Ko imaš pa enkrat otroka pa je verjetno uporaba sušilca še toliko večja. Je zadnjič kolegica razlagala, da ne uporablja mehčalca, ker so vsa oblačila iz sušilca mehka, plus toplotno ti jih obdela.

Bela tehnika & gospodinjski aparati
Posted 19 August 2014 - 12:01 PM
Posted 19 August 2014 - 12:07 PM
Eh, mi nimamo sušilca in ne uporabljam mehčalca, pa je vse OK, jest ful ne kompliciram glede tega, da bi morale bit pa zdej cunje mehke kot vatka
Posted 19 August 2014 - 12:42 PM
Imela sem v mislih, če že imaš sušilec od prej, ne zgolj, da ga nabaviš zaradi otroka. Moja sestra ga uporablja recimo za krčenje kavbojk Mah glede na to, da smo do zdaj lepo shajali s prastarim sušilcem, ki je imel zgolj nastavitev časovne funkcije sušenja brez posebnih programov za vsako tkanino posebej, bo vsak novi sušilec vredu.
Posted 05 December 2014 - 12:45 AM
Bodum mi ima všečne stvari
Posted 20 September 2015 - 12:50 PM
Podajam se v nakup novega pralnega stroja. Premamil me je akcija v Harvey Normanu, kjer dobim Electrolux za 389 EUR, ker mi starega odkupijo za stotko. Doplačal pa bom 15 EUR zato, da mi ga prinesejo v tretji štuk. Frendica je rekla, če sem tako nesposoben, da ga ne znam priklopiti sam, mi ga bo ona.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 July 2016 - 09:58 AM
Nimam zdaj časa cele teme brat, bom kasneje .
S katero belo tehniko ste najbolj zadovoljne? Firma etc.? In s katero niste?
Jaz bi imela vse višji cenovni rang - Miele&co., ampak zdaj kupujeva nekaj za bolj kratko časovno obdobje, zato rabiva dober price/value. Torej se vrtiva med temi mainstream firmami - Bosch, Gorenje, Samsung...
Posted 26 July 2016 - 11:27 AM
Midva sva imela Bosch samostojeco pecico+cooktop, ki jo v bistvu pristavis k drugim kuhinjskim elementom, in sva bila zadovoljna. Za pralni stroj imamo pa doma ze od nekdaj Gorenjeve in so super. Kako dalec pa sta zdaj z opremljanjem?
Posted 26 July 2016 - 11:43 AM
Vse je še raw (vse sva razbila + nove napeljave), nisva še pri opremljanju. Kmalu!
Posted 26 July 2016 - 12:09 PM
Posted 26 July 2016 - 12:30 PM
Posted 26 July 2016 - 01:08 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 July 2016 - 01:33 PM
Pomivalni stroj - Bosch - zelo zadovoljna
Indukcija in pečica - Candy - ne bi še enkrat kupila
Pralni stroj - Gorenje (star 14 let) - razen menjave ležajev z njim nobenih težav. Slišim, da novi modeli niso več tako dobri.
Hladilnik Samsung - star pol leta in še ne morem komentirat
Karkoli boš kupovala, svetujem doplačilo garancije do 5 let (če je nima).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 August 2016 - 11:24 AM
Midva zdaj kupujeva indukcijo in mava ogledano eno od Gorenja, torej je kvaliteta načeloma ok?
After all this time?
Always.
Posted 02 August 2016 - 11:36 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 August 2016 - 11:51 AM
Mi imamo od Gorenja eno individualno indukcijsko plosco (za en lonec) ze par let in je super (obicajni stedilnik je neke druge znamke, steklokeramicen, kombinacija 3 plin+1 elektrika, s tem da elektrike nikoli ne uporabljamo, ker je prepocasna). Pa pri taki kombinaciji je tudi fajn pogledat, kje so rocke/gumbi, ce ven strlijo, ker zna bit zoprno za cistit.
Posted 24 August 2016 - 09:12 PM
Danes sem pisala Atagu, ker se nama napa sama od sebe nakljucno priziga in ugasa cel dan po par sekund, in sem videla, da imajo zdaj v ponudbi za slabovidne prilagojeno kuhalno plosco:
Posted 15 February 2018 - 06:03 PM
Posted 15 February 2018 - 06:54 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 February 2018 - 07:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 February 2018 - 10:00 AM
Samo na teh testih so vedno ful spljuvani, ne vem če je to res tako slabo, ker tudi midva nameravava vzeti pralno-sušilnega, ko bo enkrat tale pralni crknil (imava še tistega od babice ki je star 10 let+, ampak zaenkrat še dela in nama ga je brezveze menjat)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users