Jump to content

Photo

Kajenje

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: KAdilec/kadilka (137 member(s) have cast votes)

1. da (32 votes [23.36%])

Percentage of vote: 23.36%

2. ne (105 votes [76.64%])

Percentage of vote: 76.64%

Vote Guests cannot vote

#161 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 June 2008 - 10:40 AM

Frida, čeprav so roza, se jih ubranim tongue.gif biggrin.gif

Ne kadim sploh smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#162 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 29 June 2008 - 10:41 AM

Dobri so ja, močni pa niti ne. Imajo 5mg katrana in 0,5mg nikotina.

Princeska, bravo, pridna.
  • 0

#163 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 June 2008 - 10:52 AM

Ravno pravi, torej. biggrin.gif

Na živce mi pa gre, da tisti, ki ne kadite ste v tej temi že sigurno dvakrat, če ne trikrat napisali, da ne kadite rolleyes.gif Kaj bi radi standing ovation al kaj?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#164 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 29 June 2008 - 10:54 AM

ja. tongue.gif

hec. Sade veliko močne volje pri odvajanju. wink.gif
  • 0

#165 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Sade, pomir se, enga pejd prižgat tongue.gif wink1.gif
  • 0

#166 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Hvala sleep.gif

Frida, laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#167 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2008 - 12:01 PM

Jz sm pijani kadilec laugh.gif , sm svoj čas kadila med srednjo, nehala sm zato, ker mi je ratval ogabno, zdj pa če grem ven pa če sm nažgana ga pržgem ker mi zapaše.

Je pa moj fnt nehu kadit oktobra čist in ga ni nikol zamikal in sploh nima bitk s samim sabo glede tega a bi pržgal enga al ne bi! Uf, že 9 mesecev ne kadi, ful ful dobr, jz mam tok rada dejstvo, da je nekadilec, mam doma oba starša k kadita, mami je včasih tm do 10-15 na dan, zdj samo ene 5 na dan, ati pa še kr skadi do 2 škatli na dan! blink.gif
Svoj čas sta kadila po celem stanovanju- tko ene 8 let nazaj še recimo, pol sm ju prestavla in omejila smao na kuhinjo, ker je najbolj na začetku stanovanja in se da najbolj lufatat prostor, potem sta mogla še v kuhinji na okenski polici slonet, potem sem pa temu naredila koneeec!!! To je blo katastrofalno, men so vse cunje smrdele, lasje takoj po pranju dobli vonj, na bruhanje mi je šlo, pika na I je pa bla, ko sem v 1 letu že 3 jič dobla bronhitis in je šel ati z mano na kontrolo pa ga je dr. not poklicala in mu napela svoje laugh.gif je rekla, da sta mi to bolezen položila v zibelko, in da je ona tud isto nrdila svojemu otroku, ko ma zdj tud težave z dihali itd, no pol si je pa odprl oči in zdj hodta kadit na balkon že slabi 2 leti ( tud pozim v mrazu, hihihi).
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#168 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2008 - 12:07 PM

Pri meni je slično (s tem da nimam tako resnih) - staremu se ne ne da pa ne da dopovedat, da nas dim moti. Pa je vseeno, a mam gripo, astmo, pljučnico, angino, lepo bo sedel zraven pa puhal dim, tudi če hripam zraven in komaj diham. down.gif Še en razlog več zakaj ga ne maram.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#169 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 June 2008 - 12:20 PM

Moja mami tudi zdaj ven hodi kadit, se je navadila ko je bila babica pri nas in pred njo nikoli ne kadi. Zdaj je ugotovila da je ful dobr ko nič ne smrdi doma in hodi ven na teraso ali garažo:D Upam, da je pozimi ne bo minilo.
Drgač je bila pa faca, opere zavese in pravi sestri naj zapre vrata od kuhinje ko praži čebulo da ne bodo zavese smrdele medtem ko ima ona čik v rokah. laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#170 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 29 June 2008 - 12:23 PM

Jst v življenju nisem enga čika pržgala. Preprosto rečeno mi smrdi in mi je ogabno. Nimam pa nič proti temu, če kdo v moji družbi kakšnega(!) skadi. Pač mu paše...kaj naj mu?

Moj fotr je nehal kadit po 30 letih. Skadil je pa tudi 2 škatli na dan. Šel je v antismoking center na akupunkturo. Zdej ne 8 let ne kadi več. Mu je začelo že smrdet.
  • 0

#171 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2008 - 12:29 PM

Moj gre gladko čez 2 škatli tud.
Če on k vstane gre direkt na čik, potem si skuha kavo, skadi še enga zravn, k pride v službo spet ob kavi itd., sj v službi ne more tok vn pa not laufat, samo ko pa pride nazaj domov, ma to čik v roki na slabe pol ure, res, al pa pač kr enga za drugim pržge ko gresta na čik pauzo...

Od moje prjatlce fotr tud ful kadi, je pa mogu it 1x v bolnci ker je mel eno jebo s pluči, no in tkrt v unm tednu je on prešaltu iz marlboro rdečih na zlate laugh.gif zlo logično, ja.
Sj pol je šu nazaj na rdeče
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#172 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 29 June 2008 - 01:02 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 6. 2008 - 13:23) View Post

Jst v življenju nisem enga čika pržgala. Preprosto rečeno mi smrdi in mi je ogabno. Nimam pa nič proti temu, če kdo v moji družbi kakšnega(!) skadi. Pač mu paše...kaj naj mu?

Moj fotr je nehal kadit po 30 letih. Skadil je pa tudi 2 škatli na dan. Šel je v antismoking center na akupunkturo. Zdej ne 8 let ne kadi več. Mu je začelo že smrdet.

od očeta sodelac je tud kadil skos - enga za drugim, in je šel isto na te iglice ... nehal čez noč, so ga kr gledal laugh.gif whatever works wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#173 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 June 2008 - 05:03 PM

Malo OT, ampak sem se ravno spomnila.. Moj nono je kadil od sedmega leta starosti in mu je zdravnik pred dobrim desetletjem napovedal še 6 mesecev življenja v primeru, da ne bo prenehal. In od takrat ni prižgal niti enega.

Drugače pa ne kadim, ker mi preprosto smrdi in me ni nikoli mikalo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#174 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 June 2008 - 07:16 PM

Od 7 leta? ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#175 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 June 2008 - 07:28 PM

QUOTE(crna @ 29. 6. 2008 - 13:07) View Post

Pri meni je slično (s tem da nimam tako resnih) - staremu se ne ne da pa ne da dopovedat, da nas dim moti. Pa je vseeno, a mam gripo, astmo, pljučnico, angino, lepo bo sedel zraven pa puhal dim, tudi če hripam zraven in komaj diham. down.gif Še en razlog več zakaj ga ne maram.

down.gif Joj, sm prav živčna ratala, ko sm to prebrala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#176 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 June 2008 - 08:17 PM

Em, jst tut ne kadim, sm si pa lani v Franciji kupila ene čiiiist sexy čike Pink Elephant. So celi roza pa dišijo po vaniliji tongue.gif po enem čiku mi je ratal slabo in sem ga vrgla stran, ampak mam jih pa še vedno doma na polički in jih gledam. za spomin sleep.gif

IPB Image
wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#177 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2008 - 10:02 PM

Sam tole ja pa neka danščina, oz. nek severno-germanski jezik (gledamo napis na škatlici). Verjetno pa slika ni tvoja?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#178 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 June 2008 - 10:53 PM

Ne ne, najdla na netu, ne da se mi jih slikat oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2008 - 11:08 PM

Pri meni pa nikoli ni bil problem v odvisnosti.
Kadila sem, ker mi je pasalo.
Tudi, če ne bi...
Zdaj občasno kakšnega prižgem... tudi, če ne bi, again.
Bi pa najbrž kar umrla, če bi kdo pri nas kadil (ta stara sicer sta oba, nekoč) in še to po možnosti v stanovanju... si ne predstavljam, kakšne horror razmere morajo bit to (ta stara sta vedno kadila na balkonu).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#180 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2008 - 11:24 PM

QUOTE(sade @ 29. 6. 2008 - 0:14) View Post

Sem malo brala poste nazaj... Dilema kak je zdaj s tvojim kajenjem? Si še ga prižgeš kdaj? Kaj je bil razlog, da si se odločla, da ne boš več kadila?

Jaz mislim, da je tko, da mora nekdo 'podpirat' tvojo razvado, no vsaj v mojem primeru. V srednji šoli je blo dosti sošolk, ki so kadile in sem potem pač tudi jaz zraven (ne zaradi dokazovanja, ampak pač mi je pasalo, sploh v družbi). Potem, ko sem nehala hodit v gimnazijo, se je pa prenehalo - čeprav sem takrat res dosti kadila, nisem bila zasvojena in tudi ni bilo nobene krize potem, ko se nisem več redno šolala in sem s tem tudi prenehala redno kadit. Od tega je zdej že par let in že kar dolgo se ne prištevam več med kadilce. Ko se je še dalo kadit v lokalih, sem si obvezno kakšnega prižgala ob petkih, ko sem šla ven, mi je bil to poseben treat, ker mi pač paše - med tednom nikoli, res nikoli. Zdej pa še to ne oz. če sem kdaj ob petkih zunaj na prostem. Recimo, da imam škatlo cigaret za dva meseca, pa itak si skor ne kupujem, tak da pravim sam teoretično.

Cigareti mi še vedno dišijo, tisti prvi dim sploh. Ne pretiran vonj čikov (kot v kakšnen zakajenem prostoru), ampak če si ga kdo na odprtem prižge ... mmmm. tongue.gif Pa ravno zdle sedim pri odprtem oknu in mi je pod nos prineslo, hahaha. Nikakor ne morem rečt, da si ne bom nikdar v življenju več prižgala cigareta, ampak kadilec v pravem pomenu besede pa nisem že kar dolgo časa, niti nisem v nobenem pogledu zasvojena od njih. Paše mi kadit edino na morju, pa na kakšni (redki) žurki. Nasploh nisem za ekstremizem, torej razne hardcore zasvojence, ki jim dve škatli na dan skoraj nista dovolj, in po drugi strani tudi nisem za čistunstvo, torej zganjat paniko zaradi dobesedno dveh cigater na mesec - to pa res še nikogar ni pokončalo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users