Jump to content

Photo

Potovanja...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2008 - 01:54 PM

Fant me pelje sem: klik

Đakuzi, hir aj kam... woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#162 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 20 July 2008 - 02:18 PM

Vau vau, o tej hiši sem pa že slišala.
V restavraciji pripravljajo spešl hrano, delajo nekaj tud s tekočim vodikom, take nore nenavadne jedi.
Če bosta slučajno kej posebnega jedla, morš vse napisat, kako je blo.
  • 0

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2008 - 02:29 PM

Najprej sva mislila it sem: http://www.nebesa.si/ , pa je vseeno reč trenutno preveč zasoljena za najin proračun. Sva se potem za Franko odločila.
Ja, za hrano sem pa že slišala. woot.gif Absolutno poročam! woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#164 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 20 July 2008 - 02:31 PM

Za nebesa sem pa sploh slišala! Joj kaj bi šla tja za par dni, tko, na odklop in razvajanje...
Fajn se mejta!

• 0

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2008 - 02:34 PM

Enkrat si jih bova ziher privoščila.
Hvala! Torej - poročam, sploh o hrani, seveda!
Pa tudi poslikala bom, kakopak. closedeyes.gif

• 0

#166 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 26 July 2008 - 04:13 PM

Crna - fajn!!

Fifa, dej a se ti da prosim mal o Avstraliji napisat?
  • 0

#167 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 August 2008 - 08:20 PM

Danes bookirala enotedenske počitnice v Albaniji, in sicer Drač - brez predstavnika, samo prevoz, transfer in hotel, kar nama v bistvu tudi najbolj ustreza. Odrineva v soboto. Za december planirava malo daljše potovanje, naju vleče bodisi Mehika bodisi Kuba, okrog prvomajskih pa naslednje leto verjetno skok v London, če nama bo pa za dopust vzet, pa Irska in Škotska.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#168 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 August 2008 - 03:08 PM

Zanimivo, Albanija....

Jst sm tud za drugo leto dala v plan London, sam že nism več tolk ziher. Pride kar drago vse skupaj ermm.gif , sploh pa sva se odločila, da si po letošnjem krasnem dopustu na Visu drugo leto privoščiva dvotedensko bivanje tam thumbup.gif

• 0

#169 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 August 2008 - 03:59 PM

crna, joj ne, jaz sem ti Petrčane priporočila samo zato, ker so dokaj blizu Zadra in imajo free parking. biggrin.gif Drugače je pa to ful lepo mestece, tisti 'neturistični' del in ozke ulice. Pa malo naprej je apartmajsko naselje, Punta skala, tista plaža je pa super, pa dokaj neobljudena.

London bi si pa jaz že dalj časa rada ogledala, pa ne vem, ni ne financ, ne časa. Kinkyyyyyy, daj prosim naredi malo reportažico tvojega letošnjega bivanja v Londonu, pa kako je kaj s cenami. smile.gif

No in da ne bom tako OT, sem bila v Franciji pred enim tednom, v enem malem mestecu v Provansi. Bila sem na enem summercampu, tako da je bilo bolj malo sightseeinga, ogledali smo si Avignon in Nico, všečno. smile.gif
  • 0

#170 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 January 2009 - 02:57 PM

Js grem pa letos poleti v Pariz za 1 teden, potem pa še v Belgijo za 14 dni thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#171 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2009 - 03:12 PM

Jaz sem pa povabljena v Kolumbijo, v Bogoto. Pa bom pomojem kr šla, septembra za približno 1 mesec . smile.gif
(supr je met mal vez po svetu, hohoho laugh.gif )
  • 0

#172 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 January 2009 - 03:15 PM

^^ Točno tako biggrin.gif js grem v Belgijo k eni sotekmovalki, k sva se spoznali biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#173 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2009 - 03:56 PM

Sinnaia- to je super veza, lol in ne sam fajn veza.
Kako pa je do tega pršl?

Jz grem 24.2. v London za 5 dni, kasneje pa še ne vem al Gvineja al pa Tajska za 1 mesec nekje do maja 1x, oktobra pa Indija za 1.5 mesca.
Vmes bi še šla kam, samo morm poštudirat kam.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#174 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2009 - 04:08 PM

Rea, mene Tajska ful ful matra...upam, da mi bo ratal čimprej it tut tja.

Sicer pa, povabu me je en dečko iz Kolumbije, s katerim sva se lani spoznala v Brightonu, ko sem bila na tečaju angleščine. In sva mela skp učne ure dopoldne, in sva se fuuuul dobr poštekala, supr razumela in vse, res prou fajn mi je blo, k sv ase skos neki smejala pa zafrkavala pa tko, fajn skratka. Sicer ga imam na sumu, da sm mu bila tudi precej všeč, ampak ok biggrin.gif .
In pač mi je enkrat kazal njegov Job applicaton, ker je on v Brightonu tut delal in živel nekaj cajta. In sm si na skrivaj napisala na rob zvezka njegov email laugh.gif .
Potem sem seveda ta zvezek nekam založila, in sem ga našla šele pred kratkim, tako da sm tega tipčka prek maila na facebooku poiskala, našla in dodala. Je biu čist srečn, baje da me je fuul po facebooku iskal, takoj ko sem šla iz Anglije, pa me ni našu (ti čudo prečudno, jz takrat profila na Fb niti še nisem imela wink.gif ). Pa je rku da šele takrt k sm šla, se je spomnu kakšen idiot je, da mi je pozabu rečt za msn, karkol... Lol, sliši se kot ena pocukrana limonada laugh.gif .
Skratka, zdej ul komunicirava po msnju, in mi je že nekaj časa nazaj rekel, da bi biu ful veseu, če bi pršla v Kolumbijo k njemu letos, itak majo doma sobo za goste, pa bi blo tut finančno super (brezplačno) glede bivanja, pa to... Skratka, bi biu zelo vesel, ker si me zelo želi spet videt. In sm mu rekla da bom verjetno pršla, le kdo bi se pustil dolgo prepričevati smile.gif .
  • 0

#175 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 January 2009 - 05:11 PM

Ooo, super načrte imate! Pričakujemo potem septembra veliko poročil. tongue.gif
Mene so povabili na Northkapp pa najbrž ne bom šla...Ni evrčkov dovolj. Avstralija me je finančno obubožala za nekaj časa... ermm.gif No, pa sej je blo vredno. smile.gif

Je pa fajno prebrat vaše izkušnje s tujino. Da se potem ve kaj je fajn it pogledat in česa se izogibat (na primer avokadov juice biggrin.gif )
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#176 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 January 2009 - 02:44 PM

QUOTE(crna @ 31. 1. 2009 - 13:43) View Post

Jaz si nekaj domišljam da bi šla v Mehiko za en mesec spomladi. Kešica cry1.gif .

Oo crna, jz tud, lol.
A nisi rekla da grejo kolegi zdj v mehiko, al si sam najavla da pač samo grejo (spomlad)?
KOk kalkulirajo keša sabo, a to tud low budget trip?
  • 0

#177 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 January 2009 - 03:00 PM

NIČ ne vem (več). To so za zdaj sam moje iluzorne pobožne želje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#178 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 31 January 2009 - 03:54 PM

Pjt z mano v gvinejo pa deli cel februar, sj lah zaslužš 1200eur na pošti če delaš cel mesc.
Jz bi tud nekam šla še, delat bi šla pa bi pol odšla spet nekam na potovanje nekam pač... aaa
crna dj top 3 listo napiš zdj iz šusa, tako realno pa đabe
  • 0

#179 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 31 January 2009 - 03:56 PM

Moja sošolka gre konec februarja v Brazilijo za 4 tedne. Sem ji fouš.
  • 0

#180 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 31 January 2009 - 04:11 PM

^Moja pa za mesec in pol v New York smile.gif Njen fant ima tam sorodnike smile.gif fouš sem ji biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users