Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#161 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4256 posts

Posted 16 October 2007 - 02:45 PM

Kako hitro se lahko zgodi kaj takega. Se sploh ne zavedamo, ko se vsak dan vsedemo v avto in peljemo v službo/fax. sad.gif
  • 0

#162 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 16 October 2007 - 03:07 PM

QUOTE(ciara @ 16. 10. 2007 - 12:03) View Post

Tole me je pa šokiralo. Jaz sicer nisem poslušala njegove glasbe, ampak se mi je pa zdel fant zelo simpatičen. Škoda, res. cry.gif

ja jst tuut cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

pol si pa učasih mislem a se je vredno sekirat zarad enih stvari,ker že tko al tko se to lohku to full hitro nrdi,in jst pravim da ljudje mormo pametno izkoristit čas ko smo iz kom ki nam kej pomeni

lp,sara
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#163 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 October 2007 - 05:43 PM

Mene je tudi pretreslo, ker je bil res dober pevec in tako mlad je umrl. Res je, da ga nism poslušala, samo mi je ob vsaki smrti mladega človeka resnično žal. Ne morm si kaj, sm dost čustvena in me kr tesnoba oblije, če preveč mislm o takih stvareh.
  • 0

#164 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 October 2007 - 05:46 PM

Zadnje čase se mi zdi, da veliko mladih umre na cestah. Pred dnevi, v nedeljo, je ravno en, ki sem ga navidez poznala, bil je moj letnik, umrl v prometni nesreči. cry.gif cry.gif

• 0

#165 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 October 2007 - 06:18 PM

mene je tudi to tok pretresl... blink.gif čist... odkar je nastopov na Eurosongu mi je biu tak simpatičn pobec in vse. pa pesm k jo poje z anjo rupel..nmorem vrjet, da tega glasu ne bo več slišat v živo... cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#166 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 October 2007 - 06:35 PM

Meni ga je tudi ful žal. Prav škoda ga je no. cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#167 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 16 October 2007 - 07:18 PM

Ful mi ga je žal!!! cry.gif Simpatičen mi je bil pa vem da ga ma moj Anžejko ful rad. Me zanima kdaj si bo opomogel. Res to lahko doleti čisto vsakega.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#168 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 October 2007 - 07:37 PM

Ko sem zjutraj prebrala novico me je zelo prizadelo. Prej sem slišala v avtu en njegov komad, pa me je kar jok premagal. Res talent in precej simpatičen dečko, čeprav veliko njegove glasbe nisem poznala/poslušala.

Toše - RIP. cry.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#169 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 17 October 2007 - 07:13 AM

Toše Cetinski? Al nekaj v tem smislu? huh.gif Eh ... je meni ko lanski sneg, ne vem zakaj to v ospredje tlačijo, pa ne samo 24kur, tudi siol.net rolleyes.gif
  • 0

#170 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 17 October 2007 - 07:40 AM

Toše Proeski
  • 0

#171 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 October 2007 - 09:45 AM

Sajk je htel bit samo neizmerno duhovit. Kakor vedno rolleyes.gif in kakor ponavadi, ob napačnih trenutkih rolleyes.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#172 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 17 October 2007 - 09:50 AM

veš, sajk - mogoče je pa komu več kot lanski sneg in mogoče pa obstajajo ljudje, ki jih smrt prizadane! in še bolj kot sama smrt, jih potem prizadane govorjenje kr enih ljudi!!! verjetno se še nikol v življenju nisi zares srečov s smrtjo, ker drugače ne bi tako govoru! mal pomisel preden kej zineš, ker nisi tok duhovit in oh in sploh fajn kot mislš!!!! sori, mal me je razjezilo tole tvoje pisanje!!!!

Drugač pa - tut mene je ornk šokiralo. Ma, res ma dobro glasbo!!! cry.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#173 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 October 2007 - 09:52 AM

No, ja ... dejstvo je, da je samo eden od mnogih prezgodaj preminulih in niti slučajno edini, ki si zasluži žalovanje. Ampak dejstvo je tudi, da ko lahko daš žrtvi obraz in ime ter jo na nek način 'poznaš', te prizadane veliko bolj. Bil je odličen pevec in zelo simpatičen dečko, zato ni nič slabega v tem, da se tega ob njegovi smrti spomnimo. Jaz nisem poslušala njegove glasbe (razen duet z Anjo Rupel mi je bil enkraten) ampak sem slišala kar nekaj njegovih komadov in je imel res angelski glas in deloval je izredno simpatičen. Škoda ga je, tako mladega in to ravno zdaj, ko se je njegova glasbena karijera razcvetela. Tudi mene je pretreslo in razžalostilo, zelo mi je hudo zanj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#174 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2007 - 10:11 AM

sajk, nehaj ga biksati. lart.gif Takšne pripombe so popolnoma nepotrebne. Have some respect.

veš da si mi full ok fantina, tako da....behave wink.gif

Tudi sama takšne glasbe ne poslušam ravno, razen ko jo slišim po radiu. Toše se mi je vtisnil v spomin ko je nastopal na Eurosongu za Makedoniji (i'm a huge fan of the ESC), in lahko rečem, da je imel enega boljših vokalov na celotnem območju bivše Juge, imel je karizmo, bil je dober človek (veliko je naredil za dobrodelne namene + je bil ambasador Unicefa), pel je tako v makedonščini kot tudi v hrvaščini (in slovenščini), ter s tem na nek način poskušal združiti ljudi in uspevalo mu je. Za razne 'tralalala' bande kot so Karma in podobni mi dol visi, kadar pa vidim talent ga definitivno prepoznam (v tej poplavi raznih muh enodnevnic to niti ni tako zelo težko). Svet glasbe je včeraj veliko izgubil, preveč. cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#175 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15768 posts

Posted 17 October 2007 - 10:48 AM

Jst nikol nisem poslušala njegove glasbe, samo Skrajni čas-kot je že rekla Dilema, super komad. Sploh si nisem mislila, da me bo tako prizadelo, res. Sploh mi ne gre iz glave. Čeprav nisem spremljala njegove kariere, mi je bil izredno simpatičen in, ko ga vidiš prav začutiš, da je bil izredno dober človek, pa tako mlad. Skratka zelo, zelo hudo mi je. cry.gif Zdej sem si ful komadov dol potegnila in morm rečt, da so mi zelo všeč, glas pa itak. Pa komad Moja v slovenščini je enkraten.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#176 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 October 2007 - 11:07 AM

Prižgimo svečko
  • 0

#177 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 October 2007 - 12:28 PM

Hm, šele zdej je prišlo za mano. Komaj zdej sem dojela, da njega dejansko ni več. Včeraj se sploh nisem zavedala. In mi je ful hudo, ne vem, enostavno ga je človek moral imeti rad. Zdej gledam pogreb na MKTV in je za znoret žalostno. Ta duhovnikov govor ti res seže v srce, najraje bi se zjokala. Ful folka z balkanske estrade, s katerim je sodeloval, je res prizadelo. Ceca se cel čas joče, sploh se ne more ustavit in se vidi, da jo resnično prizadelo, ko neka presušena bilka je. Tošetova mama si bo izjokala oči, uboga ženska. Uboga družina. Uboga njegova punca. Pizda. cry.gif
Moja mama je celo jutro jokala, ker jo je Toše spominjal na njenega pokojnega brata - ful sta si bla podobna, poteze obraza, oči, celotna pojava, taka mirna, pridna, skromna sončka, ki sta umrla ravno v času, ko sta zares začenjala živeti. cry1.gif
Ampak veste kaj. Toše je poginuo, ali Toše nije umro.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#178 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 17 October 2007 - 02:03 PM

Jz sm bla učeri lih v pisarni, k je pršu en sodelavc not pa reku, da je Toše umru. Sm mu najprej re3kla, da kaj me zajebava, potem pa takoj šla na net prevert novico... cry.gif Žalostno, šokantno, nepravično,... Še danes sem v šoku in res ne morem verjet, da takega sončka kot je bil on več ne bo, nobene pesmi več, nastopa, koncerta, ... Kok sm vesela, da sm šla na njegov zadnji nastop v Križankah k je bil par mescev nazaj. Prvič in zadnjič. Očitno že z namenom. Kakšen glas, kakšna energija, nastop, dobrota, res svaka mu čast za vse kar je naredu, dejansko res poskušal združiti celoten Balkan. Na enem srbskem al bosanskem kanalu že dva dni predjavajao njegove nastope, intervjuje, spodaj pa se vrtijo msgi, ki jih pišejo ljudje iz celega sveta. In vsak drugi msg, če ne že skoraj vsak omenja eno besedo, ki ga najbolje označuje... Angel.
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#179 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 October 2007 - 02:09 PM

Na MKTV, na Balkaniki, povsod vrtijo samo njega.

Iz ene njegove pesmi, se mi zdi ful lep verz:
Čuješ li,
nebo plače tu nad nama.

"Hvala ti za sve pjesme, sve note i za sve trenutke koje smo proveli uz tebe", "Toše, anđeo si i uvijek ćeš ostati anđeo", samo su neke od poruka koje su njegovi obožavatelji upisivali u Knjigu žalosti otvorenu na glavnom trgu u Skopju. "Toše Proeski, sunce makedonsko, ugaslo je", rekla je jecajući jedna Tošina obožavateljica za Kanal5.

"Danas sam izgubio vjeru u Boga, ako ga vidite, recite mu da je vrlo arogantan", rekao je jučer jedan od Tošinih obožavatelja.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#180 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18517 posts

Posted 17 October 2007 - 02:26 PM

Čist okej, da pišete o njem. O Tošetu, kajpak. Danes zjutraj na italijanskem dnevniku RA1 sem slišal, da je mam'ca zalučala svojo par let staro hčerkico čez bakon iz 4. štuka, ker je ni ubogala. blink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users