delu reče Draga, ulico pa ne vem glih točno, Svetega A nekaj, 35 m od morja cool.gif . Zakaj?

Lansko leto smo bili, ampak 3km od morja. laugh.gif Samo smo se hodili vsak dan drugam kopat. Drugače pa Malinska sploh ni napačna ermm.gif biggrin.gif

• 0

#178 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 July 2008 - 11:43 PM

dons pršla z morja, predčasno, ker sm včer dobila ponudbo da grem učit na pašman salso. tko da greva zj s fantom v petek ponoč tongue.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#179 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2008 - 01:01 AM

Ma kera kake izkušnje z žuranjem v Puli ?
  • 0
Viens, reste ici!

#180 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 July 2008 - 02:34 AM

V Valkaneli (to je camp) je zravn diskač.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users