Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

• Guests

Posted 12 June 2006 - 02:03 PM

Računalnik me je neke zabavau pa mi ga je prišo popravit laugh.gif te pa pol :love3:
  • 0

#162 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 August 2006 - 04:19 PM

Kaj pa nardite v takem primeru..

Zadnjič sem spoznala enga v diskaču in med nama je blo kr vroče, sam nisva si pa ne izmenjala cifr ne imen. Vem samo to iz kje je. No in zdej sm nekak ugotovila, da mi je blo full hudo z njim... Očitno lahko sam upam, da ga bom še kdaj kje srečala al kuko?? ermm.gif
  • 0

#163 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 August 2006 - 06:17 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#164 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 August 2006 - 06:30 PM

QUOTE(Minnie)
Če še kerga spoznam na netu ne bom hodila z njim iz principa,ker želim vsetu dokazat da sem tolk socialna da si lahko na zanimiv romantičen način najdem tipa (recimo v knjižnici...)...In ne v kakem bednem kafiču.Tako da čakam na Mr. Perfecta, ki ga bom sprečala med knjižnimi policami,ko bova iskala isto knjigo...

pazi, da nauš mene cukala za rokav, k sm velik po knjižnicah. biggrin.gif (sej niso vsi kafiči bedni. biggrin.gif men je še zmer kick tipe z interneta spoznavat. je full zabavno.)

vrana, kaj js vem .... pejt še kdaj na ta isti plac, kjer sta se spoznala in upaj, da bo tam. biggrin.gif good luck! js bi to isto nardila, pa magari bi dala vsak vikend ceu diskač skoz jovo na novo. .D freak! twisted.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#165 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 August 2006 - 06:51 AM

Midva sva se pa na ircu spoznala že pred časom. On je mel takrat svojo, jst svojga ampak sva se pač poštekala. In po skoraj enoletni pavzi (z obeh strani) sva se spet na ircu vidla, ugotovila, da sva oba samska, izmenjala telefonski, se pogovarjala cele noči, šla na večerjo,.....

P.S. Ne ircava več biggrin.gif
  • 0

#166 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 September 2006 - 08:07 PM

Mojga sm spoznala v 4. letniku, ker sva imela en izbirni predmet skupaj- kemijo...
On je sedel direkt za mano in se ful spomnim, k sta se s sošolko "potiho" kregala, kako mi je ime... al Ana Marija al Ana.... js sm itak vse slišala in mi je bilo ful hecn... no potem sta se pa končno zedinila in prišla do ugotovitve, da mi je ime Ana in potem sta me pocukala za rokav in vprašala: "Kdaj pišemo kemijo?" biggrin.gif Js sm se pa delala kot da nič nism slišala... biggrin.gif tako sva se zaćela pogovarjat in pozdravljat na hodnikih...

Kemijo smo mel tud prve ure in sva oba bila že zgodaj v šoli in sva se pogovarjala, potem sva se pogovarjala po pouku.....
Enkrat sm mu JS dala cifro oops.gif oops.gif Kok mi je blo nerodn... Tako sva si začela pisat in zdaj sva skupaj že pol leta... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#167 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 01 September 2006 - 09:04 PM

oooooo kok sweet smile.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#168 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 September 2006 - 03:50 PM

Full sweet.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#169 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 03 September 2006 - 07:55 AM

js sm mojga primorca dragega spoznala na ladji za u grčijo...sva bla že na ladji ful skup, so vsi misli de kej mava...in pol k smo šli nazaj mi reku, nej se kej u izoli oglasm...šla js u izolo...in se je zgodil, prvi najin kiss, prvo cartanje oops.gif smile.gif pa nikol me ni tk uradno uprašu, če bi hodila z njim al pa kej...sam pach, zanč mi prav, kok sm js lhk happy de mam tako punco kt si ti....
  • 0

#170 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 03 September 2006 - 09:01 AM

Ananas, kako mu je pa ime? da vidim, ce kej poznam smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#171 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 06 September 2006 - 07:01 PM

jaz pa sem svojga spoznala prek telefona,k mi je enkrat napačen sms poslal,in pol sva si dopisovala in dopisovala,in pol sva se tud enga lepga dne dobila en km stran od mojga doma,na začetku pa sva bila zelo dobra prijatelja,in nekega dne se je vse začel ko me je poljubu na usta zdaj sva skupaj že 3 leta in že živim z njim, oops.gif oops.gif ko sva se spoznala sem bila stara 18 on pa 27
  • 0

#172 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 September 2006 - 08:10 PM

O, veselasmrketa, pa vidva sta si usojena biggrin.gif to pa je res naključje. očitno je nekaj hotlo, da vaju pripelje skupi biggrin.gif lepo wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#173 ninan

ninan

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 15 September 2006 - 02:07 PM

Trenutnega fanta sem spoznala preko prijateljice na nudistični plaži. Bila je kemija na prvi pogled in po nekaj urah sva že seksala. smile.gif
  • 0

#174 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 September 2006 - 02:09 PM

Ja, sej ... zakaj bi človek tratil dragoceni čas za spoznavanje. biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#175 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 16 September 2006 - 03:03 PM

Ja pa se nude plaza je bla...valda mislim..se en plus vec, u prvo ga je vidla v adamovem kostumu in lahko ocenla a se splaca al ne...
biggrin.gif:D:D
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#176 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 September 2006 - 03:08 PM

ma ta je bla pa res huda twisted.gif twisted.gif twisted.gif
  • 0

#177 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 September 2006 - 03:23 PM

QUOTE(Princeska)
Full sweet. Kaj je on tud Ledinc? Pa vaju nism nikol vidla skp ermm.gif

Ja on je tud Ledinc! Začela sva hodt šele v februarju in se po šoli glih nisva tooook družila (oz. lupčkala na vsakem vogalu- no vsaj ne toooooook). Pol maja pa nas maturantov praktično ni bilo več v šoli...........

• 0

#178 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 September 2006 - 07:54 PM

QUOTE(black_sweety)
Ja pa se nude plaza je bla...valda mislim..se en plus vec, u prvo ga je vidla v adamovem kostumu in lahko ocenla a se splaca al ne...
biggrin.gif:D:D

Dobra laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#179 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 16 September 2006 - 08:08 PM

u sql...ko smo šli a pa b na pohod...sam sma se že prej gledla tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#180 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 16 September 2006 - 09:13 PM

ananas, u bistvu nisem (ampak jih par poznam k so tja hodil, pa enga mam ugledanga ... sm se hotla prepricat, da ni ze oddan biggrin.gif)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users