Avtošola in inštruktorji
Posted 14 September 2007 - 04:34 PM

Posted 14 September 2007 - 06:26 PM

Huda Nina...čestitke!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 14 September 2007 - 08:51 PM
Posted 14 September 2007 - 10:00 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 September 2007 - 10:01 PM
Vozniske cestitke prejmite vse novopecene voznice tudi od moje malenkosti!
Veliko veselja pri nabiranju kilometrov vam zelim in pa strpnosti za volanom.
Nikakor se ne dajte pokvarit.

(ker po moje ste svezi vozniki se najbolj kulturni)
Posted 15 September 2007 - 09:25 AM
naredila sem v prvo in brez kakršnih koli problemov, tko da sem sigurna d mi je probleme na vožnjah delala sam zbranost.
Posted 15 September 2007 - 09:45 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 September 2007 - 09:54 AM
Posted 15 September 2007 - 10:05 AM

Edit: zdej me pa prov zanima, grem pogledat

Posted 15 September 2007 - 10:08 AM
Posted 15 September 2007 - 10:11 AM

Posted 15 September 2007 - 10:22 AM
Posted 15 September 2007 - 11:09 AM
Sam te baje zabavajo potem, če imaš malo ur.
Moja izpitna ura je bila 29 in bilo je suuuper.

Posted 15 September 2007 - 11:52 AM
Jst niti nism bla zadovolna z mojim inštruktorjem.. ok je prav da te opozori na napake, te mal okrega pa tko.. ampk ne pa da ti za vsako piko postavi celoo pridigo (npr. tist pogled skosi zadnje okno v krožnem križišču: če nisem zasukala glave kolkr je možno mi je postavu pridigo da to ne gre tko, pa blabla: zaradi tega sem se prav bala na izpitni ker sem imela heksnšus, ampk nazadnje mi je pa iz komisije reku da ne rabm pretiravat s temi pogledi

Skratka, v navadi je da po opravljenem izpitu povabiš inštruktorja na pijačo. Jst ga nism. Ker ga pač ne maram

Aja pa imela sem 32 ur. Opravila v prvo. Tisti iz komisije je bil faca, se je ful pogovarjal z mojim inštruktorjem, tko da nisem bla živčna.. medtem k eni jamrajo kolk dobijo zatežene.
Mislim da kr znam vozit, edino vzvratno tudi mene še vedno muči. Nimam občutka za rikverc-upam da ga pridobim

Posted 15 September 2007 - 12:22 PM
Posted 15 September 2007 - 01:04 PM

Se zgodi no.. oo, spomnla sm se da lahko eno novo temo ustvarim

Posted 15 September 2007 - 01:40 PM

A je mela še ktera težave pri prilagajanju na drugi avto? Ker tega Cliota dizla iz avtošole sm ful dobro vozla, res totalno avtomatsko brez pikice napora in brez, da bi karkol študirala. Še inštruktorca mi je vedn govorila, da furam ko en stari voznik, tak totalno na izi. Tle pa sem se ful matrala, nič mi ni klapalo in krneki. Sem bla pol generalno nesrečna in razočarana.

Posted 15 September 2007 - 02:07 PM
Vse je bilo tak občutljivo!!

Ko sem prvič peljala v LJ, je scalo in še tema je bla. Tak sem bla napeta, da so me kar hrbtne mišice bolele

Atijevega passata še zdaj ne vozim. To je taka ladja. Glih tlko, da ne rabim zica dvigovat, da sploh na cesto vidim.

Strašno močen je. Mam občutek, kot da se kolesa sploh ne dotikajo tal, temveč letim. Nimam občutka kontrole nad njim.
Enako je s fantovim Suzukijem. 100 let star avto. Slabe bremze, pospeški nikakvi. Sploh mi ni prijetno z njim vozit, ker se mi zdi, da vse prime tak švoh. Bremzat začnem že kilometer pred ciljem, ker se bojim, da mi drugače ne bo ratalo avta ustavit. Užas, no!

Izpit mam skoraj 3 leta, a sem za moje pojme slab voznik. Vozim praktično nikoli, ker sem v LJ. Le med vikendi do fanta, v trgovino... Skratka največ do 45 km v eno smer. Do kakega Maribora ali Murske.

Še ceste se bojim. Ker vem, kaki norci letajo po njih. Oni bodo morda vedli zvozit, če pridejo v čudno situacijo z mano, a kaj, ko to ni rečeno za mene...
Bog ne daj, da bi na kako žival naletela na cesti. Sem čisto sposobna pod tovornjak zapelat, da se psu ognem.
Saj vem, da nujno potrebujem izkušnje, a se mi kar nekam v maloro ne da vozit samo zato, da se bom trenirala.
Lahko bi kdaj na morje ali smučanje peljala, samo tisto me je spet strah. Im SPET je fotrov avto v igri

en mau bluzim, ne?

Aja, še to Dilema . Jaz fanta včasih kar iz avta naženem, če mi pametuje, pri parkiranju, ali pa mu vrnem, ko mora on bočno parkirat

Dejstvo je tudi, da kot začetnik, slabše voziš, če maš koga v avtu. Si skozi pod nekim pritiskom, ker se hočeš dokazat.
Čestitke vsem novopečenim voznikom!!!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 15 September 2007 - 02:16 PM
Mam občutek, kot da se kolesa sploh ne dotikajo tal, temveč letim. Nimam občutka kontrole nad njim.
Točno tak feeling sm js mela. Pri Cliotu sm mela vse 100% pod kontrolo, bla sem ful samozavestna, tle pri maminem pa te kontrole nimam. Enostavno nisem navajena nanj, ne vem kako se avto 'obnaša' in je grozno. Nisem samozavestna za volanom, napeta sem, mal me je tudi strah. Uglavnem čista kriza.
Posted 15 September 2007 - 02:54 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users